nowe ubrania dla krokodyli
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Po pierwsze to motocykl inspekcji bedzie sluzyl do tego, aby sprowadzac ciezarowki na miejsce kontroli, do wazenia itp. Bus stoji sobie na swojej miejscowce, wyjezdza krokodyl na kawasaki zatrzymuje ciezarowke i kieruje na punkt kontroli. Tak to dziala
W sumie niezly pomysl zwlaszcza, ze kierowcy coraz czesciej potrafia uniknac kontroli, lub poprostu zawrocic i spieprzyc, motocyklem zawsze sprawniej takiego dogonic.

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Nie rozumiesz, jak moj ojciec powiedzial ciezarowke dogonilby moim starym skuterem ale wspomnialem juz o tym, jak gospodarowane sa pieniadze
Potrzeba laptopa? To kupili kazdemu po 6.000zł, trzeba spodni? To kazdy ma za 350zł, trzeba motocykla? To nikt nie kupi GS500. I tutaj nie chodzi tylko o sam fakt "dogonienia" w tym motocyklu bedzie wcholere roznych aparatow i innych narzedzi, to nie moze byc byle moturek, to musi byc wielka krowa z kogutami i bagaznikami, przede wszystkim wygodna
Bo jak to by pan inspektor smigal... Aha ojczulek fotki robil na tych motocyklach jak byl na odprawie w B-stoku i widzialem tam tez fazerki litrowe eleganckie, fz6 i wlasnie zzr1200, porzadne sprzety, raczej juz nie zaluje sie na wyposazenie sluzb.
ALE NOWE MUNDURY T BUJDA.

ALE NOWE MUNDURY T BUJDA.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
herbatkowy napisał(a):co do stroju na motocykle to faktycznie bedzie to ok. 10.000zł.
Napisz koniecznie co i z jakich firm składa się na ten strój bo wszyscy umierają z ciekawości..
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Ehh zapomnialem o tym wyszkoleniu. Kazdy kto bedzie jezdzic na motocyklu inspekcyjnym jedzie do Niemiec na kilkumiesiecznie szkolenie, to nie zart. A co do tego z jakich firm ten stroj, to skad mam wiedziec? Jak pasek szalik i rekawiczki kosztuja ponad 700zl to i kostium sie znajdzie zacny. Zreszta czego wy ode mnie chcecie? To ja im te motocykle wybieralem czy jak? Fakty przedstawiam tylko, jestem obiektywnym narratorem 

-
herbatkowy - Bywalec
A rząd ciągle szuka oszczędności by kryzys był jak najmniej odczuwalny... 

http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Znaczy sie juz wiesz z gory kto bedzie tym jezdzil tak? Powtarzam ze zeby inspektor mogl wsiasc na taki motocykl musi przejsc kilkumiesieczne szkolenie za granica, w Belgii bodajze, wiec ocene zostaw dla siebie tymbardziej ze znasz sie na sprawie motocykli w inspekcji jak swinie na gwiazdach.
PS: Nie sadze zeby inspektorzy jezdzili gorzej niz policjanci, a skoro taki jestes rajder to sproboj sie zwinac przed policjantem na litrowym fazerze
PS: Nie sadze zeby inspektorzy jezdzili gorzej niz policjanci, a skoro taki jestes rajder to sproboj sie zwinac przed policjantem na litrowym fazerze

-
herbatkowy - Bywalec
Racja... Ja bym nie zaczynał, policje w radiowozach mam głęboko w dupie, jak coś tam sapią sygnalizują to redukuję bieg. Za to jak leci koleś z motorze, wolę uprzejmie przymąć mandat, albo porozmawiać ^^
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości