zmiana zbiornika paliwa
• Strona 1 z 1
zmiana zbiornika paliwa
Witam wszystkich jestem tutaj pierwszy raz
A wiec moje pytanie do motomaniakow enduro czy da rade zmienic zbiornik paliwa na wiekszy w takich motocyklach jak Yamaha WR 450 F powiedzmy na 15 l.
8 l bo chyba tyle wchodzi do WR to dla mnie zdecydowanie za malo prz jej spalaniu (10-15l) .
A wiec czy jest to mozliwe i czy motocykl nie straci na swojej sterownosci po montazu ?
Prosze o odpowiedz . Z gory dzieki

A wiec moje pytanie do motomaniakow enduro czy da rade zmienic zbiornik paliwa na wiekszy w takich motocyklach jak Yamaha WR 450 F powiedzmy na 15 l.
8 l bo chyba tyle wchodzi do WR to dla mnie zdecydowanie za malo prz jej spalaniu (10-15l) .
A wiec czy jest to mozliwe i czy motocykl nie straci na swojej sterownosci po montazu ?
Prosze o odpowiedz . Z gory dzieki
- kubis
- Świeżak
z tego co wiem do ktm sa takie baki a do yamahy to nie wiem ale po takim zabiedu motocykl dziwnie wyglada i traci troche bo przód jest duzo ciezszy
DT80=>DT70SM=>RS125=>CR125=>SX125&CBR6 00RR '06
- daniel8634
- Świeżak
jak Ty jezdisz jezeli wr'ka wciaga Tobie 15 litrow? Moja nie pali wiecej niz 8/100, przy ostrej jezdzie.
Moze tzreba by zajac sie gaznikiem?
Moze tzreba by zajac sie gaznikiem?
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
No wlasnie nie spotkalem sie zeby ktos montowal przy takich hard enduro wiekszych bakow .Do KTM-ow sa ale jak juz to chyba do LC 4 . 15 l to spalanie takie fest na maxymalnym ogniu , normalna to 10 a spokojna jazda to wlasnie 7-8.
Yamaha raczej nie przygotowala motocykla na takie operacje .Wiec jak juz to tzreba by sie bawic samemu w garazu . No i tak wlasnie chyba zrobie
Yamaha raczej nie przygotowala motocykla na takie operacje .Wiec jak juz to tzreba by sie bawic samemu w garazu . No i tak wlasnie chyba zrobie
- kubis
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości