[Relacje z zawodów] Mamry Challenge 2009 –...
• Strona 1 z 1
[Relacje z zawodów] Mamry Challenge 2009 –...
Dyskusja na temat: Mamry Challenge 2009 – prawdziwie zimowa przeprawa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mamry Challenge 2009 – prawdziwie zimowa przeprawa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mamry Challenge 2009 – prawdziwie zimowa przeprawa
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NIe ma komentarzy? szkoda bo to byla słaba impreza(bylem na niej)ale myśle że coraz więcej imprez jest nastawionych tylko na zysk(wpisowe 600 zł)i dla tego są takie słabe. os-y nie dostosowane(przynajmniej jeden-nie ryszony przez nikogo mam namysli koryto rzeczki.Jestem rozczarowany bo jechałem na tą imprezę przez pół kraju<br><hr>Jędruś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem była bardzo udaną imprezą. Świetna sceneria, ciekawe OSy, a to że po raz pierwszy w historii rajdu jakaś próba nie została pokonana świadczy, iż nie było łatwo. Wszyscy wyjeździli się aż nad to, a o to chyba właśnie chodziło. Co do ceny to rzeczywiście nie było najtaniej, ale to nie ma nic wspólnego ze "słabymi OSami". Ale każdy ma swoje zdanie. Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki.<br><hr>EristofKomentatorzy napisał(a):NIe ma komentarzy? szkoda bo to byla słaba impreza(bylem na niej)ale myśle że coraz więcej imprez jest nastawionych tylko na zysk(wpisowe 600 zł)i dla tego są takie słabe. os-y nie dostosowane(przynajmniej jeden-nie ryszony przez nikogo mam namysli koryto rzeczki.Jestem rozczarowany bo jechałem na tą imprezę przez pół kraju<br><hr>Jędruś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości