Zobacz wÄ…tek - <i>[Honda NT700A Deauville]</i> Honda NT700A Deauville - uni
NAS Analytics TAG

[Honda NT700A Deauville] Honda NT700A Deauville - uni

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 5/5/2012, 19:28

Komentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam NT 700 VA od niedawna. Potrzebuję pomocy co do ustawienia zegarka elektronicznego. Nie mam pomysłu jak go ustawić. Pomoże ktoś?<br><hr>Paweł<br>
Komentatorzy napisał(a):jak jeszcze nie ustawiłeś to pisz na emila. Wojtek<br><hr>Wojtek<br>
Witam. Nie ustawiłem tego zegarka bo nie potrafię, a denerwuje mnie to że pokazuje złą godzinę. Proszę o pomoc MOŻE KTOŚ WIE JAK TO ZROBIĆ<br><hr>Paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/12/2012, 17:46

Komentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam NT 700 VA od niedawna. Potrzebuję pomocy co do ustawienia zegarka elektronicznego. Nie mam pomysłu jak go ustawić. Pomoże ktoś?<br><hr>Paweł<br>
Komentatorzy napisał(a):jak jeszcze nie ustawiłeś to pisz na emila. Wojtek<br><hr>Wojtek<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam. Nie ustawiłem tego zegarka bo nie potrafię, a denerwuje mnie to że pokazuje złą godzinę. Proszę o pomoc MOŻE KTOŚ WIE JAK TO ZROBIĆ<br><hr>Paweł<br>
Poszukaj w internecie instrukcji obsługi. Z tego co wiem to nie ma po polsku ale jeśli jesteś średnio biegły w jakimś zachodnim języku to raczej bez problemu. Też miałem problem z ustawieniem zegarka i z przestawieniem jednostek spalania z km/l do l/100km.<br><hr>Axel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2013, 13:32

Przesiadlem się z mojej kochanej NT650 na NT700VA i nie żałuje!
Lepsza reakcja na gaz,zdecydowanie szybszy trochę większy gabarytowo,wygodniejszy,hamulce bajka Pozdro dla wszystkich posiadaczy
Adam 36<br><hr>adam36
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê