UWAGA NA PARTACZY: serwis "MAGNETO" Szczecin !
• Strona 1 z 1
UWAGA NA PARTACZY: serwis "MAGNETO" Szczecin !
Witam, chciałbym ostrzec was przed pseudo serwisem alternatorów, króry prowadzi niejaki Włodzimierz Sokołów
Magneto. Naprawa alternatorów i rozruszników. Sokołow W.
71-726 Szczecin, Åšwiatowida 4
tel 0048 91 4214519
Nip: 8511929787
Na początku zeszłego sezonu oddawałem mu do naprawy alternator z cbr929, wpierw przysłał niesprawny, potem za drugim razem to co przysłał wytrzymało 3 miesiące i zaczeło padać, więc dojezdziłem do końca sezonu i w grudniu mu wysłałem ponownie z reklamacją.
Do dzisiaj nie dostałem swojego towaru, jak dzwonie to sie głupio tłumaczy i zapewnia że 'bedzie zrobione'. Jak tak dalej pójdzie to mnie wiosna zastanie.
Jestem do tyłu niewąsko, bo skasował 300 zł za naprawe, a teraz wysłałem mu magneto razem z deklem i jeśli go nie odzyskam to bede musiał kupić nowy dekiel, który kosztuje kolejne 300 zł. NIe licze juz uszczelki, wysyłek i robocizny za trzykrotne ściaganie alternatora....
A może jest ktoś ze Szczecina kto mógłby pomóc, podjechać tam na światowida zobaczyć co to za koleś?
Pozdrawiam
Tomek
Magneto. Naprawa alternatorów i rozruszników. Sokołow W.
71-726 Szczecin, Åšwiatowida 4
tel 0048 91 4214519
Nip: 8511929787
Na początku zeszłego sezonu oddawałem mu do naprawy alternator z cbr929, wpierw przysłał niesprawny, potem za drugim razem to co przysłał wytrzymało 3 miesiące i zaczeło padać, więc dojezdziłem do końca sezonu i w grudniu mu wysłałem ponownie z reklamacją.
Do dzisiaj nie dostałem swojego towaru, jak dzwonie to sie głupio tłumaczy i zapewnia że 'bedzie zrobione'. Jak tak dalej pójdzie to mnie wiosna zastanie.
Jestem do tyłu niewąsko, bo skasował 300 zł za naprawe, a teraz wysłałem mu magneto razem z deklem i jeśli go nie odzyskam to bede musiał kupić nowy dekiel, który kosztuje kolejne 300 zł. NIe licze juz uszczelki, wysyłek i robocizny za trzykrotne ściaganie alternatora....
A może jest ktoś ze Szczecina kto mógłby pomóc, podjechać tam na światowida zobaczyć co to za koleś?
Pozdrawiam
Tomek
Ostatnio edytowano 25/2/2009, 16:21 przez zbir, łącznie edytowano 1 raz
- zbir
- Świeżak
kiepsko słuchać że wciąż w tym kraju są partacze
, który najpierw obiecuje że zrobi a jak już zrobi to trzeba po nim kilka razy poprawiać. oby inni na twoim przykładzie wystrzegli sie miny....

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Z doświadczenia powiem że regeneracja stojana często kończy się niepowodzeniem, ze względu na pracę w oleju oraz w wysokiej temperaturze.
Czasami lepiej kupić sprawny używany, chyba że mamy nie typowy motocykl.
Nowy to wydatek niestety spory, czasami nawet powyżej 1000PLN.
Czasami lepiej kupić sprawny używany, chyba że mamy nie typowy motocykl.
Nowy to wydatek niestety spory, czasami nawet powyżej 1000PLN.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości