Zobacz wątek - <i>[t.tygodnia]</i> Wakacyjny wyjazd obładowanym motocyklem
NAS Analytics TAG

[t.tygodnia] Wakacyjny wyjazd obładowanym motocyklem

Komentarze użytkowników
_________

[t.tygodnia] Wakacyjny wyjazd obładowanym motocyklem

Postprzez Åšcigacz » 27/10/2006, 23:13

Dyskusja na temat: Wakacyjny wyjazd obładowanym motocyklem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wakacyjny wyjazd obładowanym motocyklem
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/7/2007, 22:36

Artykuł ciekawy i zawierający dużo praktycznych porad jednakże razi mnie używanie wyłącznie określenia "pasażerka". Czyżby w mniemaniu autora jako "ta druga osoba" powinna jeździć tylko kobieta? Od paru lat mam własny motor i nigdy nie pozwalam mężczyznom kierować- zawsze zostają na "drugiej klasie" a radość prowadzenia zostawiam sobie ;) <br><hr>riderwoman
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/10/2008, 21:07

Komentatorzy napisał(a):Artykuł ciekawy i zawierający dużo praktycznych porad jednakże razi mnie używanie wyłącznie określenia "pasażerka". Czyżby w mniemaniu autora jako "ta druga osoba" powinna jeździć tylko kobieta? Od paru lat mam własny motor i nigdy nie pozwalam mężczyznom kierować- zawsze zostają na "drugiej klasie" a radość prowadzenia zostawiam sobie ;) <br><hr>riderwoman<br>
ilu jest takich facetów co się dają usadzić z tyłu? sztuki :)<br><hr>porywacz zwłok
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/8/2012, 13:53

Rety, jak mi się marzą wakacje na czymś takim <a href="http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc/suzuki-gsx-r-yoshimura" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc/suzuki-gsx-r-yoshimura</a> z dala od problemów, codzienności, dzieci ... tylko droga i ja.mrrr <br><hr>taka jedna
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê