Zegary FZ6 S1 a FZ6 S2 możliwość zamiany ?
• Strona 1 z 1
Zegary FZ6 S1 a FZ6 S2 możliwość zamiany ?
Witam,
Mam pytanie czy można zamienić licznik z FZ6 S2 z tradycyjnym obrotomierzem na miejsce poprzedniego FZ6 S1 z cyfrowym obrotomierzem. Uderzyłem w wyświetlacz kilometrów i niestety się wylał a wolę mieć wersję z normalnym wskaźnikiem obrotów bo ten cyfrowy to porażka w słoneczne dni. Czy kostki bez problemów będą pasować ?(myślę, że tak ale wole się upewnić)
Pozdrawiam,
Mam pytanie czy można zamienić licznik z FZ6 S2 z tradycyjnym obrotomierzem na miejsce poprzedniego FZ6 S1 z cyfrowym obrotomierzem. Uderzyłem w wyświetlacz kilometrów i niestety się wylał a wolę mieć wersję z normalnym wskaźnikiem obrotów bo ten cyfrowy to porażka w słoneczne dni. Czy kostki bez problemów będą pasować ?(myślę, że tak ale wole się upewnić)
Pozdrawiam,
- Włodar
- Świeżak
Witam,
Też ostatnio się nad tym zastanawiałem - faktycznie oryginał jest straszną porażką.
Wysłałem maila z pytaniem do Yamahy, pod pozorem kupna u nich nowego, więc powinni odpisać.
Jak będę wiedział to dam Ci znać.
Też ostatnio się nad tym zastanawiałem - faktycznie oryginał jest straszną porażką.
Wysłałem maila z pytaniem do Yamahy, pod pozorem kupna u nich nowego, więc powinni odpisać.
Jak będę wiedział to dam Ci znać.
- Sureal
- Świeżak
Sureal napisał(a):Witam,
Nie ma niestety możliwości zamiany tych zegarów - tak brzmi odpowiedź serwisu.
Postarają się jednak dobrać coś z innych modeli - ale to chwilę potrwa, bo muszą przejrzeć schematy.
Pozdrawiam
I jak,znalazles cos moze? Tez mam sie z zamiarem zmiany,fabryczne w S1 to porazka totalna.

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
Witam
Mam małą prośbę. Poradźcie gdzie najtaniej mogę dostać licznik do fz6? Ja również uszkodziłem i potrzebny mi jakikolwiek. Chętnie wymienie na wersję od S2 ale będe się też cieszył jak dostanę standardowy może ktoś ma do odsprzedania??
Mam małą prośbę. Poradźcie gdzie najtaniej mogę dostać licznik do fz6? Ja również uszkodziłem i potrzebny mi jakikolwiek. Chętnie wymienie na wersję od S2 ale będe się też cieszył jak dostanę standardowy może ktoś ma do odsprzedania??
- Robertman
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości