Zobacz wÄ…tek - UWAGA NA PARTACZY: serwis "MAGNETO" Szczecin !
NAS Analytics TAG

UWAGA NA PARTACZY: serwis "MAGNETO" Szczecin !

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

UWAGA NA PARTACZY: serwis "MAGNETO" Szczecin !

Postprzez zbir » 25/2/2009, 13:22

Witam, chciałbym ostrzec was przed pseudo serwisem alternatorów, króry prowadzi niejaki Włodzimierz Sokołów

Magneto. Naprawa alternatorów i rozruszników. Sokołow W.
71-726 Szczecin, Åšwiatowida 4
tel 0048 91 4214519
Nip: 8511929787

Na początku zeszłego sezonu oddawałem mu do naprawy alternator z cbr929, wpierw przysłał niesprawny, potem za drugim razem to co przysłał wytrzymało 3 miesiące i zaczeło padać, więc dojezdziłem do końca sezonu i w grudniu mu wysłałem ponownie z reklamacją.

Do dzisiaj nie dostałem swojego towaru, jak dzwonie to sie głupio tłumaczy i zapewnia że 'bedzie zrobione'. Jak tak dalej pójdzie to mnie wiosna zastanie.

Jestem do tyłu niewąsko, bo skasował 300 zł za naprawe, a teraz wysłałem mu magneto razem z deklem i jeśli go nie odzyskam to bede musiał kupić nowy dekiel, który kosztuje kolejne 300 zł. NIe licze juz uszczelki, wysyłek i robocizny za trzykrotne ściaganie alternatora....

A może jest ktoś ze Szczecina kto mógłby pomóc, podjechać tam na światowida zobaczyć co to za koleś?

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio edytowano 25/2/2009, 16:21 przez zbir, łącznie edytowano 1 raz
zbir
Świeżak

Postprzez kosta » 25/2/2009, 13:57

kiepsko słuchać że wciąż w tym kraju są partacze :twisted: , który najpierw obiecuje że zrobi a jak już zrobi to trzeba po nim kilka razy poprawiać. oby inni na twoim przykładzie wystrzegli sie miny....
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Raczek_6 » 25/2/2009, 22:03

Z doświadczenia powiem że regeneracja stojana często kończy się niepowodzeniem, ze względu na pracę w oleju oraz w wysokiej temperaturze.
Czasami lepiej kupić sprawny używany, chyba że mamy nie typowy motocykl.
Nowy to wydatek niestety spory, czasami nawet powyżej 1000PLN.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez zbir » 29/6/2009, 11:23

Żeby być fair musze dodać, że ostatecznie gośc oddał pieniądze i przyznał że nie da sie tego naprawić. Chyba po prostu specjalizuje sie w samochodowych i nie spodziewał sie takich problemów.
zbir
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê