[skutery] Peugeot Speedfight 2
zobacz czy fajka nie jest zepsuta <br><hr>speedfightowiecKomentatorzy napisał(a):mam problez z moim spidem 1 nie mam iskry a wymieniłem już iskrownik i dalej nie ma myślę że moze to być moduł ale nie mam jak to sprawdzić może znacie dobry serwis blisko opolskiego<br><hr>pasztet<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! Czy ma ktoś do sprzedania Ryfle ALU takie jak są w 206 i 307 WRC ?? Jeśli tak to kontakt only gg plz: 3697349. <br><hr>asdf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mój też się muli przy starcie przeczyściłem filter powietrza i terz nic .i czy we wszystkich Speedfight 2 kierownica ma lekkie luzy bo niewiem<br><hr>cwirek122Komentatorzy napisał(a):Czy we wszystkich Speedfight 2 manetka jest lekko zluzowana i czy przy ruszaniu musi nabrać mocy i troche sie tłumi
<br><hr>nedved22<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gdzie się wlewa olej do skrzynie biegów.sprodu pod kierownicom ???<br><hr>cwirek122Komentatorzy napisał(a):ile wchodzi oleju do speeda2 do skrzyni biegów???<br><hr>Patryk2<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo
Piękny opis, a i rodzicom się spodobało i powiedzieli że PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 206 WRC to będzie dobry wybór ! ! ! Dzięki i pozdrawiam ! ! ! <br><hr>DK
Piękny opis, a i rodzicom się spodobało i powiedzieli że PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 206 WRC to będzie dobry wybór ! ! ! Dzięki i pozdrawiam ! ! ! <br><hr>DK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Troszke dluga historia ale kto sie zna niech pomoze...bede bardzo wdzieczny...!
Jechalem moim speedem 2 2002r prod w deszczyck gdzies ok 30 kilometrowa trase...do innego miasteczka...po pewnym czasie gdy trzymalem go na gazie to tracil moc...puscilem i po chwilce znowu dalem do konca ale nie wyciagal tyle ile powinien ok 70 km/h tylko gdzies 55km/h! Ale nie ma co sie martwic dojechalem do miasteczka...pozniej wracajac do domku nadal deszcz padal i ta sama historia..! dwa dni pozniej chcialem znowu siobie posmigac lecz nie chcial odpalic...! odkrecilem filtr powiedtrtza...co wylalem---- woda...z gaznika tez zamiast po wytarciu szmatka czuc bylo wode zamiast benzyny...! z 2 godzinki go kopalismy i wkoncu odpalilem...lecz wyciagnal tylko z 15 a gdy kumpel usiadl nie chcial wcale ruszyc...! odkercilem cylinder spojrzalem na tlok i pierscienie...i wszystko ok....! Skrecilem wszystko i znowu to samo i dobrze uszczelnilem ale i tak nic tzn po pewnym czasi odpalil ale musialem go trzymac na pelnym gazie bo innaczej by zgasl!! Na poczatku myslalm ze to pierscienmie ale sa oka...!! Kumpel mowil ze to wina symrringow lecz wlasnie nie jestem pewien...Pomozcie mi..!! heh dzieki bardzo i pozsdro dla was-...<br><hr>Grzesiek =)
Jechalem moim speedem 2 2002r prod w deszczyck gdzies ok 30 kilometrowa trase...do innego miasteczka...po pewnym czasie gdy trzymalem go na gazie to tracil moc...puscilem i po chwilce znowu dalem do konca ale nie wyciagal tyle ile powinien ok 70 km/h tylko gdzies 55km/h! Ale nie ma co sie martwic dojechalem do miasteczka...pozniej wracajac do domku nadal deszcz padal i ta sama historia..! dwa dni pozniej chcialem znowu siobie posmigac lecz nie chcial odpalic...! odkrecilem filtr powiedtrtza...co wylalem---- woda...z gaznika tez zamiast po wytarciu szmatka czuc bylo wode zamiast benzyny...! z 2 godzinki go kopalismy i wkoncu odpalilem...lecz wyciagnal tylko z 15 a gdy kumpel usiadl nie chcial wcale ruszyc...! odkercilem cylinder spojrzalem na tlok i pierscienie...i wszystko ok....! Skrecilem wszystko i znowu to samo i dobrze uszczelnilem ale i tak nic tzn po pewnym czasi odpalil ale musialem go trzymac na pelnym gazie bo innaczej by zgasl!! Na poczatku myslalm ze to pierscienmie ale sa oka...!! Kumpel mowil ze to wina symrringow lecz wlasnie nie jestem pewien...Pomozcie mi..!! heh dzieki bardzo i pozsdro dla was-...<br><hr>Grzesiek =)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie kupuj aeroxa poniewarz nie bendziesz mugl nug nigdzie wsadzic bo on jest maly polecam gilera runner 50 ja mam 2006 rok<br><hr>davidKomentatorzy napisał(a):Kurde kupić aeroxa<br><hr>Pit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
problem z temp. :( w seedfight 2 WRC
po przejechaniu 10 km wskaznik temp. laduje na czerwonym polu
co robic ?

- MaTeX
- Świeżak
Mialem podobna sytuacje tylko bez desczu.Jechalem na skuterku v max 90 przez okolo 10 min i skuter siadl.Sprawdzalem wszystko.Okazalo sie , ze skutere dostawal za duzo powietrza. Sproboj odpalic skuterka dac mu pelny gaz zeby godzi i poprzykladaj reke do tej dziurki od filtra powietrza. w twdy sie okaze czy to tylko filter czy cos powazniejszego.<br><hr>kamilKomentatorzy napisał(a):Troszke dluga historia ale kto sie zna niech pomoze...bede bardzo wdzieczny...!
Jechalem moim speedem 2 2002r prod w deszczyck gdzies ok 30 kilometrowa trase...do innego miasteczka...po pewnym czasie gdy trzymalem go na gazie to tracil moc...puscilem i po chwilce znowu dalem do konca ale nie wyciagal tyle ile powinien ok 70 km/h tylko gdzies 55km/h! Ale nie ma co sie martwic dojechalem do miasteczka...pozniej wracajac do domku nadal deszcz padal i ta sama historia..! dwa dni pozniej chcialem znowu siobie posmigac lecz nie chcial odpalic...! odkrecilem filtr powiedtrtza...co wylalem---- woda...z gaznika tez zamiast po wytarciu szmatka czuc bylo wode zamiast benzyny...! z 2 godzinki go kopalismy i wkoncu odpalilem...lecz wyciagnal tylko z 15 a gdy kumpel usiadl nie chcial wcale ruszyc...! odkercilem cylinder spojrzalem na tlok i pierscienie...i wszystko ok....! Skrecilem wszystko i znowu to samo i dobrze uszczelnilem ale i tak nic tzn po pewnym czasi odpalil ale musialem go trzymac na pelnym gazie bo innaczej by zgasl!! Na poczatku myslalm ze to pierscienmie ale sa oka...!! Kumpel mowil ze to wina symrringow lecz wlasnie nie jestem pewien...Pomozcie mi..!! heh dzieki bardzo i pozsdro dla was-...<br><hr>Grzesiek =) <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć ja mam podobną sytuacje. Mam skutera crackera 50 kupiłem go miesiąc temu, przejechałem nim około 150 km. Gdy jechałem po paliwo (miałem jeszcze w baku ok. 1l) zaczął mi gasnąć i strasznie zwalniał, gdy dodawałem mu gazu to się zatrzymywał.Nie wiem co się z nim dzieje teraz jeździ ale bardzo wolno ok. 35km/h co mam zrobić? piszcie na gg. 3436538<br><hr>karolKomentatorzy napisał(a):Troszke dluga historia ale kto sie zna niech pomoze...bede bardzo wdzieczny...!
Jechalem moim speedem 2 2002r prod w deszczyck gdzies ok 30 kilometrowa trase...do innego miasteczka...po pewnym czasie gdy trzymalem go na gazie to tracil moc...puscilem i po chwilce znowu dalem do konca ale nie wyciagal tyle ile powinien ok 70 km/h tylko gdzies 55km/h! Ale nie ma co sie martwic dojechalem do miasteczka...pozniej wracajac do domku nadal deszcz padal i ta sama historia..! dwa dni pozniej chcialem znowu siobie posmigac lecz nie chcial odpalic...! odkrecilem filtr powiedtrtza...co wylalem---- woda...z gaznika tez zamiast po wytarciu szmatka czuc bylo wode zamiast benzyny...! z 2 godzinki go kopalismy i wkoncu odpalilem...lecz wyciagnal tylko z 15 a gdy kumpel usiadl nie chcial wcale ruszyc...! odkercilem cylinder spojrzalem na tlok i pierscienie...i wszystko ok....! Skrecilem wszystko i znowu to samo i dobrze uszczelnilem ale i tak nic tzn po pewnym czasi odpalil ale musialem go trzymac na pelnym gazie bo innaczej by zgasl!! Na poczatku myslalm ze to pierscienmie ale sa oka...!! Kumpel mowil ze to wina symrringow lecz wlasnie nie jestem pewien...Pomozcie mi..!! heh dzieki bardzo i pozsdro dla was-...<br><hr>Grzesiek =) <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich milosnikow "SPEEDA" mam pytanie : Chcialbym ztuningowac swojego skuterka , ale nie wiem skad zdobyc czesci..;(... Mieszkam w okolicach woj. podkarpackiego. Prosze o szybki kontakt ze mna pod nr gg :8899374. pisac nawet gdy niedostepny...<br><hr>= ]
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesli wszystko juz wyczyscilec to sproboj wyregulowac dobrze gaznik.... i mozna by bylo tez zmienic swiece.( ja wczoraj jechalem peugeotem buxy do dziewczyny, gdy jechalem do niej wszystko bylo ok lecz jak chcialem wracac to skuter przejechal jakies 100 m i nie chcial sie wogole wkrecac na obroty. wyczyscilem gaznik, wyregulowalem go i skuter dziala bez zarzutu...<br><hr>kopi-mczKomentatorzy napisał(a):Troszke dluga historia ale kto sie zna niech pomoze...bede bardzo wdzieczny...!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KUPIE Peugeot Speedfight 2 100cm3 chłodzoną cieczą pilne!!!!!przosze pisac na gg 523 6323<br><hr>KAMILO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam
Czy orientuje się ktoś jaki rozmiar standardowej dyszy głównej powinien mieć peugeot speedfight II LC.
ProszÄ™ o POMOC.
Mój nr gg: 8439687<br><hr>waldus
Czy orientuje się ktoś jaki rozmiar standardowej dyszy głównej powinien mieć peugeot speedfight II LC.
ProszÄ™ o POMOC.
Mój nr gg: 8439687<br><hr>waldus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam Speeda z serwisu niemieckiego,i właśnie przy ruszaniu nie mam mocy,na samym początku wogóle niechce ruszyć,muszę się odepchnąć,niewiem co jest grane! Czyściłem filter powietrza ia to niedało skutku.Co mam robić ? <br><hr>MaciekKomentatorzy napisał(a):Czy we wszystkich Speedfight 2 manetka jest lekko zluzowana i czy przy ruszaniu musi nabrać mocy i troche sie tłumi
<br><hr>nedved22<br>Komentatorzy napisał(a):mój też się muli przy starcie przeczyściłem filter powietrza i terz nic .i czy we wszystkich Speedfight 2 kierownica ma lekkie luzy bo niewiem<br><hr>cwirek122<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości