Proszę o informację na temat PC, z góry dziękuję
• Strona 1 z 1
Proszę o informację na temat PC, z góry dziękuję
Jestem zmuszony do zamontowania PC w swej cb1000r, gdyż by móc wymienić kompletny wydech fabryczny na akrapovica jest on "PC" konieczny.
Dla tego proszę o informację czy montaż PC mam wykonać dla samego brzmienia nowego wydechu, czy też PC może zdziałać coś więcej?
Pytam nie bez kozery, gdyż w mej cb1000r znajduje się ten sam silnik co w poprzednim modelu cbr1000rr, który ma ponad 170 koni, a mój ma 125.
Dla tego proszę o informację czy montaż PC mam wykonać dla samego brzmienia nowego wydechu, czy też PC może zdziałać coś więcej?
Pytam nie bez kozery, gdyż w mej cb1000r znajduje się ten sam silnik co w poprzednim modelu cbr1000rr, który ma ponad 170 koni, a mój ma 125.
- cb1000r
- Świeżak
to jesli moge podlacze sie pod temat bo ja posiadam rr 1000 z 06r i zastanawiam sie czy po zmianie wydechu z seryjnego na coustoma bede musial usunac exupa czy mozna go wyregulowac pod dany tłumik?
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow exupu nie wolno usuwać bardzo zakłóciłbyś pracę silnika w ten sposób. Do twojej Hondy kupujesz najlepiej dedykowany tłumik (nie baw się w tłumiki pasujące do większości bo przy exupowych układach to się nie sprawdza tak jak dedykowany) zakładasz tłumik jedziesz do servisu i prosisz o synchronizację uxupu z tłumikiem.
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości