tlumik do FZ6 S2 -remusa
• Strona 1 z 1
tlumik do FZ6 S2 -remusa
witam. czy wie ktoś coś na temat tłumika do yamahy FZ6 S2. Tłumik jest firmy Remus i jest z karbonu. dostałem taki nowy wraz z motorem a nic na jego temat nie mogę znalesc na internecie. interesuje mnie choć by cena i czy taki tłumik doda mojemu motorkowi mocy. a i do tego tłumika jest jeszcze rura dzięki której można założyć tłumik bez katalizatora. co to mi da? pozdrawiam
-
alfista147 - Świeżak
Zamontuj to i dodaj wkład K&N i zobaczysz co da
Lepszą dynamikę i dużo fajniejszy dźwięk.
A czy to taki ? :
http://www.remusexhaustshop.com/fz6n-04 ... p-857.html
na dole strony jest wydech i cena.

Lepszą dynamikę i dużo fajniejszy dźwięk.
A czy to taki ? :
http://www.remusexhaustshop.com/fz6n-04 ... p-857.html
na dole strony jest wydech i cena.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Tak tłumił jest podobny. Tylko ze moj na z bolu napis remus tłoczona na chromowanej blaszce. Ale widze ze ceny takich sa bardzo wysokie.
Czyli jest to tłumik dobrej jakości? Dzieki za rade. W naj bliższym czasie kupię taki filter i założe te kominy. A czy jesli to zrobie nie stracę gwarancji na motor?
Czyli jest to tłumik dobrej jakości? Dzieki za rade. W naj bliższym czasie kupię taki filter i założe te kominy. A czy jesli to zrobie nie stracę gwarancji na motor?
-
alfista147 - Świeżak
mogą się czepiać w serwisie jeśli będą wredni, ale tak narawdę nic nie powinno się dziać.
remus to bardzo dobra firma.
remus to bardzo dobra firma.
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości