Zobacz wÄ…tek - Czy ktos odzyskal skradziony sprzet ?
NAS Analytics TAG

Czy ktos odzyskal skradziony sprzet ?

O wszystkim
_________

Postprzez Kurt » 2/2/2009, 17:26

Nam kiedys zaniumali samochód i niestety się znalazł po 3 dniach. Piszę niestety bo był już pocięty na ćwiartki. A skoro się znalazł to PZU nie chciało oddać pełnej wartości wozu, sprawa się ciągnęła chyba ze 2 lata. Dodam, że nie można było wyrejestrować złom więc trzeba było płacić OC mimo że auta fizycznie już nie było. Takie u nas głupie przepisy są, że nie można wyrejestrować jak nie ma kwitu ze złomu a kwitu nie ma bo nie ma auta a to co zostało było zabezpieczone przez Policje. Ale dobrze że chociaż wsadzili tych skur.. co go ukradli.
Innym razem jakiś gnojek ukradł mi z samochodu wkłady lusterek, tak się wkur.. że głowa mała. Policjant, który przyjmował zgłoszenie mowił ze nie ma się czym przejmować jemu już 3razy ukradli. Po kilku miesiącach dostałem pismo z prokuratury, że złapali jakiegoś chłopaka, który przyznał się do tego że okradł ileś tam osób na szkodę chyba coś koło 40kzł!!! Ale pewnie nic mu nie zrobili bo biedaczek z patologii się wywodzi niegdzie nie pracuje nie uczy się nic nie ma i niska szkodliwość to po co mu jeszcze utrudniać życie.:(
Kurt
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 2/2/2009, 17:54

mi ukradli kiedys bmxa z klatki jak bylem maly takiego zajbeistego z czeronwo-czarnym malowaniem jak cbr 954 i do dzisiaj puacze :(
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Fikol » 2/2/2009, 19:57

Mi też ukradli bmx-a :( odnowiłem go sobie po bracie. Dwa dni wcześniej pomalowany był prze ze mnie na niebiesko i nawet zamontowałem przedni hamulec :D . Tyle się nim nacieszyłem a zawędzili mi go z pod domu. Twardy byłem już wtedy bo nie płakałem :P
Fikol
Świeżak

Postprzez rider1000 » 14/2/2009, 03:11

W mojej okolicy policja jedzie do wioski poza miastem, czeka jak miejscowi z pod sklepu wracają POLNĄ drogą na rowerze po piwku i .... w taki sposób podnoszą sobie statystyki. potem w gazecie: "zatrzymano ..... pijanych kierowców" o zgrozo....
rider1000
Świeżak

Postprzez Konio » 14/2/2009, 09:17

chyba ci sie tematy pomylily...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê