Naszywka na kurtkÄ™ motocyklowÄ…
• Strona 1 z 1
Naszywka na kurtkÄ™ motocyklowÄ…
Jak przymocować naszywkę na kurtkę motocyklową z membraną bez uszkodzenia kurtki . Czy przyszycie naszywki do kurtki spowoduje jej przeciekanie . Proszę o pomoc jak ją zamocować .
Dodam że jest to kurtka firmy Buse . Pomóżcie

- lowered
- Świeżak
przecież membrana to oddzielna warstwa. da się naszyć na materiał zewnętrzny bez dziurawienia membrany
-
SQ - Mieszkaniec forum
Jeśli membrana jest klejona do warstwy zewnętrznej, to nie ma szans jej nie uszkodzić przyszywając naszywkę. Jeśłi się zdecydujesz, na szycie, to będziesz musiał podkleić szwy od wewnątrz, albo kupić łatke gore-tex ową w jakimś sklepie turystycznym i podkleić od spodu.
Jedyne sensowne to rozwiązanie to klej do spoiw elastycznych, nie kropelka, bo ona wypali materiał i zmniejszy elastyczność materiału na wskutek czego zacznie on pękać.
Jedyne sensowne to rozwiązanie to klej do spoiw elastycznych, nie kropelka, bo ona wypali materiał i zmniejszy elastyczność materiału na wskutek czego zacznie on pękać.
-
asmodeusz - Świeżak
Ja bym dał na taśmę dwustronną i wio!
KUrtka się nie zniszczy, a naszywka jak odpadnie, to mała strata.
KUrtka się nie zniszczy, a naszywka jak odpadnie, to mała strata.
- devxx
- Świeżak
sa pewne tasmy dwu stronne do podklejania na goronca cos jak kalkomania dajesz to miedzy kurtke a naszywke i zelazkiem zgrzewasz...dostaniesz ja w jakiejs pasmaterii/u krawca...nie wiem tylko jak wyglada wytrzymalosc zgrzewu...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości