Triumph Tiger 1050 czy Fazer 1000
• Strona 1 z 1
Triumph Tiger 1050 czy Fazer 1000
Witajcie.
Proszę o rady na temat wyboru z tych moto. Wiem, że użytkowników Triumpha jest znacznie mniej, moto chyba mało popularny, ale dużo za nim przemawia..... jaśli macie to piszcie co za i przeciw....
Mam zamier zmienić plastika na coś bardziej uniwersalnego, planuje wycieczki po Polsce i Europie, dlatego potrzebuje moto dość wygodne.
Bardzo poważnie rozpatruje te 2 modele (nowe), proszę o rady, pozdrawiam wszystkich.
Proszę o rady na temat wyboru z tych moto. Wiem, że użytkowników Triumpha jest znacznie mniej, moto chyba mało popularny, ale dużo za nim przemawia..... jaśli macie to piszcie co za i przeciw....
Mam zamier zmienić plastika na coś bardziej uniwersalnego, planuje wycieczki po Polsce i Europie, dlatego potrzebuje moto dość wygodne.
Bardzo poważnie rozpatruje te 2 modele (nowe), proszę o rady, pozdrawiam wszystkich.
- rider1000
- Świeżak
Triumph tiger jest bardzo dobrze oceniamy w różnych gazetach, sam kiedyś miałem okazję się przejechać jedyne co mi nie przypadło do gustu to dźwięk. Za to wydaję mi się wygodniejszy od fazera. Ja osobiście wybrałbym fazera bardziej przemawia do mnie jako agresywny wygląd.
>>>Perłowy Dukat 848<<<

-
Lone - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości