Gdzie dolać płynu do chłodnicy CB 500
• Strona 1 z 1
Gdzie dolać płynu do chłodnicy CB 500
Witam! Jestem tu nowy. Szukałem takiego tematu na forum ale nic nie znalazłem. Zastanawiam sie gdzie dolac płynu do chłodnicy do Hondy CB500. Czy istnieje jakiś zbiorniczek wyrównawczy czy coś takiego?
-
pawelkozi1 - Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Jest tam taki zbiornik. Tylko wydaje on mi sie być dziwnie nisko jak na zbiornik wyrównawczy. Pojeżdziłem dziś troche Cebulką i dziwnie się zachowywała. Tak jakby nie paliła dobrze. Na początku nie reagowała na ssanie trzeba było przytrzymać manetkę żeby nie zgasła. a potem była dziwnie słaba. Możliwe że coś zamarzło, Bo stała 3 dni nieodpalana w mrozie.
-
pawelkozi1 - Świeżak
Sam ostatnio wymieniałem płyn chłodniczy w swojej cb500 i wlew znajduje się właśnie pod zbiornikiem paliwa. Konieczne jest zdjęcie zbiornika aby sie do niego dostać. Zbiorniczek znajdujący sie po prawej stronie za silnikiem jest nisko ponieważ jest to chyba zbiornik przelewowy a nie wyrównawczy (czy jakoś tak). Przy normalnym uzupełnianiu płynu wystarczy dolać do tego zbiorniczka - powinieneś mieć tam zaznaczone wartości min i max.
Mam serwisówke w wersji angielskiej do cb500 w formacie pdf, więc jak cos to daj znać na priv.
Mam serwisówke w wersji angielskiej do cb500 w formacie pdf, więc jak cos to daj znać na priv.
929
- Torrc
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości