Kawasaki
• Strona 1 z 1
Kawasaki
Witam
Co myslicie o tej kawie? Opłaca się jeśli się zgadza wszystko z opisem??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1145749
Pozdro

Co myslicie o tej kawie? Opłaca się jeśli się zgadza wszystko z opisem??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1145749
Pozdro

-
wojtas109 - Świeżak
Wiesz w ogłoszeniu zawsze wszystko pięknie wygląda. Ale jeśli stan jest faktycznie bez zarzutów to się opłaca bo coś jeszcze zejdzie z ceny pewnie. Ale dokładnie na to pytanie można odpowiedzieć tylko po oględzinach moto.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja wiem czy tak bardzo.. Od butów się szybko wycierają i tym bym się przy wyborze nie kierował tylko stanem ogólnym moto.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
no niby tak ale zanim to zetrzesz to się troche najeździ niee?? czym dłużej się exploatuje moto tym szybciej sie to sciera tak więc to też nam cos mowi
a ten dekielek koło dźwigni zmiany biegów jest wymieniony
a ten dekielek koło dźwigni zmiany biegów jest wymieniony
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
ojj nie nie nie tu też duużo mówi przynajmniej w 2t..
pogięta kicha, pospawane tu i tam, przewody hamulcowe taśmą powiązane, spawana kicha przy kolektorze plastiki pogięte dekle ostro starte ale na nie patrzy się tylko przy 1 2 letnich sprzętach ;p;d
kiera pogięta.. te wszystkie szczegóły mówią o przeszłości moto a silnik to już odrębna sprawa
pogięta kicha, pospawane tu i tam, przewody hamulcowe taśmą powiązane, spawana kicha przy kolektorze plastiki pogięte dekle ostro starte ale na nie patrzy się tylko przy 1 2 letnich sprzętach ;p;d
kiera pogięta.. te wszystkie szczegóły mówią o przeszłości moto a silnik to już odrębna sprawa

-
Bostorn - Moderator
noo coś ty wojtas po samych deklach to sobie można..
ja mówie żeby na nie też czasem zwracac uwagę jeśli moto mlode
jest wiele rzeczy do sprawdzenia ale i dekle nie raz się też do nich zaliczają
ja mówie żeby na nie też czasem zwracac uwagę jeśli moto mlode

-
Bostorn - Moderator
Ja wam powiem ze to zalezy wszystko od moto:(
Kumpel kupił sobie honde nową(2009 model) i ja wiem, jeździ nią może od grudnia i dekle ma wytarte w 3 du p y, wszystko zależy tez w jakich butach śmigasz, wiec startymi deklami bym sie nie kierował. Patrzcie raczej na to czy plastiki, klamki nie są połamane, czy kiera nie wygięta, czy koła proste, czy silnik równo chodzi(jeśli chodzi o 4t to bardziej bym sie zainteresował własnie silnikiem bo w czteropakach remonty są piekielnie drogie:( A Najlepiej kupić moto sprowadzone, w polsce wiekszość ludzi gdy coś im sie posypie to probują naprawiać domowym najtańszym sposobem co niekorzystnie wpływa na moto;d i takiego bym juz nie kupował:)
Kumpel kupił sobie honde nową(2009 model) i ja wiem, jeździ nią może od grudnia i dekle ma wytarte w 3 du p y, wszystko zależy tez w jakich butach śmigasz, wiec startymi deklami bym sie nie kierował. Patrzcie raczej na to czy plastiki, klamki nie są połamane, czy kiera nie wygięta, czy koła proste, czy silnik równo chodzi(jeśli chodzi o 4t to bardziej bym sie zainteresował własnie silnikiem bo w czteropakach remonty są piekielnie drogie:( A Najlepiej kupić moto sprowadzone, w polsce wiekszość ludzi gdy coś im sie posypie to probują naprawiać domowym najtańszym sposobem co niekorzystnie wpływa na moto;d i takiego bym juz nie kupował:)
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości