Odebranie VIP :: FLOW
• Strona 1 z 1
Odebranie VIP :: FLOW
Witam na prosbe Melvina przedstawiam wniosek o usuniecie Flowa z grona vipow.
Chodzi o jechnie po scigaczu na lamach stunt poland, i ogolnie takie se zachowanie tam, wrzucanie fotek cyckow i cip na forum, durna polemika ze zmija. Nie tylko melvin czuje sie zniesmaczony.
Chodzi o jechnie po scigaczu na lamach stunt poland, i ogolnie takie se zachowanie tam, wrzucanie fotek cyckow i cip na forum, durna polemika ze zmija. Nie tylko melvin czuje sie zniesmaczony.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Ja jestem za...
O ile do tej pory mało mnie interesowało co sobą reprezentuje, o tyle po wizycie na SP (gdzie de facto zdążył już dostać bana) i przeczytaniu jego powitalnego tematu, w którym dla przykładu pisze: "*** mozna tu odzyć po preclowym scigaczu.pl xD" to trochę mnie to zaintrygowało. Nienawidzę osób dwulicowych, a skoro w ten sposób podchodzi do sprawy, to jak dla mnie można go w ogóle wyjebać i płakał nie będę...
Pzdr.
O ile do tej pory mało mnie interesowało co sobą reprezentuje, o tyle po wizycie na SP (gdzie de facto zdążył już dostać bana) i przeczytaniu jego powitalnego tematu, w którym dla przykładu pisze: "*** mozna tu odzyć po preclowym scigaczu.pl xD" to trochę mnie to zaintrygowało. Nienawidzę osób dwulicowych, a skoro w ten sposób podchodzi do sprawy, to jak dla mnie można go w ogóle wyjebać i płakał nie będę...
Pzdr.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
ładnie... jako że nie jestem w temacie bliżej (widziałem jego wyskoki w offtopie ale to najwidoczniej za mało) możecie podać mi jakieś linki żebym nie musiał oceniać po zdaniu innych?
Zmienił się chłopak.. poczuł się za "wielki" chyba..
edit: przeczytałem troche w hyde... też jestem za odebraniem (mimo że nic mu to praktycznie nie zmieni). Jak mu to czy tamto nie pasuje to ok.. tylko że po co wpadać na inne forum i pisać jak to na scigaczu jest do bani (tak wnioskuje po tym co przeczytalem).
Swoja drogą widze że Evil jednak czyta to co się tu dzieje (albo wszedł tutaj w związku z Flowem..)...
Zmienił się chłopak.. poczuł się za "wielki" chyba..
edit: przeczytałem troche w hyde... też jestem za odebraniem (mimo że nic mu to praktycznie nie zmieni). Jak mu to czy tamto nie pasuje to ok.. tylko że po co wpadać na inne forum i pisać jak to na scigaczu jest do bani (tak wnioskuje po tym co przeczytalem).
Swoja drogą widze że Evil jednak czyta to co się tu dzieje (albo wszedł tutaj w związku z Flowem..)...
-
kravec - Administrator
Kino dla mnie.. i nie bronie Flow'a bo jest moim kumplem, ale powiem tylko jedno:
Wierzcie sobie dalej w swoich kochanych "VIPów"
oczywiście nie wszystkich żeby nie było, którzy mieli styczność z moto jedynie na targach albo jak kiedyś siedzieli u kolegi pod sklep bo akurat na sekundkę zostawił.
Ja odpadam, zdecydowanie potrzebuję przerwy.
Wierzcie sobie dalej w swoich kochanych "VIPów"

Ja odpadam, zdecydowanie potrzebuję przerwy.
-
Movi - Moderator
• Strona 1 z 1