airoh sv55s pomocy
• Strona 1 z 1
airoh sv55s pomocy
kupiłam ostatnio sv55s http://www.motocyklove.pl/kask-airoh-cz ... p-561.html
w opisie produktu widnieje informacja o wyjmowanej wyściółce, lecz ja nie mam pojęcia jak to zrobić gdyż jest z jednej strony przyszyta
(albo ja jestem za głupia na ten patent
)
na dodatek mam wątpliwości czy jest to kask lakierowany, myślę że dałam się nabrać na przejęzyczenie, gdyż pokryty lakierem może i jest ale skorupę ma niemalowaną (na jednych stronach jest rozróżnienie na lakierowane i nielakierowane na innych na malowane i niemalowane/ zgłupiałam
)
bardzo proszę o wskazówki na temat ilości modeli airoha sv55 i czym one się różnią a przede wszystkim o instrukcję wyciągania wyściółki
w opisie produktu widnieje informacja o wyjmowanej wyściółce, lecz ja nie mam pojęcia jak to zrobić gdyż jest z jednej strony przyszyta

(albo ja jestem za głupia na ten patent

na dodatek mam wątpliwości czy jest to kask lakierowany, myślę że dałam się nabrać na przejęzyczenie, gdyż pokryty lakierem może i jest ale skorupę ma niemalowaną (na jednych stronach jest rozróżnienie na lakierowane i nielakierowane na innych na malowane i niemalowane/ zgłupiałam

bardzo proszę o wskazówki na temat ilości modeli airoha sv55 i czym one się różnią a przede wszystkim o instrukcję wyciągania wyściółki
- madzia1771
- Świeżak
mam straszy model SV55, ale chyba wyściółkę demontuje się tak samo.
więc:
- wyściółka nad czołem- śmiało szarnąć do siebie (prostopadle). powinno wyskoczyć takie mocowanie połaczone z materiałem.
- boczne, policzkowe poduchy - trza od spodu podważyć najlepiej śrobokretem (wcisnąć go miedzy skorupę a poduchy (tam w skorupie jest taki otwór, to obok niego)
- ten "kołnierzyk" z tyłu - mocno chwycić i do siebie (do góry).
wszytko z wyczuciem. musi się udać.
powodzenia
więc:
- wyściółka nad czołem- śmiało szarnąć do siebie (prostopadle). powinno wyskoczyć takie mocowanie połaczone z materiałem.
- boczne, policzkowe poduchy - trza od spodu podważyć najlepiej śrobokretem (wcisnąć go miedzy skorupę a poduchy (tam w skorupie jest taki otwór, to obok niego)
- ten "kołnierzyk" z tyłu - mocno chwycić i do siebie (do góry).
wszytko z wyczuciem. musi się udać.
powodzenia
- nierobek
- Świeżak
dziękuję!
nie spodziewałam się, że ten kołnierzyk też się demontuje
to mój pierwszy lepszy kask 
nie spodziewałam się, że ten kołnierzyk też się demontuje

- madzia1771
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości