Karta Graficzna
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Na pewno nie z tym zasilaczem który dodałeś do zestawu... -_-'' 400W noname do gf9800 c2d i 4gb ramu xDD Jeszcze niech komuś przyjdzie do głowy jakieś podkręcanie to już całkiem kosmos xDD
Zawsze mnie zadziwia fakt że ludzie wydają kupę kasy na części do kompa a nie mogą przeboleć żeby dodać kilka zł i kupić normalny zasilacz zamiast takich wynalazków.
Ja bym się bał podłączyć takiego kompa pod tego typu zasilacz, ale może to tylko ja...
Zawsze mnie zadziwia fakt że ludzie wydają kupę kasy na części do kompa a nie mogą przeboleć żeby dodać kilka zł i kupić normalny zasilacz zamiast takich wynalazków.
Ja bym się bał podłączyć takiego kompa pod tego typu zasilacz, ale może to tylko ja...
-
Rocca - Świeżak
ejj rocco;p informiatyk to nie jest ze mnie ale wiem jedno;d
jak bys poczytał dokładnie to zobaczył bys że ten zasilacz jesy w komplecie;d
a ja wybrałem tylko obudowę a że tam zasilacz jest ołrajt
byc moze kumpel go nie sprawdził ale tak jak pisze ja nie szpecjalista od tych spraw 
jak bys poczytał dokładnie to zobaczył bys że ten zasilacz jesy w komplecie;d
a ja wybrałem tylko obudowę a że tam zasilacz jest ołrajt

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
A co do reszty to hmm po jaki ch... w tej chwili ddr3 ? płyta droga na to i ram to samo.
Dużo lepiej za kwotę którą można oszczędzić kupując płytę pod ddr2 i pamięci ddr2 kupić drugą grafę i zrobić SLI , wyniki w grach będą dużo bardziej widoczne.
W dodatku zostanie Ci jeszcze kilkaset złotych.
Na tą chwilę ddr3 jest dobre tylko dla ludzi którzy nie mają co robić z kasą lub dla osobników którzy cały dzień siedzą na benchmarkach i brandzlują się nad wynikiem ;p
Dużo lepiej za kwotę którą można oszczędzić kupując płytę pod ddr2 i pamięci ddr2 kupić drugą grafę i zrobić SLI , wyniki w grach będą dużo bardziej widoczne.
W dodatku zostanie Ci jeszcze kilkaset złotych.
Na tą chwilę ddr3 jest dobre tylko dla ludzi którzy nie mają co robić z kasą lub dla osobników którzy cały dzień siedzą na benchmarkach i brandzlują się nad wynikiem ;p
-
Rocca - Świeżak
a jebaać te wszstkie komputery, tu trzeba mieć konsole do grania a kompa do neta i innych programów
inaczej trzeba co roku nowy komputer kupować
ps. Ja wogule was nie rozumiem
, jakieś ddr, rrd, drd huje muje, dzikie węże 

ps. Ja wogule was nie rozumiem

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

-
bastus - Bywalec
Ja wogule was nie rozumiem Laughing , jakieś ddr, rrd, drd huje muje, dzikie węże Very Happy
To nie zachowuj sie jak idiota, tylko czytaj ze zrozumieniem i szukaj, masz bana na google?
Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
bastus napisał(a):a jebaać te wszstkie komputery, tu trzeba mieć konsole do grania a kompa do neta i innych programówinaczej trzeba co roku nowy komputer kupować
ps. Ja wogule was nie rozumiem, jakieś ddr, rrd, drd huje muje, dzikie węże
na tym to polega wszystko, jakby pisali gry pod współprace także ze starszymi sprzętami to kto by chciał kasę wydawać na nowe duperela...
Osobiście odkąd poznałem swoją niunie(suze) to olewał GeForce intele i inne bajery na rzecz np. nowych opon

Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
hehe jak by gry robili tak jak kiedys ;d na pegazusa ;d wszystko zostaje tylko gry się zmieniają to wiedz że każda giera kosztowała by z 500zł
a jak jest z psami?
co chwile był 1-2-3 i 4
xbox też za niedługi czas wyskoczy nowy
a kazda gra do niego to minimum 200zł...

a jak jest z psami?
co chwile był 1-2-3 i 4

xbox też za niedługi czas wyskoczy nowy
a kazda gra do niego to minimum 200zł...
-
Bostorn - Moderator
Zależy od podejście koleś ma Xboxa, a że mieszka w Anglii to idzie do takiego miejsca chyba zwie się: Block Basters, pożycza 10 gier za parę funtów, tak mało, że nic to dla niego nie znaczy. Gra we wszystkie część przechodzi, a niektóre może czasem kupuje. I tak jego życie to gra na Xboxie.
Ja mam za to tak, że gram tylko w jedną grę, lubię CS to gram tylko w CS, ale niektórzy tak nie mogą i wydają kupę kasy, jak to jest to co kochają to i tak luzik.
Ja mam za to tak, że gram tylko w jedną grę, lubię CS to gram tylko w CS, ale niektórzy tak nie mogą i wydają kupę kasy, jak to jest to co kochają to i tak luzik.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
ja tam kocham moto
a gry to dla mnie dodatek, sposób zabicia nudy, anormalnie to na gg i tyle
ale jak sie chce w cos nowszego popykac to sie chce;p
i tak sie wqrwiam.. jak mi undercovera tnie..
niby tylko 3ghz pentium4 na szynie 800
karta 256mb x1300pro i 1gig ramu.. przydał by sie jakis patriot albo minimum 2gig ramu

ale jak sie chce w cos nowszego popykac to sie chce;p
i tak sie wqrwiam.. jak mi undercovera tnie..
niby tylko 3ghz pentium4 na szynie 800
karta 256mb x1300pro i 1gig ramu.. przydał by sie jakis patriot albo minimum 2gig ramu
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):no nie mów że będziesz w wordzie pisał ^_^ albo grał w painta... albo pokonywał exela na czas....
tak jest ...

miałem na myśli to że niebęde ich KUPOWAŁ . myślałem o takim czymś:
idziesz do media marktu, saturna itp. kupujesz gre kopiujesz, i oddajesz

ale dzisiaj powiedzialem koledze że w czwartek jade po xboxa, podobno on też chciał sobie takie coś kupić i w czwartek jedzie ze mną też po xboxa ... a że on "ma troche więcej kasy" to kupi też gry a ja od niego pożycze

sprzedam :

-
bastus - Bywalec
bastus napisał(a):Bostorn napisał(a):no nie mów że będziesz w wordzie pisał ^_^ albo grał w painta... albo pokonywał exela na czas....
tak jest ...![]()
miałem na myśli to że niebęde ich KUPOWAŁ . myślałem o takim czymś:
idziesz do media marktu, saturna itp. kupujesz gre kopiujesz, i oddajeszkumpel tak robił na ps2 to na xboxa też chyba będą chodziły
ale dzisiaj powiedzialem koledze że w czwartek jade po xboxa, podobno on też chciał sobie takie coś kupić i w czwartek jedzie ze mną też po xboxa ... a że on "ma troche więcej kasy" to kupi też gry a ja od niego pożycze:D

<leży i kwiczy>
ale dzięki Tobie dowiemy się co się dzieje z Szymonem.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
ahahahh ;d ale tez musisz od taty zamienic wentylator od chłodnicy żeby tego hiperpegazusa dobrze chłodziło ;d
wstaw do poloneza radiator od zwykłego proca i tyle
eee.. to tak się da?? kupic i oddac?? wooow ;d to ja może kubię ktma w mediamarkcie;d pojeźdzę, znudzi się oddam ;d albo przełożę silnik i wsadzę od chinola 250 i oddam ^_^ noo i może felgi i zawieche sobie zostawię ;d
wstaw do poloneza radiator od zwykłego proca i tyle

eee.. to tak się da?? kupic i oddac?? wooow ;d to ja może kubię ktma w mediamarkcie;d pojeźdzę, znudzi się oddam ;d albo przełożę silnik i wsadzę od chinola 250 i oddam ^_^ noo i może felgi i zawieche sobie zostawię ;d
-
Bostorn - Moderator
tylko trzeba mieć za co kupić ...
ale że niby tak niedarady ???
Kedar-88 aż tak to chyba nie można, ale kupić pograć i oddać da rady
jak ostatnio jechaliśmy do Pragi, kupiliśmy GPS'a a jak wruciliśmy to oddaliśmy i git ... (jest takie coś że w ciągu 7 dni możesz oddać bez podania przyczyny, nie kur *wa żę kupicie jedno a oddacie drugie jak tu niektórzy piszą)

ale że niby tak niedarady ???
Kedar-88 aż tak to chyba nie można, ale kupić pograć i oddać da rady

sprzedam :

-
bastus - Bywalec
łoooo fajnie ;d ale nie na wszystko masz aż taką gwarancję
tzn jakos jest w prawie że masz jakis czas na oddanie sprzętu w ciągu paru dni bez podania powodu chyba
dobrze mówię??
tzn jakos jest w prawie że masz jakis czas na oddanie sprzętu w ciągu paru dni bez podania powodu chyba
dobrze mówię??
-
Bostorn - Moderator
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5