jakie rękawice byście polecili na moto??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja kupilem wlasnie Probiker F 308.
Po pierwszej jezdzie wewnetrza(jasna strona) jest juz lekko przybrudzona,pozatym rozmiarówka jest dosc dziwna,wiec gdy rozmiarowo bedzie wychodzila Ci "L" to wez "M" ,bo bedziesz mial zbyt długie palce...
Po pierwszej jezdzie wewnetrza(jasna strona) jest juz lekko przybrudzona,pozatym rozmiarówka jest dosc dziwna,wiec gdy rozmiarowo bedzie wychodzila Ci "L" to wez "M" ,bo bedziesz mial zbyt długie palce...
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
http://moto.allegro.pl/item159752141_re ... 05_06.html
ja mam takie rękawice na lato....na ciepłe dni są bardzo fajne ale na chłodniejsze to nie bardzo!!pozdr
ja mam takie rękawice na lato....na ciepłe dni są bardzo fajne ale na chłodniejsze to nie bardzo!!pozdr
-
FZR600R - Świeżak
siekson napisał(a):a jak z wentylacja w probikerach? Daja rade na lato?
Trudno powiedziec bo testowalem je pod koniec wrzesnia..,nie bylo w nich ani goraco ani zimno.Maja wywietrzniki na grzbietowej stronie palców i małe dziurki pomiędzy nimi,takze mysle ze beda ok...
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Zimowe mam z firmy IXS(GORE-TEX).Przy -1St.C i predkosciach od 50KmH DO 110KmH na odcinku 15Km nie odczuwam zimna.Kosztowaly 61€.Sa wygodne.Odpowiadaja mi.
Letnie takze kupilem z materialu GORE-TEX firmy held .Tagze odpowiadaja mi.
Letnie takze kupilem z materialu GORE-TEX firmy held .Tagze odpowiadaja mi.
- Speki
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości