[Yamaha] Yamaha FZ6 kontra Suzuki GSR 600,...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Czy ktoś się orientuje czy na GSRrze da się zamontować stelarz na kufry? Szukam moto którym mógłbym trochę swiat pozwiedzać a GSR to moje marzenie generalnie...<br><hr>MaxiM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Da sie, ja mam stelarz Givi i kufer Kappa. Kufer gorny nie wiem jak jest z bocznymi. Nie wiem czy to moto idealne do turystyki bo troche na nim wieje:) Jak myslisz o dluzszych wyprawach to moze cos bardziej zabudowanego byloby lepsze...Komentatorzy napisał(a):Czy ktoś się orientuje czy na GSRrze da się zamontować stelarz na kufry? Szukam moto którym mógłbym trochę swiat pozwiedzać a GSR to moje marzenie generalnie...<br><hr>MaxiM<br>
Pozdro<br><hr>w
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Posiadam Suzuki GSR z 2008 i powiem tak że nie mogło być bardziej trafnego wyboru...konkurencje naked 600 poprostu wysiada,jeszcze nie tak dawno siedziałem na nim w salonie i sie przymierzałem a teraz marzenie się spełniło i wiem że poprostu kocham ten motor...<br><hr>kot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widac ze artykuł pisany przez fana suzuki.
mało obiektywnych informacji.
to zadne porownanie, tylko sponsorowany artykół, sorka, czytać sie nie da.
<br><hr>piter
mało obiektywnych informacji.
to zadne porownanie, tylko sponsorowany artykół, sorka, czytać sie nie da.
<br><hr>piter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem Yamaha jest lepszym motocyklem od suzuki. Po pierwsze jej urody nie da się niczym zaprzeczyć, jest poprostu śliczna. A co do wyniku testu zgadzam się z przedmówcą, ze chyba pomylońo moc bo ten prezentowany ma raczej 78!!
- czeresss
- Świeżak
Ten kto pisał ten artykuł bez obrazy, ale jest skończonym idiotą. Nie pisze tego ze względu na to że mam FZ6 ( bo nie mam, a chciałbym mieć ). Widać że gostek( tak go nazwę, nie zasługuje na Pan ) jeździł wcześniej Banditem i zakochany jest w marce Suzuki. Nic innego by nie wypłodził nawet jak by porównywał z dużo lepszą maszyną. porażka tego gostka jest murowana. Pozdrawiam i życzę precyzyjnej skrzyni w tym badziewiu co ma.<br><hr>Markus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem okazję polatać GSRem 600 od pierwszego do trzeciego biegu włącznie przy ostrym przyspieszaniu shimmy!!! masakra! czy to normalne??<br><hr>tommpl2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie kolego.. To na pewno nie jest normalne! Na GSR-zz zrobilem juz blisko 20.000 km (trzeci sezon) wyciagając z niego co tylko fabryka dała. Nawet wstępu do "Shimmy" nigdy nie poczułem - a wiem czym to pachnie, bo wczesniej ujeżdżalem R6<br><hr>RobertKomentatorzy napisał(a):Miałem okazję polatać GSRem 600 od pierwszego do trzeciego biegu włącznie przy ostrym przyspieszaniu shimmy!!! masakra! czy to normalne??<br><hr>tommpl2<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardziej widać, że to Ty jesteś fanboyem Yamahy niż on zakochany w Suzuki. Gość napisał prawdę, jak siądziesz na obie maszyny i je porównasz to wtedy będziesz mógł się odzywać. GSR lepiej idzie od dołu i zbiera się do pracy, do tego może wydech nie jest rewelacyjny, ale o niebo lepszy niż w FZ6. Co do wyglądu sprawa gustu. Także za nim kogoś obrazisz pomyśl dwa razy.<br><hr>MarioKomentatorzy napisał(a):Ten kto pisał ten artykuł bez obrazy, ale jest skończonym idiotą. Nie pisze tego ze względu na to że mam FZ6 ( bo nie mam, a chciałbym mieć ). Widać że gostek( tak go nazwę, nie zasługuje na Pan ) jeździł wcześniej Banditem i zakochany jest w marce Suzuki. Nic innego by nie wypłodził nawet jak by porównywał z dużo lepszą maszyną. porażka tego gostka jest murowana. Pozdrawiam i życzę precyzyjnej skrzyni w tym badziewiu co ma.<br><hr>Markus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NIE WIEM CO SŁABSZE, TEST CZY TE KOMENTAŻE .... nie wiem<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):A zdjecia z jazdy?Winkle,guma?Gdzie Coyot i Raptus?:(<br><hr>Kid<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja również jezdzilem i to dlugo obiema maszynami. Test nierzeczowy i stronniczy. Nie zgodze sie ze Yamaha jest dostateczna. Przejechałem nią 40 tyskm bez zadnych problemow. Plecy nie bola po dlugiej jezdzie, pozycja swietna, o wiele lepsza niz w Suzuki. Suza ladnie zbiera od dolu. Ale po ogol z jazdy zdecydowanie na Yamahe. Aha Suza przejezdzilem niecale 20 tys.<br><hr>MMiscKomentatorzy napisał(a):test na maxa zajebisty, super dziewczyny super motory, scigacz.pl - gratuluje<br><hr>Aleksander<br>Komentatorzy napisał(a):obawiam się że się nie zgodzę, test dosyć nędzny, po pierwsze baardzo stronniczy, ewidentnie testujący kupił sobie właśnie GSRa albo suzuki dalo więcej szmalu, po drugie, niewiele w nim rzeczowych informacji, już nie mówiąc o tym że gość w koło powtarza jeden nudny tekst<br><hr>jurek<br>Komentatorzy napisał(a):Siema Jurek,
To ja jeździłem oboma tymi motocyklami. Dlatego uważam, ze GSR jest dużo lepszy i daje dużo więcej frajdy z jazdy. Dla Twojej wiadomości - żadna redakcja nie płaci nam za testy. Nie mam też i nie miałem GSRaJa swoje zdaniem jestem w stanie obronić argumentami. A Ty swoje?<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
obejrzyj dokladnie rame<br><hr>kulfixKomentatorzy napisał(a):Miałem okazję polatać GSRem 600 od pierwszego do trzeciego biegu włącznie przy ostrym przyspieszaniu shimmy!!! masakra! czy to normalne??<br><hr>tommpl2<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl