kufry boczne
• Strona 1 z 1
kufry boczne
Czy są takie kufry boczne do których zmieściłby sie kask? bo nie chce kupować centralnego 

brrrrrrr, brrrryyyymmmm, mooootórrrrrrrr!
- motorshl
- Świeżak
centralny nie pasuje mi z tego powodu że chciałbym mieć bagażnik wolny żeby można było zabrać np. namiot albo karimate, to by było tudno zmieścić do kufra, dlatego tylko boczne bym wolał
brrrrrrr, brrrryyyymmmm, mooootórrrrrrrr!
- motorshl
- Świeżak
- dosiek77
- Bywalec
przecież na centralny można założyć bagażnik (taki metalowy stelaż) do którego ekspanderem wszystko przymocujesz...
-
SQ - Mieszkaniec forum
A do jakiego motocykla to potrzebujesz ?
Do XX widziałem stelaż do kufra centralnego i 2-ch bocznych firmy GIVI (boczne są takie same jak centralny).
Kumpel ma coś takiego u siebie i jest zadowolony po za małym incydentem ze źle zapiętym kufrem bocznym, który to przy 80km/h odpadł na szczęście tylko lekko się poobijał i nikomu nic nie zrobił.
Do XX widziałem stelaż do kufra centralnego i 2-ch bocznych firmy GIVI (boczne są takie same jak centralny).
Kumpel ma coś takiego u siebie i jest zadowolony po za małym incydentem ze źle zapiętym kufrem bocznym, który to przy 80km/h odpadł na szczęście tylko lekko się poobijał i nikomu nic nie zrobił.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Boczne Givi zawsze są inne. Po prostu top jest uniwersalny. I ten kolega nie przyciera kufrów na tym XX? Są fajne boczne GIVI i Kappy za 400 komplet a le maja po 21l. a jak kolega Motorshl ma zamiar mieć tylko boczne to na dłuższą wycieczkę może być za mało.
- dosiek77
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości