Zobacz wÄ…tek - airoh sv55s pomocy
NAS Analytics TAG

airoh sv55s pomocy

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

airoh sv55s pomocy

Postprzez madzia1771 » 26/12/2008, 17:19

kupiłam ostatnio sv55s http://www.motocyklove.pl/kask-airoh-cz ... p-561.html
w opisie produktu widnieje informacja o wyjmowanej wyściółce, lecz ja nie mam pojęcia jak to zrobić gdyż jest z jednej strony przyszyta :(
(albo ja jestem za głupia na ten patent :oops: )
na dodatek mam wątpliwości czy jest to kask lakierowany, myślę że dałam się nabrać na przejęzyczenie, gdyż pokryty lakierem może i jest ale skorupę ma niemalowaną (na jednych stronach jest rozróżnienie na lakierowane i nielakierowane na innych na malowane i niemalowane/ zgłupiałam :roll: )
bardzo proszę o wskazówki na temat ilości modeli airoha sv55 i czym one się różnią a przede wszystkim o instrukcję wyciągania wyściółki
madzia1771
Świeżak

Postprzez nierobek » 26/12/2008, 19:06

mam straszy model SV55, ale chyba wyściółkę demontuje się tak samo.
więc:
- wyściółka nad czołem- śmiało szarnąć do siebie (prostopadle). powinno wyskoczyć takie mocowanie połaczone z materiałem.
- boczne, policzkowe poduchy - trza od spodu podważyć najlepiej śrobokretem (wcisnąć go miedzy skorupę a poduchy (tam w skorupie jest taki otwór, to obok niego)
- ten "kołnierzyk" z tyłu - mocno chwycić i do siebie (do góry).
wszytko z wyczuciem. musi się udać.
powodzenia
nierobek
Świeżak

Postprzez madzia1771 » 26/12/2008, 19:30

dziękuję!
nie spodziewałam się, że ten kołnierzyk też się demontuje :roll: to mój pierwszy lepszy kask :)
madzia1771
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê