Jaki dobry sklep w warszawie APLISTAR
• Strona 1 z 1
Jaki dobry sklep w warszawie APLISTAR
Witam
Mam takie pytanie prosze mi podac adresy sklepow z akcesoriami do motocykli . Najbardziej zalezy mi na firmie Alpine star
Mam takie pytanie prosze mi podac adresy sklepow z akcesoriami do motocykli . Najbardziej zalezy mi na firmie Alpine star
- wiktorgre
- Świeżak
http://www.intermotors.pl/ google twoim przyjacielem
Jagielońska
Waryńskiego - tu jak chłopaki są nie w sosie to nic nie zobaczysz.

Jagielońska
Waryńskiego - tu jak chłopaki są nie w sosie to nic nie zobaczysz.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
a ja jakis miesiac temu chcialem sobie buty alpiny przymierzyc na Jagiellonskiej, turystyki i nic nie mieli, jak byl model to brak rozmiaru, jak byl rozmiar to tylko najdrozsze sportowe a takich nie potrzebowalem, moze to przez to ze zima.
Ale jak gosc mi mowi ze jak mu podam rozmiar to mi zamowi, a po cholere ma zamawiac jak nie wiem dokladnie jaki rozmiar i czy konkretny model mi bedzie pasowal. ja zamowie i mi sie nie spodoba a potem beda pretensje ze strony sprzedawcy. Jak sie oglaszaja jako jedyny importer tej marki to wypadaloby zeby mieli pelna oferte, nie ?
Ale jak gosc mi mowi ze jak mu podam rozmiar to mi zamowi, a po cholere ma zamawiac jak nie wiem dokladnie jaki rozmiar i czy konkretny model mi bedzie pasowal. ja zamowie i mi sie nie spodoba a potem beda pretensje ze strony sprzedawcy. Jak sie oglaszaja jako jedyny importer tej marki to wypadaloby zeby mieli pelna oferte, nie ?
-
bast - Bywalec
też mnie to zastanowiło heheh to może jednak faktycznie dainese i wybór większyYZF R1 napisał(a):Do dainese za 2000 to slajdery kupisz.... hehe kolego a jaką ty Alpine chcesz kupic za 2000?

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
bast - spokojnie, ogólnie w Inter Motors jest tak, że możesz poprosić o kilka rozmiarów, na drugi dzień przywożą (jak są w centrali), wybierasz to co pasuje i tyle. Nie jest to dla nich problem jeżeli zamówisz i nie weźmiesz bo przesuną to na inny sklep i tyle.
Na pewno wszystkiego nie mają na sklepie. Jest elektroniczny katalog i możesz sobie sprawdzić tam dostępność. Jeżeli poprosisz to przywiozą to co poprosisz i możesz sobie obejrzeć i wybrać co Ci pasuje.
Na pewno wszystkiego nie mają na sklepie. Jest elektroniczny katalog i możesz sobie sprawdzić tam dostępność. Jeżeli poprosisz to przywiozą to co poprosisz i możesz sobie obejrzeć i wybrać co Ci pasuje.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości