Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Kuba 9449 i jego Kawa 636
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Kuba 9449 i jego Kawa 636

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 11:54

Komentatorzy napisał(a):Np o chudą szkape Kwiatka i jego przeciwieństwo bubu<br><hr>Traczyk<br>
traczyk tak jak kwiat napisał przedstaw sie i powiedz to publicznie a nie anonimowo obrażasz osoby, pozatym Twoje zdanie jest jak woda w klopie spuścisz i poleci a więc przestań pier***** kacapały bo tylko ludziom ciśnienie podnosić dzieciaku neostrady <br><hr>bubuRR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 16:44

ja ci nie musze udowadniać jak jeżdze itp. bo mam to gdzieś czy umiem jezdzić na kole i świrować cyrcle czy nie, mi wystarczy że doskonale sobie radze na drodze i jestem pewien zebym cię w winklach daleko z tyłu zostawił, ale nie chodzi tu o to nie chce mowić czego to ja nie umiem itp tak jak wy to robicie;] Kwiatek dla mnie jesteś dobry w tym co robisz, wiem że masz do tego talent i tak trzymaj dalej ale nie uważaj się za **** wie kogo tylko dlatego ze masz trochę bardziej opanowaną jazde na kole niż ktoś inny. A ty Marqs i bubu ha BEZ KOMENTARZA. Bubu VIVA CITY SQAD:D Pozdro. Kwiatek mam nadzieje ze w tym roku też zorganizujesz coś ciekawego na kortowiadzie<br><hr>Traczyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 16:48

a ty marqs ladnie dupe chlopakom liżesz hahaah <br><hr>Traczyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 16:54

Komentatorzy napisał(a):ja ci nie musze udowadniać jak jeżdze itp. bo mam to gdzieś czy umiem jezdzić na kole i świrować cyrcle czy nie, mi wystarczy że doskonale sobie radze na drodze i jestem pewien zebym cię w winklach daleko z tyłu zostawił, ale nie chodzi tu o to nie chce mowić czego to ja nie umiem itp tak jak wy to robicie;] Kwiatek dla mnie jesteś dobry w tym co robisz, wiem że masz do tego talent i tak trzymaj dalej ale nie uważaj się za **** wie kogo tylko dlatego ze masz trochę bardziej opanowaną jazde na kole niż ktoś inny. A ty Marqs i bubu ha BEZ KOMENTARZA. Bubu VIVA CITY SQAD:D Pozdro. Kwiatek mam nadzieje ze w tym roku też zorganizujesz coś ciekawego na kortowiadzie<br><hr>Traczyk<br>
w winklach buahahahahahaha ! to chłopie pojechałeś :)
śmigaj sobie po winklach i żyj dalej w błogiej nieświadomości MOTOCYKLISTO :)
i jeśli ktoś Cie o coś grzecznie pyta to się nie zostawia tego bez komentarza bo to oznacza, że nie jesteś taki hop siup wygadany, przez chwile przykozaczyłeś a za chwile piszesz do Kwiata jak to go nie szanujesz za to co robi i że jest dobry buhahahahha... Jak chcesz coś konkretnego komuś przekazać to RÓB TO, każda krytyka jest potrzebna... a jak będzie pie*dolił kacapoły to możesz w p*zde wyłapać nic więcej !<br><hr>MarQs
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 16:57

Komentatorzy napisał(a):a ty marqs ladnie dupe chlopakom liżesz hahaah <br><hr>Traczyk<br>
liże dupę komu chce, Ty możesz najwyżej possać kolbe :)
kończę ten marny wywód, na tym marnym portalu skupiających fanów WINKLI i takie tępe cioty jak Ty mój drogi :) Życze Ci szerokości i przyczepności PRAWDZIWY MOTOCYKLISTO :)<br><hr>MarQs
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 18:09

Komentatorzy napisał(a):ja ci nie musze udowadniać jak jeżdze itp. bo mam to gdzieś czy umiem jezdzić na kole i świrować cyrcle czy nie, mi wystarczy że doskonale sobie radze na drodze i jestem pewien zebym cię w winklach daleko z tyłu zostawił, ale nie chodzi tu o to nie chce mowić czego to ja nie umiem itp tak jak wy to robicie;] Kwiatek dla mnie jesteś dobry w tym co robisz, wiem że masz do tego talent i tak trzymaj dalej ale nie uważaj się za **** wie kogo tylko dlatego ze masz trochę bardziej opanowaną jazde na kole niż ktoś inny. A ty Marqs i bubu ha BEZ KOMENTARZA. Bubu VIVA CITY SQAD:D Pozdro. Kwiatek mam nadzieje ze w tym roku też zorganizujesz coś ciekawego na kortowiadzie<br><hr>Traczyk<br>
eekhmm... jedno pytanie - zamieniles kiedys ze mna choc slowo na osobiscie?:> co nazywasz tym "lansem", robienie show np??

chlopaku, teraz nie zamykaj mi mordy jakims talentem, hahaha. powiem Ci tak - nie znasz mnie i lepiej miej troche szacunku, kiedy o kims mowisz! Bo mozesz sie kiedys naprawde zdziwic mówiac do kogos takie slowa. zdziwko by bylo, jakby chuda szkapa sprawila, ze nakryjesz sie uszami, co?
a co do kortowiady - staram sie krecic w tym roku naprawde cos grubego, czego nie bylo jeszcze w oln i okolicach ale nie wie czy wypali... i w sumie to teraz mysle - po *** mam to robic?! zeby pozniej taki typ jak ty cisnal mi,ze to lans?! haeheha.

podsumowujac - w d*** byles, gowno wiesz o mnie i o WHS. na dodatek gówniarstwem mi tu smierdzi... gdyby kazdy mial takie podejscie, jak ty to ten sport pewnie nadal bylby w powijakach.
ps.: powiesz mi w koncu, kim jestes?:><br><hr>kwiat whs
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 21:58

Marqs to widzę, że się przyznajesz do tego że dupe liżesz?;d spoko<br><hr>Traczyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/2/2009, 22:37

nie będę z tobą prowadził dalej dyskusji bo to mniej więcej tak jakbym rozmawiał ze swetrem w romby :-) pozdrawiam środkowym palcem, idź przycieraj slidery ;)<br><hr>MarQs luv haters :*
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2009, 01:47

Traczyk !!! *** ogarnij się człowieku ! jak masz coś do WHS to my mamy swoje forum gdzie możesz ANONIMOWO!!!!!!! pastwić się do woli nad każdym z nas , jest też Stunt Poland gdzie możesz w ten sam sposób pastwić się nad WHS w szerszym (ogólnopolskin) gronie , ale to jest temat o KUBIE jego kawie i osiągnięciach z sezonu 2008... anie o tym jak ANONIMOWY !!!!! traczyk za****** tyra WHS ...... mam nadzieję że to rozumiesz !<br><hr>Mok
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2009, 12:16

respect :)
mnie stunt nie ciagnie, ale jest na co popatrzec,
rewelacja ;)<br><hr>k3ss
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2009, 16:57

Kuba dajesz naprawdę po kozaku !!! wygląda na to że Ci ta kawawa podeszła . Pozdro!<br><hr>Mok
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê