Suzuki RMZ 450 :)
• Strona 1 z 1
Suzuki RMZ 450 :)
Czas na nowe moto...
.
Sprzedałem YZ-F'a 450,
I teraz myślę nad tym rmz... Jakie jest Wasze zdanie na jego temat ?

Sprzedałem YZ-F'a 450,
I teraz myślę nad tym rmz... Jakie jest Wasze zdanie na jego temat ?
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
woj2900 napisał(a):szczerze yz to duzo lepszy sprzet wiec mozesz sie rozczarowac
JakieÅ› argumenty potwierdzajÄ…ce tezÄ™?
W testach owszem dotychczas RMZ jest za YZF, jednakże zależy jakie roczniki Cię interesują. Od 2007r. to zupełnie nowy motocykl, warty uwagi. Alu rama, w późniejszym roczniku wtryska paliwa i krok na przód. Może nie wypadło to najlepiej, aczkolwiek za odwagę Suzuki ma u mnie plusa...
Określ który rocznik Cię interesuje.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Durivek.. chciałeś najpierw KTMA później coś jeszcze ;d zamieniałeś sie na moto..
chłopie co ty tak kombinujesz?? ;p
przechodzisz na sm czy dalej w teren??
chłopie co ty tak kombinujesz?? ;p
przechodzisz na sm czy dalej w teren??
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Hmmm. . . Może poprostu ciśnie kit?
Ale co do sprzętów to chlopie zmieniasz praktycznie tylko firme, bo te sprzęty są bardzo do siebie podobne i amator(chyba ze jestes pro:d) nie wyczuje różnic, no chyba ze suzuki podoba ci sie bardziej to już nie wnikam. A z którego roku miales yzf????
Ale co do sprzętów to chlopie zmieniasz praktycznie tylko firme, bo te sprzęty są bardzo do siebie podobne i amator(chyba ze jestes pro:d) nie wyczuje różnic, no chyba ze suzuki podoba ci sie bardziej to już nie wnikam. A z którego roku miales yzf????
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
No to spoko moto:) Ja bym dalej kupił yzf tylko, już w alu ramie(od 2006) to są sprzęty z najwyższej półki, Suzuki chyba do 2006 roku wypuszczała sprzet odbiegający od czołówki, no ale nowe modele to górna półka, zresztą wszystkie crossy od 2006-2009 to dla mnie najwyższa półka:)
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Bierz nowszÄ… YZF 

Marcin | Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają dusze. | | DT 125 99` - oddana | http://bikepics.com/members/martin626/99dt125r/ | YZ 250 00` - ćwiara w dwupaku - PILNIE ODDAM | http://bikepics.com/members/martin626/00yz250/ | XRV 750 Africa Twin 01` - jeszcze tydzień 

-
Martin.W - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości