Biedronka - Skuter 2400zł.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ale nawet jeśli nie ma naklejki to może być w Polsce naprawiony bo wszystkie są takie same
"Panie władzo ma pan racje, niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaje sobie sprawe z tego, że było to bardzo nie odpowiedzialne, że naraziełem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale.....jechałem szybko, gdyż... lubie zapierd*lać!"
-
Zby$ - Świeżak
skuter z biedronki jest to nazwa BAOTIAN oczywiscie chinskiej produkcji.przy rejestracji tego skutera w urzedzie tam taka nazwe wpisuja w dowod rejestracyjny.w tamtym roku kupiłem sobie taki skuter i nie narzekam,kupilem go za smieszna cene bo to była ostatnia sztuka i biedronka przeceniła go że zapłaciłem 1799zł.serwis gwarancyjny jest drogi!za każdy przeglad placi sie 170zł a w trakcie gwarancji tych przegladow jest ich aż siedem! lepiej jest zrezygnowac z tych przegladow i gwarancji i robic to na swoj koszt ja tak zrobiłem,plyny wymieniam sam i jak na razie to wszystko bo nic sie nie psuje!
- kleberg
- Świeżak
-
Kula07 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości