Problem Z Router Bassa 50
• Strona 1 z 1
Problem Z Router Bassa 50
Witam mam problem z skuter Router Bassa 50 a mianowicie skuter nie chce zapalić na początku mysałem ze coś tam akumulator naładowałem i nadal nic potem Rozrusznik nie kreci tak jak wczesniej kręci jak by nie miała siły . a Kopniak gdy kopie go nie chce odawac takze nawet nie zalapauje . Prosze o pomoc

- Dark93
- Świeżak
cos dziwne jak moze byc filtr powietrza w benzynie
a moze ci benzyna wylatuje z baku na filtr no jakas przyczyna musi byc
sprawdz szczelnosc przewodu paliwowego moze masz gdzies nieszczelnosc i dlatego niazapalisz.
odkrec schowek pod siedzeniem i sprawdz tez zawor podcisnieniowy moze tam cos cieknie.
a moze ci benzyna wylatuje z baku na filtr no jakas przyczyna musi byc
sprawdz szczelnosc przewodu paliwowego moze masz gdzies nieszczelnosc i dlatego niazapalisz.
odkrec schowek pod siedzeniem i sprawdz tez zawor podcisnieniowy moze tam cos cieknie.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Benzyna w filtrze paliwa może sie brać z zepsutego zaworu membranowego. Koszt takiego (najprostszego) to 40 zł
Mi też wyrzucał paliwo wlotem od filtra powietrza, wymieniłem i jest luss
Mi też wyrzucał paliwo wlotem od filtra powietrza, wymieniłem i jest luss
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Dark93 napisał(a):Dzisiaj rozkręciłem skuter i zobaczyłem ze niema iskry czy może ktoś doradzić co zrobić żeby skuter miał znowu iskrę ?
kup nowa swiece tylko zwykla bez zadnych tiuningowanych i sprawdz moze to swieca.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
koło filtra powietrza jest taki wężyk w sprężynie i on jest zakończony metalową koncówką zobacz czy nie odkręciła się śrubka na tej koncówce
- krzysiek112
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości