Studia zaoczne czy przez internet
• Strona 1 z 1
Studia zaoczne czy przez internet
Witam Wszystkich. Siedzę w Dublinie i sytuacja zmusiła mnie, żeby jeszcze troszkę tu posiedzieć. Miałem w planach w sierpniu wrócić do Kaczogrodu i podjąć studia w trybie zaocznym na kierunku informatyka. Niestety. Muszę zostac
Dzięki Bogu jedna uczelnia, a mianowicie Wyższa Szkoła Humanistyczno - Ekonomiczna w Łodzi dała mi pewnie wyjście poprzez otworzenie wydziału zamiejscowego w Dublinie, oraz studia poprzez Polski Uniwersytet Wirtualny. Z tego co wiem jest to największy projekt e-learningu w Polsce. No i tu pada pytanie. Który tryb studiów podjąć?? Zaoczne u "siebie", czy przez internet, co wiąże się z pojawieniem się w Polsce co najmniej dwa razy w roku??
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że brać motocyklowa pomoże

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że brać motocyklowa pomoże

http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
heh, bede ci mogl odpowiedziec w styczniu bo wlasnie wtedy w redakcji jednego z miesiecznikow studenckich powstaje artykul na taki temat: "studia zaoczne czy przez internet" wiec jak bedziesz chcial to podesle ci jeden egzemplarz gazety to se poczytasz
narazie zbieram materialy wiec zdania nie mam wyrobionego. ale jak artykul bedzie poskladany to ci go podesle to se poczytasz za i przeciw.

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Pytanie jest tylko jedno czy po takich studiach będziesz informatykiem czy tylko miał dyplom informatyka . Ja studiuje na Politechnice co prawda budowe maszyn jednak wiem ile trzeba włożyć pracy w studiowanie więc nie do końca jestem do tego przekonany .
Chodzi głownie o to czy chcesz być prawdziwym informatykiem czy tylko mieć jakąś szkołę .
Chodzi głownie o to czy chcesz być prawdziwym informatykiem czy tylko mieć jakąś szkołę .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
dambandit napisał(a):Chodzi głownie o to czy chcesz być prawdziwym informatykiem czy tylko mieć jakąś szkołę .
O bycie informatykiem się nie martwię, bo jestem samoukiem i już bardzo dużo potrafię, robie to z pasji, ale niestety dyplom się liczy i tego się nie przeskoczy.
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Sama studiuje eksternistycznie, siedze w Dublinie a studiuje w Polsce. Powiem tak - zapal mam mierny, latac mi sie nie chcialo, a latalam dosyc czesto bo raz na miesiac to w Pl bywalam. Teraz na szczescie juz to koncze i jestem bardzo szczesliwa.
Jezeli wiesz, ze nie bedzie Ci sie chcialo lub nie bedziesz mial czasu latac to nie bierz tej opcji pod uwage.
A co do studiow w internecie? Podejrzewam, ze na taki tryb studiowania jest olewka na maxa.
Jezeli wiesz, ze nie bedzie Ci sie chcialo lub nie bedziesz mial czasu latac to nie bierz tej opcji pod uwage.
A co do studiow w internecie? Podejrzewam, ze na taki tryb studiowania jest olewka na maxa.
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
-
cwaniak182 - Świeżak
-
Gandalf - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1