Ducati monster 900, - Honda Cbr F4i, - Yamaha R6 '01'
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Tak mysle ze zdecydowałem sie na Ducata
Dzieki wam Bardzo ;]
Odnajde was Kiedys i skoczymy na małe piwko Dzieki za rady, za ocenki motocykli :]
duzo rzeczy sie dowiedziałem i mysle ze w czerwcu-w maju takiego Ducata monstera 900 nabyje ;] Gdybyscie znalezli jeszcze jakis ciekawe informacje na temat tego motocykla to z góry dziekuje za Prywatna wiadomosc ;]
Dzieki wam Bardzo ;]
Odnajde was Kiedys i skoczymy na małe piwko Dzieki za rady, za ocenki motocykli :]
duzo rzeczy sie dowiedziałem i mysle ze w czerwcu-w maju takiego Ducata monstera 900 nabyje ;] Gdybyscie znalezli jeszcze jakis ciekawe informacje na temat tego motocykla to z góry dziekuje za Prywatna wiadomosc ;]
Motocykle to nie wszystko, ale wszystko bez nich jest niczym..
-
mateuszz55 - Świeżak
A co do tej yamahy zrobie małego oftopa . Jest już ten model 2009 w polsce , można go już zobaczyć . Musze przyznać że nigdy nie podniecałem się yamaha ale akurat ten model wygląda świetnie prawie tak dobrze jak giksery
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości