Jaki wlac olej do Keeway Focus????? POmOcy
• Strona 1 z 1
Jaki wlac olej do Keeway Focus????? POmOcy
Witam mam duży problem z olejem bo niewiem jaki wlac.
W książecce pisze że ma byc 85W90.
A czy tez moze byc slabszy?? np 10W50 ????
Poprzedni wlasciel wlewal jaki olej Mobil 1 jakis... a kosztowal w granicy 30-40 zł W sklepie widzialem olej 80W90 jakies innej firmy. a z Mobil 1 byl 10W50 podejrze bo juz niepamietam prosze pomozcie mi
Prosze o jak najszybsza odpowiedz w tej sprawie z góry dziekuje
Poprzedni wlasciel wlewal jaki olej Mobil 1 jakis... a kosztowal w granicy 30-40 zł W sklepie widzialem olej 80W90 jakies innej firmy. a z Mobil 1 byl 10W50 podejrze bo juz niepamietam prosze pomozcie mi

- dars131
- Świeżak
Ja na twoim miejscu zalał bym taki jaki proponuje producent a nie to przynajmniej o zbliżonych wartościach do tego-to jest moje zdanie.
Kolega zalał mobila 10W50 i jeszcze jakoś mu przekładnia chodzi, ale naprawde bym radził lać to co producent wskazuje.
Kolega zalał mobila 10W50 i jeszcze jakoś mu przekładnia chodzi, ale naprawde bym radził lać to co producent wskazuje.
-
KAPELA911 - Bywalec
Zalej hipol i będzie dobrze. No chyba że chcesz to kup tego mobila i tyle.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Re: Jaki wlac olej do Keeway Focus????? POmOcy
dars131 napisał(a):Witam mam duży problem z olejem bo niewiem jaki wlac.
to co pisze w twojej ksiazce to olej przekladniowy
ale to bez sensu lac do skutera do przekladni taki olej bynajmniej to zdanie mojego mechanika a jest dobry niezawiodlem sie na jego wiedzy.
ja leje shell advence vsx 10w-40 4t i chodzi bardzo dobrze
do przekladni to samo

Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Bez sensu lać olej przekładniowy do przekładni? Lepiej silnikowy, który tej samej klasy jest droższy?
Prawde mówiąc do Keewaya bym zalał Hipola, ale jak Ci zalezy to taki jaki jest dedykowany

Prawde mówiąc do Keewaya bym zalał Hipola, ale jak Ci zalezy to taki jaki jest dedykowany

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości