Derbi Senda, a pseudo gaźnik Dellorto?
• Strona 1 z 1
Derbi Senda, a pseudo gaźnik Dellorto?
Witam!
Czy ten pseudo gaźnik Dellorto 21mm będzie pasować na 100% do Derbi Sendy R z 2000 roku? o to link http://allegro.pl/item511093951_nowy_ga ... relli.html
ProszÄ™ o pomoc!
Pozdrawiam
Czy ten pseudo gaźnik Dellorto 21mm będzie pasować na 100% do Derbi Sendy R z 2000 roku? o to link http://allegro.pl/item511093951_nowy_ga ... relli.html
ProszÄ™ o pomoc!
Pozdrawiam
- humax
- Świeżak
Hmmm z tego co sie orientuje to derbi ma silnik minarelli am6 w aukcji napisane jest do [skuterow] minarelli a to nie do konca skuter masz, czyli nie koniecznie do twojego bedzie pasowac,,, [tu juz ciezko powiedziec] ja proponuje zebys przedzwonil do niego i sie zapytal czy do twojego bedzie pasowac , mysle ze najlatwiejszy sposob
...
Pozatym ten gaznik to jakies chinskie scierwo no ale jak chcesz

- marc9911in
- Świeżak
Jak średnica gardzieli przypasuje do srednicy króćca to bedzie pasowal.Ale ja bym sie nie pchal w gaźniki no name,nie ma 100 % gwarancji,ze uda ci sie to porządnie wyrególowac 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
marc9911in napisał(a):Hmmm z tego co sie orientuje to derbi ma silnik minarelli am6 w aukcji napisane jest do [skuterow] minarelli a to nie do konca skuter masz, czyli nie koniecznie do twojego bedzie pasowac,,, [tu juz ciezko powiedziec] ja proponuje zebys przedzwonil do niego i sie zapytal czy do twojego bedzie pasowac , mysle ze najlatwiejszy sposob...
jak senda ma minarelliego to ja mam garba....
ludzie.. ile razy mowic tłuc i wbijac.. nic na siłe.. tylko młotem..
Sendy i Derbi wszystkie majÄ… swoje silniki derbiowskie
te sailniki siedzÄ… nawet teraz w apkach...
a co do gaźnika nie podoba mi sie
kolejne gówno z chin.. ja bym podziękował i zaczął zbierac wiecej mamonki na dellorta albo mikumi
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
To jest podróbka Dell'orto ja mam taki w oryginale i widać po tym że to jest badziewnie wykonane w porównaniu do oryginalnego. Działał będzie napewno ale na jak długo? Bo te elementy które w dellorto są z metalu tu są plastikowe.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości