[Kawasaki] Kawasaki ZZR 600 – legendarny...
Mam kawe z 92r.Masz Racje to ma klase jak cholera. I dobrze chodzi, w palnik tez mozna dac mu ostro. Nie powiem nowe nie ktore jeszcze ujda, niektore mi sie podobaja ale coz nie kazdego stac na nowy. Ja kupilem swojego w Angli no wichura jak cholera, wydech MiCron- No trobik mi nie goli to Ta se inczej radzic( Robi robote) no raczej trabika nie kupie bo i tak by go nie bylo slychac. I gitara. Pozdro dla wszystkich posiadaczy kawuni<br><hr>RAFIKomentatorzy napisał(a):Mam Zygzaka od 3 lat, po drodze miałem wiele innych sprzętów, lecz Zygzak jest poprostu niepowtarzalny!!! Wygląd jest rewelka, teraz już się takich nie robi poprostu biedne ubogie lekkie golasy! A w tym całym pościgu za mocą, osiągami oraz wagą, zapomnieli o prawdziwych motocyklach takich jak ZZr-a, ładnych praktycznych i o dobrym pewnym prowadzeniu. Teraz robią wszystkie sprzęty takie same, ponure jeden podobny do drugiego, ale Zygzak jest jedyny i niepowtarzalny kto się ze mną zgadza..........???!!!<br><hr>motormaniak-kmf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary dobry pomysl jestem za i tez mam zzr 600 z 92r. I co nie co by wypytal. Z reszta nie jednemu by to wyszlo na dobre. Pozdro<br><hr>RAFIKomentatorzy napisał(a):Witam szanownych czytelników, sam śmigam ZZR600wersja D z roku 1992 i wszystko super
jestem pewnie 3-cim jego posiadaczem ale jak o motor się dba to jest to maszyna która może dostarczyć wielu przeżyć
pozytywnych. A i przy okazji pytanie czy ktoś nie ma na sprzedaz owiewek do zzr600'92
i druga propozycja można by zalozyć forum poświęcone dosiadaczom
ZZR600
<br><hr>komando<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanko gdzie bym mogl dostac takie bielutkie tarcze do tego samego modelu i tego samego rocznika?. No jestem nowy i nie w temacie zbytnio jesli o to chodzi?. Pozdro daj znac<br><hr>RAFIKomentatorzy napisał(a):o ile mi wiadomo to cbr 600 f2 osiagneła magiczne 100 km<br><hr>marcin_cbr<br>Komentatorzy napisał(a):Siema,
Honda faktycznie osiągnela 100 KM w modelu F2, ale model F2 pojawil sie na rynku w 1991 roku, czyli rok pozniej po ZZR600. Po szczegoly zapraszam do artykulu:
http://www.scigacz.pl/Honda,CBR,600F,1210.html <br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):witam, posiadam kawke zzr 600, 92r. wymieniam wlasnie tarcze zegarow na biala i mam problem... nie moge zdjac wskazówki ;/pomoze mi ktos? gg:10338445<br><hr>MarosZ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Orientuje sie ktos czy mozna do tego motoru ( tzn z 2001 roku) zamontowac crash pady ??
Nigdzie nie moge znalezc crash padow dedykowanych do tego modelu
z gory dziekuje wszystkim za pomoc
w razie czego moje gg to # 5555252<br><hr>mlody
Nigdzie nie moge znalezc crash padow dedykowanych do tego modelu

z gory dziekuje wszystkim za pomoc
w razie czego moje gg to # 5555252<br><hr>mlody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Będziesz miał problem z montowaniem crash-padów, bo tam nie ma miejsc na nie zbytnio;) Spalanie przy dynamicznej jeździe jak moto w dobrym stanie 5,5L na 100 a przy totalnym agresorze około 6
Ekonomicznie to i tak 5L wyjdzie więc paliwo nie jest problemem:)<br><hr>Przemo_rene

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprawdzcie jedyne w polsce forum o kawaski zzr!
<a href="http://www.zzr.fora.pl" target="blank" class="link">www.zzr.fora.pl</a><br><hr>maruiu
<a href="http://www.zzr.fora.pl" target="blank" class="link">www.zzr.fora.pl</a><br><hr>maruiu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
link:<a href="http://www.zzr.fora.pl" target="blank" class="link">www.zzr.fora.pl</a><br><hr>osoipdfh
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
SZUKAM PRZEDNIEJ LAMPY DO KAWASAKI ZZR 600 Z 93 R. LUB PODOBNEJ TAK ŻEBY PASOWAŁA DO TEGO MODELU?
GG 11752239
LUB 518051515<br><hr>RAFI
GG 11752239
LUB 518051515<br><hr>RAFI
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szukacie crash padów
gość w Ostrowcu Św robi na zamówienie z porządnych materjałów
do każdego moto i zzr tak samo.
Jak coś to dajcie znać
rafi6666@wp.pl
<br><hr>Rafi
gość w Ostrowcu Św robi na zamówienie z porządnych materjałów
do każdego moto i zzr tak samo.
Jak coś to dajcie znać
rafi6666@wp.pl
<br><hr>Rafi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witajcie
Pół roku temu kupiłem ZZRa po lewym szlifie z 1994 roku (dokładnie ZX600). Zanim go wziąłęm, dokładnie obejrzałem, miał zdjętą czachę, więc nie było problemu. Wszystko wydawało się OK, czacha wstępnie poklejona i poszpachlowana. W trakcie okazało się że koło było delikatnie trącnięte - przy 120-130 zaczynało bić na boki - oczywiście wymieniłem. Kupiłem inne oponki, bo tamte były cokolwiek leciwe. Przerobiłem owiewkę, zrobiłem na podwójną lampę od jakiegoś innego pojazdu, bo w tym był pęknięty klosz, a taką miałem gdzieś w moich szpargałach. Notabene bardzo ładnie się prezentuje. Przerobiłem kierunki przednie. Całość zostało mi jedynie trysnąć i przykręcić na ramę. Kolorek żółto-czarny z przewagą żółtego (RALL 1023), czarne będą wykończenia (THIEF).
Ogólnie bardzo przyjemny motorek, ciekawa kultura pracy silnika, mam delikatny problem z odpalaniem, zalewa mi silnik gdy jest zimny, reszta bez zarzutu.
Wśród tych które miałem (a było kilka) ten jest najciekawszy.
Pozdrawiam
Pół roku temu kupiłem ZZRa po lewym szlifie z 1994 roku (dokładnie ZX600). Zanim go wziąłęm, dokładnie obejrzałem, miał zdjętą czachę, więc nie było problemu. Wszystko wydawało się OK, czacha wstępnie poklejona i poszpachlowana. W trakcie okazało się że koło było delikatnie trącnięte - przy 120-130 zaczynało bić na boki - oczywiście wymieniłem. Kupiłem inne oponki, bo tamte były cokolwiek leciwe. Przerobiłem owiewkę, zrobiłem na podwójną lampę od jakiegoś innego pojazdu, bo w tym był pęknięty klosz, a taką miałem gdzieś w moich szpargałach. Notabene bardzo ładnie się prezentuje. Przerobiłem kierunki przednie. Całość zostało mi jedynie trysnąć i przykręcić na ramę. Kolorek żółto-czarny z przewagą żółtego (RALL 1023), czarne będą wykończenia (THIEF).
Ogólnie bardzo przyjemny motorek, ciekawa kultura pracy silnika, mam delikatny problem z odpalaniem, zalewa mi silnik gdy jest zimny, reszta bez zarzutu.
Wśród tych które miałem (a było kilka) ten jest najciekawszy.
Pozdrawiam

Przeróbki, modyfikacje, budowa od podstaw 

-
Rally_1 - Świeżak
Sprzedam pług do ZZR 600 rocznik 1991 stan dobry zdjęcia na maila kontakt gg 1005084 tel 609758180 TANIO!!!<br><hr>Jakub
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprzedam zzr600 2006 czarna jak na zdjeciu powyżej znikomy przebieg bdb stan 0605464363 wielkopolska
<br><hr>wajrus
<br><hr>wajrus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam wlasnie sie zalogowalem jestem nowy.smigam zzr 600 od 3 sezonow i sie niezawiodlem ani razu to super maszyna z 2002r.jak ja kupilem miala przekrecone 8tys.km.teraz ma13.i wszystko bez zarzutow,ale zona meczy zebym sprzedal bo ciagle gdzies jezdze.ale jak tu sprzedac takie cacko.
- Fiat19
- Świeżak
siemka mam taki sam problem z odpalaniem,i jak masz jakis dobry sposob na naprawe tego zalewania silnika to bardzo byl bym wdzieczny.pozdrawiam sebass25@wp.pl<br><hr>sebekKomentatorzy napisał(a):Witajcie Pół roku temu kupiłem ZZRa po lewym szlifie z 1994 roku (dokładnie ZX600). Zanim go wziąłęm, dokładnie obejrzałem, miał zdjętą czachę, więc nie było problemu. Wszystko wydawało się OK, czacha wstępnie poklejona i poszpachlowana. W trakcie okazało się że koło było delikatnie trącnięte - przy 120-130 zaczynało bić na boki - oczywiście wymieniłem. Kupiłem inne oponki, bo tamte były cokolwiek leciwe. Przerobiłem owiewkę, zrobiłem na podwójną lampę od jakiegoś innego pojazdu, bo w tym był pęknięty klosz, a taką miałem gdzieś w moich szpargałach. Notabene bardzo ładnie się prezentuje. Przerobiłem kierunki przednie. Całość zostało mi jedynie trysnąć i przykręcić na ramę. Kolorek żółto-czarny z przewagą żółtego (RALL 1023), czarne będą wykończenia (THIEF). Ogólnie bardzo przyjemny motorek, ciekawa kultura pracy silnika, mam delikatny problem z odpalaniem, zalewa mi silnik gdy jest zimny, reszta bez zarzutu. Wśród tych które miałem (a było kilka) ten jest najciekawszy. Pozdrawiam<br><hr>Rally_1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć też mam zygzaka z 93rKomentatorzy napisał(a):Witajcie Pół roku temu kupiłem ZZRa po lewym szlifie z 1994 roku (dokładnie ZX600). Zanim go wziąłęm, dokładnie obejrzałem, miał zdjętą czachę, więc nie było problemu. Wszystko wydawało się OK, czacha wstępnie poklejona i poszpachlowana. W trakcie okazało się że koło było delikatnie trącnięte - przy 120-130 zaczynało bić na boki - oczywiście wymieniłem. Kupiłem inne oponki, bo tamte były cokolwiek leciwe. Przerobiłem owiewkę, zrobiłem na podwójną lampę od jakiegoś innego pojazdu, bo w tym był pęknięty klosz, a taką miałem gdzieś w moich szpargałach. Notabene bardzo ładnie się prezentuje. Przerobiłem kierunki przednie. Całość zostało mi jedynie trysnąć i przykręcić na ramę. Kolorek żółto-czarny z przewagą żółtego (RALL 1023), czarne będą wykończenia (THIEF). Ogólnie bardzo przyjemny motorek, ciekawa kultura pracy silnika, mam delikatny problem z odpalaniem, zalewa mi silnik gdy jest zimny, reszta bez zarzutu. Wśród tych które miałem (a było kilka) ten jest najciekawszy. Pozdrawiam<br><hr>Rally_1<br>
Komentatorzy napisał(a):siemka mam taki sam problem z odpalaniem,i jak masz jakis dobry sposob na naprawe tego zalewania silnika to bardzo byl bym wdzieczny.pozdrawiam sebass25@wp.pl<br><hr>sebek<br>
Możesz spróbować tak ssania dawać na pół lub mniej
a inny to odkręcić bak dostać sie do świec i tam prysnąć plakiem
do samochodów w spreyu- mi pomogło. Pozdrawiam<br><hr>JAN
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam zzr 600 od niedawna i zaczelo mi szarpac na 2 biegu przy wiekszych obrotach, nie wiem czy zebatka z przodu jest do wymiany czy moze lancuch za malo naciagniety. prosze o jakas rade na maila. marcinmachalek@wp.pl
z gory dzieki i milego latania<br><hr>motyw
z gory dzieki i milego latania<br><hr>motyw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl