Witam wszystkich mam pare pytan
• Strona 1 z 1
Witam wszystkich mam pare pytan

chce osiagnac Wasze umiejetnosci;)
- włochartek
- Świeżak
-
Qba_Zeus - Świeżak
na wszystkie twoje pytania było już wiele odpowiedzi na forum...
ale co mi zależy popiszę sobie po raz kolejny to samo...
1. nie każdy kto kupuje sporta jest świeżakiem, np taki Rossi
2. nie wierz w pierdoły typu książka serwisowa i udokumentowany przebieg...
3.skąd wiesz że skrzynia jest ok sprawdzałeś czy nie wywala 2giego biegu przy wysokich obrotach?
4.uwagę zwracaj na wszystko, tak jak w każdym innym motocyklu i dodatkowo zrób test na to czy bierze olej...
5.moja uwaga jest taka NA POCZĄTKU NIE KRĘĆ WYSOKO!!!
6.jak już jeździłeś na YZ full cross to powinieneś jakoś ogarnąć R6 ale zejdzie ci z tym sporo czasu...
7. Amortyzator skrętu kupisz na allegro, LSL robi dobre i przystępne cenowo amory ale wolałbym HyperPro...
8.kask kup taki jaki ci podejdzie wizualnie i ważne żeby miał atest... oprócz kasku przydałoby ci się całe skórzane kombi które wg mnie jest najbezpieczniejszym ubiorem na moto...
ale co mi zależy popiszę sobie po raz kolejny to samo...
1. nie każdy kto kupuje sporta jest świeżakiem, np taki Rossi

2. nie wierz w pierdoły typu książka serwisowa i udokumentowany przebieg...
3.skąd wiesz że skrzynia jest ok sprawdzałeś czy nie wywala 2giego biegu przy wysokich obrotach?
4.uwagę zwracaj na wszystko, tak jak w każdym innym motocyklu i dodatkowo zrób test na to czy bierze olej...
5.moja uwaga jest taka NA POCZĄTKU NIE KRĘĆ WYSOKO!!!
6.jak już jeździłeś na YZ full cross to powinieneś jakoś ogarnąć R6 ale zejdzie ci z tym sporo czasu...
7. Amortyzator skrętu kupisz na allegro, LSL robi dobre i przystępne cenowo amory ale wolałbym HyperPro...
8.kask kup taki jaki ci podejdzie wizualnie i ważne żeby miał atest... oprócz kasku przydałoby ci się całe skórzane kombi które wg mnie jest najbezpieczniejszym ubiorem na moto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 1