Smiganie między autami ?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-
---Corleone--- - Świeżak
Wszyscy mają trochę racji , ważny jest instynkt , pewność siebie , doświadczenie , umiejętność przewidywania (chociaż wszystkiego nie przewidzisz) itd , ale tak ogólnie jazda w korku ponad 100km/h to DUŻE ryzyko i głupota , chyba że ktoś jest tak walnięty jak Ja
Życzę wszystkim udanego sezonu i dużo rozwagi
Ps ale w ty roku ludzi dowaliło na giełdę , normalnie szok 

Junak Jawa 350 GSXR 600 GSXR 1000 YZF R1 GSXR 1000 K8 GSXR 1300 K10
- ARTURO R1
- Świeżak
najlepszy efekt jest jak przeciskając sie miedzy autami niefortunie "zakleszczysz" sie obok rury wydechowej jakiegos jelcza
do tego dołoz sobei jeszcze upał + pot po jajach w kombi i patelnia podsmarzająca dupsko od własnego silnika )))
bardzoi fajnie jest sie zaciągac dymem z rury klekocżacego diesla ..lepsze o gandzi heheh

bardzoi fajnie jest sie zaciągac dymem z rury klekocżacego diesla ..lepsze o gandzi heheh
ERŁAN 08
- danielot
- Świeżak
Mi się udało kilka razy pocałować samochód przy jeździe po mieście. Oczywiście nie z mojej winy bo puszkarze potrafią naprawdę dziwne rzeczy odpier...lić. Oczywiście lusterka idą w drobny mak i karoseria samochodu do klepania/lakierowania tylko i wyłącznie od mojego slidera w kombi 

-
hefron - VIP Ścigacz.pl
hefron napisał(a):Mi się udało kilka razy pocałować samochód przy jeździe po mieście. Oczywiście nie z mojej winy bo puszkarze potrafią naprawdę dziwne rzeczy odpier...lić. Oczywiście lusterka idą w drobny mak i karoseria samochodu do klepania/lakierowania tylko i wyłącznie od mojego slidera w kombi
albo w drobny mak idą kolana pasażera

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Ja jak narazie tylko raz skosiłem lusterko, ale to było w sytuacjii krytycznej..
Nie wyhamowałem przed korkiem do świateł (auta zaczynały ruszać po wskoczeniu zielonego) z dużej prędkości i musiałem się wstrzelić w środek... Myślę, że po shamowaniu było coś koło setki... Jeden się krzywo ustawił i postanowiłem, że nie będę ryzykował omijania go tylko przechyliłem moto na lewo i barkiem w nie przypiepszyłem
.
Ale tak normalnie to raczej w korku powoli jeżdżę bo nigdy nie wiadomo co puszkarzowi odpi&^%doli..
Co innego przy wyprzedzaniu środkiem podczas jazdy...
Tutaj bywały bardzo różne, różnice prędkości... 

Ale tak normalnie to raczej w korku powoli jeżdżę bo nigdy nie wiadomo co puszkarzowi odpi&^%doli..
Co innego przy wyprzedzaniu środkiem podczas jazdy...

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
zephyr47 napisał(a):Ja jak narazie tyMyślę, że po shamowaniu było coś koło setki... Jeden się krzywo ustawił i postanowiłem, że nie będę ryzykował omijania go tylko przechyliłem moto na lewo i barkiem w nie przypiepszyłem
które auto ma lusterko na wysokości barku motocyklisty? chyba jakiś dostawczak...
no i chyba mi nie powiesz że trafiłeś barkiem przy 100km/h w lusterko i nic ci się nie stało i nawet nie glebłeś...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Przez kombi aż tak tego nie poczułem. Ręka mnie tylko trochę piekła
. Nie jeb**em w nie centralnie tylko w koniuszek i się złożyło na zewnątrz ale samo szkiełko pękło. W geście dobrej woli zjechałem na bok i poczekałem na gościa żeby nie było, że motocykliści to takie chamy. Dałem gościowi stówkę a on ładnie podziękował, że nie zdupiłem i tyle 

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3