nowy dział "moj motocykl"
• Strona 1 z 1
nowy dział "moj motocykl"
dlaczego nie ma tu działu jak na innych forach motoryzacyjnych "
'moj motorek' czy cus , fota jakis opis itd taki swoj kąt na forum?
np; vwgolf.pl tam taki dział zdaje bardzo dobrze egzamin:) przyciaga ludzi.
'moj motorek' czy cus , fota jakis opis itd taki swoj kąt na forum?
np; vwgolf.pl tam taki dział zdaje bardzo dobrze egzamin:) przyciaga ludzi.
zwolnij
- RAFF
- Świeżak
ale o co Ci dokładnie chodzi ? jest wątek pokaż czym jeździsz fotkę wstawiasz, i opisać możesz ... rozwiń swoją wypowiedź 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
To już lepiej założyć temat.. a nie od razu dział.. zresztą, jest chyba gdzieś taki temat na ścigu.. coś mi się kojarzy.. a jeśli nawet nie to możesz się pochwalić zdjęciami swojej maszyny w odpowiednim temacie, bo raczej nie będziesz opisywał jej konkretniej bo jak masz to swoje r6 to każdy widzi że to r6 no i co tu więcej gadać?
-
Movi - Moderator
w sumie moze i macie racje, bo na tym forum golfa to kazdy robil jakies modyfikacje i to opisywali cos tam oceniali itp sie krecilo na wesoło, a w motorach to temat ograniczony jedynie do zdjecia a reszta to kazdemu dobrze znana z tego co piszecie .. hm sam nie wiem:], ja tam lubie poogladac kto czym jezdzi, nawet jezeli 10 osob ma ten sam model to i tak w kazdym jest jednak to cos na co chce sie popatrzec.
zwolnij
- RAFF
- Świeżak
chciałeś?? to masz...
viewtopic.php?t=310
cos tam jeszcze chyba jest ale nie chce mi sie szukac znalazłem to na 3ciej stronie tak wiec nie duzo szukania
pozdro
viewtopic.php?t=310
cos tam jeszcze chyba jest ale nie chce mi sie szukac znalazłem to na 3ciej stronie tak wiec nie duzo szukania
pozdro

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
od tego masz mnóstwo działów na scigu, a zakładać nowy temat o tjuningu motunga, to ja nie wiem co Ty byś oceniał ? Malowanie ? Dewastacje ? Ilość zrobionych wałków na nim ?
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Zgodze się z Movim.
Kazdy wie jak wyglada CBR, R1, 1098S itd itp - jeden ch*j , tyle że w innym opakowaniu
Kazdy wie jak wyglada CBR, R1, 1098S itd itp - jeden ch*j , tyle że w innym opakowaniu

-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 1