Forumowe Oskary 2009 !!!
Za początki to wielu by się znalazło
W tym pewnie i ja 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
turboponczek napisał(a):Troll to postać która ma dużo postów i wszystkie nie na temat, piszą o bzdetach niezwiązanych z motocyklami w ogole. A przeciez to jest forum motocyklowe.
I zazwyczaj też mają najwiecej do powiedzenia, a nigdy nawet na moto nie siedziały.
Szkoda, że nikt nas nie słucha turboponczek. Pzdr
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Na forach juz tak jest i nic sie z tym nie zrobi.
Ale mimo czasem smiesznie jest tutaj
Ale mimo czasem smiesznie jest tutaj

Ostatnio edytowano 28/2/2009, 12:33 przez Konio, łącznie edytowano 1 raz
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Pogody dobrej wam zycze bo w glowkach sie od jezdzenia samochodem pomalu przegrzewa nie ?:)
PS: turboponczek tez jest cholerny trolem, polowa jego postow to taki jak ten moj.
PS2: Movi z dystansem? Pokaz mi tu 2 osoby z dystansem, no chyba ze mowimy o wysmiewaniu sie ze wszystkich ktorzy nie podzielaja chorych pogladow np. na temat nowych zasad zdawania prawa jazdy
Kazdego potraficie jedynie na tym forum zjechac i zniszczyc, wiec zastanow sie jeszcze raz kto tu ma jakikolwiek dystans? Wszystko bierzecie za bardzo do siebie
Forumowe oskary troli? Czy to nie brzmi jak kolejny temat na forum filipinki lub innych wojownikow z gimnazjum? Po co to wszystko? To podobno forum o motocyklach
Dajcie sobie na spokoj z tym cyrkiem
Czy ten caly temat i plebiscyt nie jest przypadkiem najwiekszym owocem potwornego trolla? Warto sie nad tym zastanowic
Nie miejcie mi za zle, poprostu na tym forum coraz mniej czyta sie o motocyklach.
PS: turboponczek tez jest cholerny trolem, polowa jego postow to taki jak ten moj.
PS2: Movi z dystansem? Pokaz mi tu 2 osoby z dystansem, no chyba ze mowimy o wysmiewaniu sie ze wszystkich ktorzy nie podzielaja chorych pogladow np. na temat nowych zasad zdawania prawa jazdy

Nie miejcie mi za zle, poprostu na tym forum coraz mniej czyta sie o motocyklach.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Herbatko- hehe
trudno nie przyznać Ci racji. Akurat jeżeli chodzi o moją osobę, to myślę że osoby które mnie poznały mogą potwierdzić, że dystans do samego siebie mam i staram się go mieć również do świata.
Co do rozmawiania o forach o motocyklach.. cóż forum zeszło na psy, to wie każdy. Dlaczego? Weszła neostrada, dzieci mają dostęp do neta, tania chińszczyzna zalała rynek i takie właśnie są efekty. Kto piszę najczęściej debilne posty? Są 2 rodzaje debili:
Debil A: To debil który ma 13 lat, kupił skuter marki keeway, kymco itd. i staje się Ghost Riderem.
Debil B: To debil który ma około 20-30 lat, jego jedynym celem w posiadaniu moto to wyrywanie na niego lasek i przegazówka na każdych światłach, przystankach itd. Mówiąc krótko- szpanowanie.
Tacy właśnie ludzie piszą debilne posty.
Kolejna sprawa- dlaczego ludzie piszą pierdoły? Bo im się nudzi (wiem bo sam pier*** w cały świat dość często).
Co do tego tematu- nie jestem jego zwolennikiem, ani mi on nie przeszkadza. Będzie troll roku, to sobie będzie, nie będzie to też nie będzie- moje życie się przez to nie zmieni
Mówisz że to forum o motocyklistach i motocyklach- jestem w stanie się pokusić o stwierdzenie że dobre 70% użytkowników tutaj (mówię o takich chociażby czytających i zaglądających, a nie co byli raz bo ich to nawet szkoda brać do statystyk..) nie są motocyklistami. Motocyklista ma pasję i to kocha. Pasja nie przechodzi, pasji nie można się pozbyć, robi się to wbrew wszystkiemu i mimo wszystko.
Idąc dalej, ja rozumiem ludzi. Ileż można gadać o motocyklach? Dlatego właśnie jest dział Hyde Park i tutaj są tematy wszelakie inne, do póki się mieszczą w jakiejś normie oczywiście..
Na prawdę nie ma co się spinać i denerwować. Tak się zrobiło i niestety będzie jeszcze gorzej- nic nie zrobisz. Nie odetniesz neostrady
Dlatego trzeba podejść do tego normalnie, chcą pisać bzdury, niech piszą, a nóż będzie się z czego pośmiać...
No nic, kończę mój wywód
Pozdrowienia dla wszystkich, tych normalnych i tych debili też

Co do rozmawiania o forach o motocyklach.. cóż forum zeszło na psy, to wie każdy. Dlaczego? Weszła neostrada, dzieci mają dostęp do neta, tania chińszczyzna zalała rynek i takie właśnie są efekty. Kto piszę najczęściej debilne posty? Są 2 rodzaje debili:
Debil A: To debil który ma 13 lat, kupił skuter marki keeway, kymco itd. i staje się Ghost Riderem.
Debil B: To debil który ma około 20-30 lat, jego jedynym celem w posiadaniu moto to wyrywanie na niego lasek i przegazówka na każdych światłach, przystankach itd. Mówiąc krótko- szpanowanie.
Tacy właśnie ludzie piszą debilne posty.
Kolejna sprawa- dlaczego ludzie piszą pierdoły? Bo im się nudzi (wiem bo sam pier*** w cały świat dość często).
Co do tego tematu- nie jestem jego zwolennikiem, ani mi on nie przeszkadza. Będzie troll roku, to sobie będzie, nie będzie to też nie będzie- moje życie się przez to nie zmieni

Mówisz że to forum o motocyklistach i motocyklach- jestem w stanie się pokusić o stwierdzenie że dobre 70% użytkowników tutaj (mówię o takich chociażby czytających i zaglądających, a nie co byli raz bo ich to nawet szkoda brać do statystyk..) nie są motocyklistami. Motocyklista ma pasję i to kocha. Pasja nie przechodzi, pasji nie można się pozbyć, robi się to wbrew wszystkiemu i mimo wszystko.
Idąc dalej, ja rozumiem ludzi. Ileż można gadać o motocyklach? Dlatego właśnie jest dział Hyde Park i tutaj są tematy wszelakie inne, do póki się mieszczą w jakiejś normie oczywiście..
Na prawdę nie ma co się spinać i denerwować. Tak się zrobiło i niestety będzie jeszcze gorzej- nic nie zrobisz. Nie odetniesz neostrady

Dlatego trzeba podejść do tego normalnie, chcą pisać bzdury, niech piszą, a nóż będzie się z czego pośmiać...

No nic, kończę mój wywód

Pozdrowienia dla wszystkich, tych normalnych i tych debili też

-
Movi - Moderator
Widzisz Movi, Tobie nie przeszkadzałoby jakby ktoś nazwał Ciebie trollem, bo masz dystans do tego, chillout luz bluz itp. Niektórych jednak to może denerwować, bo się starają..
Powiedz mi tylko po co im robić na złość, herbatkowego to denerwuje, więc to czysta złośliwość moim zdaniem, a złośliwość jest właśnie cechą gimnazjalistów i małolatów. Dojrzali ludzie, żeby nie mówić dorośli bo to zabrzmiałoby nie stosownie, zachowują się inaczej. Czasem wypadałoby się zastanowić kto tworzy poziom.
Powiem jeszcze, dlaczego denerwuje mnie ta złośliwość, może trochę z innej beczki: Jestem na studiach, jako że w moim życiu trochu się popier*** jestem na 1 roku dopiero i w dużej części ludzie z grupy są młodsi. Gdy rozmawiam, z niektórymi z nich, na każdym kroku starają się kogoś wyśmiać, zażartować i szydzić. Najchętniej bym takiemu wyj*** w pysk, by nauczył się szacunku dla innych. Ja np nienawidzę jak ktoś głupkowato powtarzam głupkowato, szuka byle jakich powodów do śmiechu. Czasem po prostu nie można z nikim porozmawiać, bo zaraz doczepi się do czegoś, przejęzyczy się ktoś i już śmiechy chichy. Wiesz co może po prostu w życiu wielu osób potrzebna jest normalna rozmowa i np szukają jej w nieodpowiednich miejscach jak tu i zastają to co wszędzie. Prawda jest taka społeczeństwo lubi szydzić, wyśmiewać itp szukasz przykładów? Włącz TV.
P.S. herbatkowy
Bądź konsekwentny, nie oceniaj innych. Może wtedy inni przestaną Ciebie oceniać, a przynajmiej nie wyrażaj tej opini w taki sposób, bo na miejsu turboponczka wq** bym się.
Powiedz mi tylko po co im robić na złość, herbatkowego to denerwuje, więc to czysta złośliwość moim zdaniem, a złośliwość jest właśnie cechą gimnazjalistów i małolatów. Dojrzali ludzie, żeby nie mówić dorośli bo to zabrzmiałoby nie stosownie, zachowują się inaczej. Czasem wypadałoby się zastanowić kto tworzy poziom.
Powiem jeszcze, dlaczego denerwuje mnie ta złośliwość, może trochę z innej beczki: Jestem na studiach, jako że w moim życiu trochu się popier*** jestem na 1 roku dopiero i w dużej części ludzie z grupy są młodsi. Gdy rozmawiam, z niektórymi z nich, na każdym kroku starają się kogoś wyśmiać, zażartować i szydzić. Najchętniej bym takiemu wyj*** w pysk, by nauczył się szacunku dla innych. Ja np nienawidzę jak ktoś głupkowato powtarzam głupkowato, szuka byle jakich powodów do śmiechu. Czasem po prostu nie można z nikim porozmawiać, bo zaraz doczepi się do czegoś, przejęzyczy się ktoś i już śmiechy chichy. Wiesz co może po prostu w życiu wielu osób potrzebna jest normalna rozmowa i np szukają jej w nieodpowiednich miejscach jak tu i zastają to co wszędzie. Prawda jest taka społeczeństwo lubi szydzić, wyśmiewać itp szukasz przykładów? Włącz TV.
P.S. herbatkowy
herbatkowy napisał(a):PS: turboponczek tez jest cholerny trolem, polowa jego postow to taki jak ten moj.
Bądź konsekwentny, nie oceniaj innych. Może wtedy inni przestaną Ciebie oceniać, a przynajmiej nie wyrażaj tej opini w taki sposób, bo na miejsu turboponczka wq** bym się.
Kawasaki ER5 2005
-
Ja poki niemam motocykla to np. staram sie niewypowiadac w tematach typu mechnaika czy motocykle bo to przecierz niema sensu... TROLLEM nazwlabym osobe ktora w powaznym temacie pie.. od rzeczy a nie w specjlanie do tewgo przeznacoznym hajdparku...
a teraz niech poleca kamienie na szpicera

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Wiesz, w życiu codziennym masa ludzi ma coś "do mnie" że się tak wyrażę. Ale ja się tym totalnie nie przejmuję.. bo nikt z nich nie mówi mi nic obraźliwego czy złośliwego w twarz, tylko obgaduje za plecami i myśli że się o tym nie dowiem..
Więc nie ma się co przejmować tym, że ktoś ma o Tobie jakieś tam zdanie...
Tak samo jak ja mam się przejmować zdaniem ludzi o mnie z forum dajmy na to, z którymi nawet nie przybiłem piątki na żadnej imprezie? Jest ono dla mnie zupełnie bez użyteczne, nawet jeśli jest najlepsze z możliwych.

Więc nie ma się co przejmować tym, że ktoś ma o Tobie jakieś tam zdanie...
Tak samo jak ja mam się przejmować zdaniem ludzi o mnie z forum dajmy na to, z którymi nawet nie przybiłem piątki na żadnej imprezie? Jest ono dla mnie zupełnie bez użyteczne, nawet jeśli jest najlepsze z możliwych.
-
Movi - Moderator
Traperoso napisał(a):Widzisz Movi, Tobie nie przeszkadzałoby jakby ktoś nazwał Ciebie trollem, bo masz dystans do tego, chillout luz bluz itp. Niektórych jednak to może denerwować, bo się starają..
P.S. herbatkowyherbatkowy napisał(a):PS: turboponczek tez jest cholerny trolem, polowa jego postow to taki jak ten moj.
Wq**bys sie? Ten gosc po kazdym moim poscie pisze mi ze jestem jakims trollem i wysmiewa sie ze mnie, ale to tak nawiasem.
Chcialem dodac od siebie jedynie, ze ten caly plebiscyt jest faktycznie dowodem na to ze na tym forum zle sie dzieje. Nie wiem ile lat majac ci wszyscy zawiadacy na forum ktorzy wlasnie okreslaja sie motocyklistami ale to co robia to nie jest juz nawet niedojrzale. Ciagle jakies wysmiewanie z kazdego, jakies zarty ktorych wiekszosc nie rozumie, jakies pisanie W taAkiM stYlÓó. Tak wlasnie zachowuja sie slynne "dzieci neo", dokladnie tak i nie inaczej.
PS: Cholera, ja mam neostrade.
PS2: To ze mlodzi gniewni wkraczaja na skutery to jeszcze chyba nic az tak zlego, maja swoj temat Skutery 50, 125ccm i niech tam siedza i sie scigaja, mi chodzi bardziej o "starszych" uzytkownikow, ktorzy stworzyli na forum klase jakichs starszych wysydzaczy ktorym wszystko wolno. A tak naprawde znaja sie na wiekszosci spraw (moze procz motocykli) jak swinie na gwiazdach. I tyle na ten temat

Ostatnio edytowano 28/2/2009, 11:18 przez herbatkowy, łącznie edytowano 1 raz
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Trzeba miec dystans do swiata, bo szybko serduszko moze odmowic posluszenstwa.Nie mam nic przeciwko tego tematu, chyba ze chcecie robic z forum miejsce dla super dojrzalych kolesi tak mega powaznie patrzacych na wszystko dookola. Sory ale podzielam zdanie Moviego i nie widze potrzeby ciaglej powagi w tych smiesznych zyciowych realiach.
edit: Herbatkowy, dobra jestes mega powaznym czlowiekiem, ale nie narzucaj tego innym.Natura czlowieka jest opcja krejsi, a narzekania i inne pierdoly mozna zaczac na emeryturze.Nie kazdy musi byc kReJsI i nie kazdy musi byc ciagle powazny.W zyciu latwiej jest patrzec na wszystko przez kolorowy pryzmat niz widziec to jako szara rzeczywistosc.
Czy to jest gnojenie ludzi...? Nie wiem, ale spojrz na Bostorna, jakos nie placze na poziom forum i obecnych tutaj ludzi, a przeciez dostal troche glosow.
edit: Herbatkowy, dobra jestes mega powaznym czlowiekiem, ale nie narzucaj tego innym.Natura czlowieka jest opcja krejsi, a narzekania i inne pierdoly mozna zaczac na emeryturze.Nie kazdy musi byc kReJsI i nie kazdy musi byc ciagle powazny.W zyciu latwiej jest patrzec na wszystko przez kolorowy pryzmat niz widziec to jako szara rzeczywistosc.
Czy to jest gnojenie ludzi...? Nie wiem, ale spojrz na Bostorna, jakos nie placze na poziom forum i obecnych tutaj ludzi, a przeciez dostal troche glosow.
Ostatnio edytowano 28/2/2009, 11:22 przez zadzior, łącznie edytowano 2 razy
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Nie chodzi tutaj zeby sie nie mozna bylo smiac na forum powinno sie smiac ale nie powinno sie gnoic ludzi, a to zasadnicza roznica. Przeciez jezeli ktos tutaj nie ma co najmniej 500ccm, to jest traktowany jak smiec a chyba nie o to chodzi, widzimy jak waska (stosunkowo) grupa sa motocyklisci powinnismy sie trzymac razem, przynajmniej tak jest wg. mnie. Nie powiem bo na forum pare porzadnych osob naprawde mozna spotkac i to widac, cale szczescie.
Nie kminisz wogole genezy i o co chodzi.
PS: Ja wcale nie placze
PS2: Dla wyjasnienia ja nie patrze na zycie przez ciemne okulary. Mam swoja muzyke, motocykle czyli pasje ktora mam po dziadkach i zbytnio wiecej mi nie trzeba. Wylaczam sie ze wszystkiego co negatywne. Poprostu forum jest coraz czesciej ringiem, i coraz czesciej ludzie ze soba walcza tylko i wylacznie o to chodzi.
Deadmau5 napisał(a):edit: Herbatkowy, dobra jestes mega powaznym czlowiekiem, ale nie narzucaj tego innym.Natura czlowieka jest opcja krejsi, a narzekania i inne pierdoly mozna zaczac na emeryturze.Nie kazdy musi byc kReJsI i nie kazdy musi byc ciagle powazny.W zyciu latwiej jest patrzec na wszystko przez kolorowy pryzmat niz widziec to jako szara rzeczywistosc.
Nie kminisz wogole genezy i o co chodzi.
PS: Ja wcale nie placze

PS2: Dla wyjasnienia ja nie patrze na zycie przez ciemne okulary. Mam swoja muzyke, motocykle czyli pasje ktora mam po dziadkach i zbytnio wiecej mi nie trzeba. Wylaczam sie ze wszystkiego co negatywne. Poprostu forum jest coraz czesciej ringiem, i coraz czesciej ludzie ze soba walcza tylko i wylacznie o to chodzi.
-
herbatkowy - Bywalec
herbatkowy napisał(a):Przeciez jezeli ktos tutaj nie ma co najmniej 500ccm, to jest traktowany jak smiec
Wiesz... obecnie nie mam motocykla, poprzednio śmigałem MZ 251 a nie odczuwam aby ludzie traktowali mnie jak śmiecia..

-
Movi - Moderator
Jak to powiedzial Laska w kultowym filmie "Chlopaki nie placza" -"Trzeba sie wyluzowac"
Z ktorego miecha jestes Movi?

Z ktorego miecha jestes Movi?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Raz Cie tlyko widzialem ale wydalo mi sie movi ze wlasnie spokojny jestes... przynamniej w prownaniu do reszty i mnie xD
ps. tez wma tak wolno forum chodzi?
ps. tez wma tak wolno forum chodzi?
Ostatnio edytowano 28/2/2009, 11:48 przez SzpiceR, łącznie edytowano 1 raz
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):Ja poki niemam motocykla to np. staram sie niewypowiadac w tematach typu mechnaika czy motocykle bo to przecierz niema sensu... TROLLEM nazwlabym osobe ktora w powaznym temacie pie.. od rzeczy a nie w specjlanie do tewgo przeznacoznym hajdparku...
Dobrze gadasz Vódki mu nalać!
Tyle, że czasem niektórzy mają niepoprawne informacje, wielu jest takich, że np myślał że to i to robi się tak i daje rady innym, wtedy, też go brechtają zamiast sprostować. Pozatym często, rózni ludzie mają różne zdania i cięzko dojść do ogólnego porozumienia.
Kawasaki ER5 2005
-
-
zadzior - Stały bywalec
Movi napisał(a):herbatkowy napisał(a):Przeciez jezeli ktos tutaj nie ma co najmniej 500ccm, to jest traktowany jak smiec
Wiesz... obecnie nie mam motocykla, poprzednio śmigałem MZ 251 a nie odczuwam aby ludzie traktowali mnie jak śmiecia..Ponadto 3 miesiące temu wpadło mi na kark 18 lat więc jestem mega gówniarz, a mimo wszystko poważni i starsi goście potrafią ze mną rozmawiać. Wiem, że czasem jest to ciężkie, bo jako młody człowiek jestem strasznie żywiołowy i wystarczy mi byle iskra i od razu się awanturuje (taki mam też charakter), ale cóż, kiedyś wyrosne
póki co musicie się ze mną męczyć, hehe
Bo ty pod ta krowka masz taki dziwny napis

-
herbatkowy - Bywalec