jak uruchomic gre?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ale ja od 2 dni czekam na meila zwrotnego od nich aby se konto aktywowac i moc tam cos zadzialac :/
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Tez miałem taki problem bo ciągnalem przez aresa i wszystkie gierki mi sie tak sciagały, wkurzałem sie kombionowałem i w koncu dałem spokój i juz nie sciagam gierek prze aresa
pzdr
pzdr
-
cwaniak182 - Świeżak
W sumie to ciekawy temat, to i ja zapytam ma ktoś Interstate 76 plus dodatki jak ktoś to ma, proszę o info jestem w stanie się oddać za tą grę.... Co do problemu Gumisia w poniedziałek wysyłam mu 4cd z grą plus dodatki.
-
YZF R1 - Moderator
i chwala ci za to bo ja juz wscieklizny dostawalem.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
YZF R1 napisał(a):W sumie to ciekawy temat, to i ja zapytam ma ktoś Interstate 76 plus dodatki jak ktoś to ma, proszę o info jestem w stanie się oddać za tą grę.... Co do problemu Gumisia w poniedziałek wysyłam mu 4cd z grą plus dodatki.
Kurde pamietam ta gierke mam demo z CD Action

Na tajemnych portalach mozna znalezc Interstate 82

To byla gierka
http://noolmusic.com/dailymotion_videos/harvester_horror_fmv_game_bad_endin_videogames.php (otwórz link)
HARVESTER

Ostatnio edytowano 8/2/2009, 17:13 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 1 raz
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
No haha czlowiek sie meczy a tu przed nosem zawsze cos umknie
Dobra to mi sie przypomniala super gierka przygodowa Orion Burger ,gdzie jakis mlody chlopak musial powstrzymac kosmitow przed przejeciem ziemii i glowny watek to bylo przerabianie ludzi na burgery
Gierka w klimatycznych kolorach ,tak jak Broken Sword ,czy Jack Orlando
moze ktos pamieta
97/98 r xD

Dobra to mi sie przypomniala super gierka przygodowa Orion Burger ,gdzie jakis mlody chlopak musial powstrzymac kosmitow przed przejeciem ziemii i glowny watek to bylo przerabianie ludzi na burgery

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
To ja tez mam problemik, chodzi o crackowanie Battlefield 2142
seriala wygenerowalem, exe'ca podmienilem ale zeby pograc trzeba sie logowac przez neta, jest to konieczne?
mam niby jakis profil razem z crackiem ale gierka go nie rozpoznaje, przy czym nie instalowalem tego badziewia z "game spy - comrade"
wersja zmodyfikowana przez Razor1911
seriala wygenerowalem, exe'ca podmienilem ale zeby pograc trzeba sie logowac przez neta, jest to konieczne?
mam niby jakis profil razem z crackiem ale gierka go nie rozpoznaje, przy czym nie instalowalem tego badziewia z "game spy - comrade"
wersja zmodyfikowana przez Razor1911
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 27 gości