Buty SIDI STREETBURNER .Opłaca się ?Dobre buty na motocykl ?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Dobra mniejsza z tym dizajnem ,rodzajem... po co się sprzeczać . Butki są po prostu fajne . Ale nie do kombinezonu . Jeśli ktoś ma już wysokie buty to może je kupić np do zwykłych spodni. Ja kompletuje dopiero ubiór ,więc pierwsze muszę kupić wysokie .Vertigo fajne są
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
no kupuj vertigo , ale najpierw przymierzaj, ja bylem napalony na alpiny bo super wygladaly ale potem przymierzylem spyke i byly o niebo wygodniejsze choc bez zadnych fajnych udziwnien,wzialem te wygodniejsze
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow tzn które są takie wygodne ?te ? http://allegro.pl/item519749375_buty_sp ... ourer.html
-
jordan23 - Stały bywalec
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
kravec napisał(a):w sidi bierzcie rozmiar wiekszy niz macie (niech ktos wtajemniczony potwierdzi moze)...
Przeważnie noszę rozmiar 44 czasem 43. Jakiś czas temu trafiłem na okazję na allegro Sidi Vertigo w rozmiarze 43. Kupiłem z myślą, że jak będą za małe to spokojnie sprzedam a okazały się idealne. Sidi podaje dokładną rozmiarówkę wkładki w cm i najlepiej się tego trzymać.
- Pupgo
- Świeżak
no jak zwykle allegro wygrywa u mnie cena 740, nie istotne, natomiast ważne jest to że but warty jest każdych pieniędzy.
1. wykonanie tradycyjnie jak la sidi stoi na najwyższym poziomie
2. wygoda, pokażcie mi drugą firme która zrobi platikowy but do kostki w którym będziemy sie czuli jak nike (no ok może dainese)
3. zastosowanie albostunt, albo upały na miasto buty mają wentylacje
4. mimo iż nie wyglądają zabezpieczają stope naprwde w sposób zacny
1. wykonanie tradycyjnie jak la sidi stoi na najwyższym poziomie
2. wygoda, pokażcie mi drugą firme która zrobi platikowy but do kostki w którym będziemy sie czuli jak nike (no ok może dainese)
3. zastosowanie albostunt, albo upały na miasto buty mają wentylacje
4. mimo iż nie wyglądają zabezpieczają stope naprwde w sposób zacny
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
przeczytaj tytuł tematu to będziesz wiedział jaki to rodzaj buta.... taki znawca i nie wie... a jak masz w ręku buty na crossa wysokie po kolano i podkute to co też mówisz że inny design hehehe
jordan23 kolego ja się nie sprzeczam tylko śmieszne jest jak ktoś używa słów których nie bardzo zna znaczenie...
jordan23 kolego ja się nie sprzeczam tylko śmieszne jest jak ktoś używa słów których nie bardzo zna znaczenie...
-
YZF R1 - Moderator
Odświeżam
Mógłby ktoś może porównać te Sidi z Alpinestars SMX-2?
No i czy takie niskie buty nadadzą się do do jazdy w niezbyt długiej (do 200 km) trasie od czasu do czasu? Jeżdżę raczej po mieście, ale może warto dołożyć do na przykład SMX-4?
Mógłby ktoś może porównać te Sidi z Alpinestars SMX-2?
No i czy takie niskie buty nadadzą się do do jazdy w niezbyt długiej (do 200 km) trasie od czasu do czasu? Jeżdżę raczej po mieście, ale może warto dołożyć do na przykład SMX-4?
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
Jak dla mnie te buty są dla lamuchów pod kolumnę. Nie dają praktycznie żadnej ochrony dla kostki. Jedyne co mają to wygląd i wygodę długich butów i ochronę palców. Kostka powinna być usztywniona, a tu noga będzie chodziła na wszystkie strony. To ja już bym wolał trampki za 10zł bo tańsze. Druga sprawa jaki jest sens takich butów skoro nawet jak się załozy ochraniacze kolan i piszczeli to żaden model nie sięgnie na piszczelu tak nisko aż do tych butów. Jakikolwiek szlif i połamane nogi gwarantowane... Kupujcie sobie, czemu nie.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Zgadzam sie z hefronem. Sam poszukuje teraz butow dla siebie, tych nie biore pod uwage z prostej przyczyny - nie zapewniaja wystarczajacej ochrony. Wygladaja spoko. Za taka cene juz bym wolal Sidi B2, albo cos z oferty Alpinestarsa. Fakt, moze sa wygodniejsze w trasie, np. jak sie chce cos pozwiedzac, czy cus, ale przeciez chodzi o Jazde na moto
- smoder
- Świeżak
No co, wypije jedno Karmi (oczywiście nie Black!) i wraca do domu
Mam pytanie, czy tylko mi te buty się wydają wyjątkowo paskudne? Może to taki imidż tej firmy, ale jest wiele ładniejszych i tańszych butów motocyklowych.. Pomijam kwestie użytkowe, bezpieczeństwo itp..
Mam pytanie, czy tylko mi te buty się wydają wyjątkowo paskudne? Może to taki imidż tej firmy, ale jest wiele ładniejszych i tańszych butów motocyklowych.. Pomijam kwestie użytkowe, bezpieczeństwo itp..
-
Hellrider - Świeżak
Dla mnie butki są bardzo ładne .. Nie wiem czy sobie ich nie kupię zaniedługo bo wypas jak dla mnie
-
jordan23 - Stały bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości