Zobacz wÄ…tek - nowe ubrania dla krokodyli
NAS Analytics TAG

nowe ubrania dla krokodyli

O wszystkim
_________

Postprzez herbatkowy » 20/2/2009, 00:36

Po pierwsze to motocykl inspekcji bedzie sluzyl do tego, aby sprowadzac ciezarowki na miejsce kontroli, do wazenia itp. Bus stoji sobie na swojej miejscowce, wyjezdza krokodyl na kawasaki zatrzymuje ciezarowke i kieruje na punkt kontroli. Tak to dziala :) W sumie niezly pomysl zwlaszcza, ze kierowcy coraz czesciej potrafia uniknac kontroli, lub poprostu zawrocic i spieprzyc, motocyklem zawsze sprawniej takiego dogonic.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez PajÄ…k » 20/2/2009, 00:39

No tak dobra wszystko ok ale czy gs 500 by ciężarówki nie dogonił ?
PajÄ…k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez herbatkowy » 20/2/2009, 00:45

Nie rozumiesz, jak moj ojciec powiedzial ciezarowke dogonilby moim starym skuterem ale wspomnialem juz o tym, jak gospodarowane sa pieniadze :) Potrzeba laptopa? To kupili kazdemu po 6.000zł, trzeba spodni? To kazdy ma za 350zł, trzeba motocykla? To nikt nie kupi GS500. I tutaj nie chodzi tylko o sam fakt "dogonienia" w tym motocyklu bedzie wcholere roznych aparatow i innych narzedzi, to nie moze byc byle moturek, to musi byc wielka krowa z kogutami i bagaznikami, przede wszystkim wygodna :D Bo jak to by pan inspektor smigal... Aha ojczulek fotki robil na tych motocyklach jak byl na odprawie w B-stoku i widzialem tam tez fazerki litrowe eleganckie, fz6 i wlasnie zzr1200, porzadne sprzety, raczej juz nie zaluje sie na wyposazenie sluzb.

ALE NOWE MUNDURY T BUJDA.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez PajÄ…k » 20/2/2009, 00:51

To chyba herbatka ty nie kminisz mi nie chodzi oto ile wydali na motocykle tylko o to że się pozabijają ;)
kto ma ich wyszkolić ?
PajÄ…k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Redd » 20/2/2009, 01:01

herbatkowy napisał(a):co do stroju na motocykle to faktycznie bedzie to ok. 10.000zł.

Napisz koniecznie co i z jakich firm składa się na ten strój bo wszyscy umierają z ciekawości..
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
Redd
Świeżak

Postprzez herbatkowy » 20/2/2009, 01:10

Ehh zapomnialem o tym wyszkoleniu. Kazdy kto bedzie jezdzic na motocyklu inspekcyjnym jedzie do Niemiec na kilkumiesiecznie szkolenie, to nie zart. A co do tego z jakich firm ten stroj, to skad mam wiedziec? Jak pasek szalik i rekawiczki kosztuja ponad 700zl to i kostium sie znajdzie zacny. Zreszta czego wy ode mnie chcecie? To ja im te motocykle wybieralem czy jak? Fakty przedstawiam tylko, jestem obiektywnym narratorem :D
herbatkowy
Bywalec

Postprzez Redd » 20/2/2009, 13:51

A rząd ciągle szuka oszczędności by kryzys był jak najmniej odczuwalny... :P
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
Redd
Świeżak

Postprzez <borut> » 20/2/2009, 14:00

Dajcie spokój ja bym im Rometa starego nie dał...
Poco im takie cięzkie lochy... 14latka na simsonie tym nie złapią ze swoimi super umiejetnościami...
<borut>
Bywalec

Postprzez herbatkowy » 20/2/2009, 19:47

Znaczy sie juz wiesz z gory kto bedzie tym jezdzil tak? Powtarzam ze zeby inspektor mogl wsiasc na taki motocykl musi przejsc kilkumiesieczne szkolenie za granica, w Belgii bodajze, wiec ocene zostaw dla siebie tymbardziej ze znasz sie na sprawie motocykli w inspekcji jak swinie na gwiazdach.

PS: Nie sadze zeby inspektorzy jezdzili gorzej niz policjanci, a skoro taki jestes rajder to sproboj sie zwinac przed policjantem na litrowym fazerze :wink:
herbatkowy
Bywalec

Postprzez Traperoso » 20/2/2009, 20:18

Racja... Ja bym nie zaczynał, policje w radiowozach mam głęboko w dupie, jak coś tam sapią sygnalizują to redukuję bieg. Za to jak leci koleś z motorze, wolę uprzejmie przymąć mandat, albo porozmawiać ^^
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez wiklad » 20/2/2009, 20:57

Ja podobny stosunek mam do straży miejskiej :D
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê