Zobacz wÄ…tek - <i>[Polecamy]</i> GorÄ…ca dziewczyna i Honda CBR 600 w...
NAS Analytics TAG

[Polecamy] GorÄ…ca dziewczyna i Honda CBR 600 w...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 27/12/2008, 01:18

Komentatorzy napisał(a):BZDURA.Motocykl jest kolegi i moja naklejka tam była,została bezczelnie wymazana ze zdjęć!!

Oszustwo i złodziejstwo!!!

Ps.Zdjęcia tragedia

<br><hr>Coyot.net<br>
Komentatorzy napisał(a):Co jest w tym złodziejskiego?<br><hr>To sem ja<br>
Komentatorzy napisał(a):A jakby załóżmy sponsor dał Ci naklejki na motocykl a jakiś ktoś umieszczając zdjęcia Twojego motocykla gdzieś tam na jakiejs stronie bądz w gazecie pousuwał je...To uważasz ze ktos nie poczułby sie oszukany i okradziony ze swojego logo i wizerunku ?

Takie cos jest niedopuszczalne!

Scikacz.pl lubi dorabiac sie na czyjejÅ› krzywdzie i oszustwie

Załuje że kiedykolwiek z nimi wspołpracowałem!
<br><hr>www.Coyot.net<br>
Komentatorzy napisał(a):coyot a ty masz kolegów ? i nie porównuj siebie do sponsorów bo sponsorzy coś dają od siebie a ty bez czelnie sam naklejasz naklejki<br><hr>marecki<br>
To bardzo ciekawe...a co na to mówią lekarze?:)

<br><hr>blabla
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/12/2008, 10:56

ja pierdzielę, Simpson, Ryży *****!!! jak mogłeś dopuścić do tego, że tak podłej jakości zdjęcia zostały zrobione i zamieszczone? pani niczego sobie, klimat nawet-nawet, ale reszta leży i kwiczy. i Ty to firmujesz swoją ksywką? Dzieciaku, bój się Bozi!

:)<br><hr>evil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/12/2008, 16:51

Komentatorzy napisał(a):ja pierdzielę, Simpson, Ryży *****!!! jak mogłeś dopuścić do tego, że tak podłej jakości zdjęcia zostały zrobione i zamieszczone? pani niczego sobie, klimat nawet-nawet, ale reszta leży i kwiczy. i Ty to firmujesz swoją ksywką? Dzieciaku, bój się Bozi!

:)<br><hr>evil<br>
Wyluzuj Evil, jak Scigacz to umiescił to jest git.
Jest na co popatrzyc, milo fajna,'' domowa'' sesja.
Jak taki madry to sam zorganizuj sesje...
<br><hr>Stuntie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/12/2008, 17:05

Cóż jeżeli chodzi o jakość zdjęć postaramy się poprawić na przyszłość, zatem mam nadzieję, że kolejna sesja będzie się Wam bardziej podobać. Jeżeli chodzi o owe naklejki "Coyot.net" na zdjęciach, to ich nie wymazywaliśmy i z pewnością nie prosiliśmy o ich usunięcie z fotografii. Bo niby w czym miałyby nam przeszkadzać? Takie zdjęcia otrzymaliśmy od fotografa. My zaś dodaliśmy na wybranych zdjęciach napis Ścigacz.pl, ale była to sesja dla nas zatem nie ma w tym chyba nic złego. Swoją drogą Simpson włożył mnóstwo pracy w tą sesję i uważam, że jak na pierwszy raz wyszło to jemu naprawdę dobrze. <br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/12/2008, 18:44

Komentatorzy napisał(a):BZDURA.Motocykl jest kolegi i moja naklejka tam była,została bezczelnie wymazana ze zdjęć!!

Oszustwo i złodziejstwo!!!

Ps.Zdjęcia tragedia

<br><hr>Coyot.net<br>
Komentatorzy napisał(a):Co jest w tym złodziejskiego?<br><hr>To sem ja<br>
Komentatorzy napisał(a):A jakby załóżmy sponsor dał Ci naklejki na motocykl a jakiś ktoś umieszczając zdjęcia Twojego motocykla gdzieś tam na jakiejs stronie bądz w gazecie pousuwał je...To uważasz ze ktos nie poczułby sie oszukany i okradziony ze swojego logo i wizerunku ?

Takie cos jest niedopuszczalne!

Scikacz.pl lubi dorabiac sie na czyjejÅ› krzywdzie i oszustwie

Załuje że kiedykolwiek z nimi wspołpracowałem!
<br><hr>www.Coyot.net<br>
Zdjęcia nie są umieszczone na stronie coyot.net tylko na scigacz.pl. Jeśli scigacz nie zyczy sobie reklam danej firmy to ma prawo usunąć logo jeśli nie ustalili sposobu publikacji i gratyfikacji. Nic w tym złodziejskiego tylko normalne działanie. Ale zawsze można sobie pokrzyczeć, nie? ;)<br><hr>To sem ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 12:20

Komentatorzy napisał(a):Cóż jeżeli chodzi o jakość zdjęć postaramy się poprawić na przyszłość, zatem mam nadzieję, że kolejna sesja będzie się Wam bardziej podobać. Jeżeli chodzi o owe naklejki "Coyot.net" na zdjęciach, to ich nie wymazywaliśmy i z pewnością nie prosiliśmy o ich usunięcie z fotografii. Bo niby w czym miałyby nam przeszkadzać? Takie zdjęcia otrzymaliśmy od fotografa. My zaś dodaliśmy na wybranych zdjęciach napis Ścigacz.pl, ale była to sesja dla nas zatem nie ma w tym chyba nic złego. Swoją drogą Simpson włożył mnóstwo pracy w tą sesję i uważam, że jak na pierwszy raz wyszło to jemu naprawdę dobrze. <br><hr>Żmija<br>
Sorry ale po co się tłumaczyć? z doświadczenia wiem że to nie zdaje egzaminu ;) Poprostu następnym razem wziąć poprawkę na uwagi które padły pod tym tematem i już, komentarz jest raczej zbędny - tym bardziej że wszelkiej maści oskarżenia które padły poniżej są śmieszne, jedynie jakość zdjęć i brak praktyki fotografa przeszkadza no ale to już kwestia doświadczenia i sprzętu :)<br><hr>TSJ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 13:55

Komentatorzy napisał(a):Cóż jeżeli chodzi o jakość zdjęć postaramy się poprawić na przyszłość, zatem mam nadzieję, że kolejna sesja będzie się Wam bardziej podobać. Jeżeli chodzi o owe naklejki "Coyot.net" na zdjęciach, to ich nie wymazywaliśmy i z pewnością nie prosiliśmy o ich usunięcie z fotografii. Bo niby w czym miałyby nam przeszkadzać? Takie zdjęcia otrzymaliśmy od fotografa. My zaś dodaliśmy na wybranych zdjęciach napis Ścigacz.pl, ale była to sesja dla nas zatem nie ma w tym chyba nic złego. Swoją drogą Simpson włożył mnóstwo pracy w tą sesję i uważam, że jak na pierwszy raz wyszło to jemu naprawdę dobrze. <br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):Sorry ale po co się tłumaczyć? z doświadczenia wiem że to nie zdaje egzaminu ;) Poprostu następnym razem wziąć poprawkę na uwagi które padły pod tym tematem i już, komentarz jest raczej zbędny - tym bardziej że wszelkiej maści oskarżenia które padły poniżej są śmieszne, jedynie jakość zdjęć i brak praktyki fotografa przeszkadza no ale to już kwestia doświadczenia i sprzętu :)<br><hr>TSJ<br>
Do tej pory tylko łajzy z motogay'a ciągle coś pisały pod różnymi nickami dowartościowując się więc bardzo dobrze że Żmija wyjaśniła cała sytuację. Zgodnie z prawem właściciel motocykla może usunąć logo sponsora ze zdjęć, jest to jego motocykl i może z nim robić co chce. Jak on się potem dogada z sponsorem "dlaczego jego loga nie było" to już nie jest kwestia kupującego <br><hr>Marcinek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 17:24

Komentatorzy napisał(a):Sorry ale po co się tłumaczyć? z doświadczenia wiem że to nie zdaje egzaminu ;) Poprostu następnym razem wziąć poprawkę na uwagi które padły pod tym tematem i już, komentarz jest raczej zbędny - tym bardziej że wszelkiej maści oskarżenia które padły poniżej są śmieszne, jedynie jakość zdjęć i brak praktyki fotografa przeszkadza no ale to już kwestia doświadczenia i sprzętu :)<br><hr>TSJ<br>
Komentatorzy napisał(a):Do tej pory tylko łajzy z motogay'a ciągle coś pisały pod różnymi nickami dowartościowując się więc bardzo dobrze że Żmija wyjaśniła cała sytuację. Zgodnie z prawem właściciel motocykla może usunąć logo sponsora ze zdjęć, jest to jego motocykl i może z nim robić co chce. Jak on się potem dogada z sponsorem "dlaczego jego loga nie było" to już nie jest kwestia kupującego <br><hr>Marcinek <br>
To jest motocykl fotografa? Bo jeśli nie to co Twój post miał do tematu?<br><hr>J-E-X
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 18:52

Czy fakt,że latamy na moto oznacza,że można nam wrzucać szlaucha na paździochu ?<br><hr>Gepard
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 18:55

Komentatorzy napisał(a):Do tej pory tylko łajzy z motogay'a ciągle coś pisały pod różnymi nickami dowartościowując się więc bardzo dobrze że Żmija wyjaśniła cała sytuację. Zgodnie z prawem właściciel motocykla może usunąć logo sponsora ze zdjęć, jest to jego motocykl i może z nim robić co chce. Jak on się potem dogada z sponsorem "dlaczego jego loga nie było" to już nie jest kwestia kupującego <br><hr>Marcinek <br>
po pierwsze, to ja naisalem pod swoim nickiem, a z tego, co widzę, to pisał jeszcze Coyo - pod swoim. więc racz się wywalić na ryj, turbo-cieciu z sikacza. :)

serdeczne pozdrowienia,

Olaf.

P.S. widziałem kilka ocen ze strony userów forum scigacz.pl i to nie były pochlebne wypowiedzi.<br><hr>evil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 18:58

Komentatorzy napisał(a):a buty to ta pani ma chyba z pomocy dla powodzian ... i 2 numery za duże ;)<br><hr>kaja<br>
yyy... ładne są własnie!! buty lepsze od reszty! hehe<br><hr>też Kaja! Malina!
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2008, 20:25

Zdjęcia kiepskiej jakości i kiepska laska,
widać ze nie czuje moto, tylko się chamsko mizdrzy.....Pomysł sam w sobie niezły.<br><hr>Maniek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/12/2008, 12:11

Modelka pierwsza klasa, już dawno tak ładnej nie było. Niestety cała reszta mniej lub bardziej, ale już tradycyjnie ... no nienajlepsza.

Nie przykładacie wagi do szczegółów - dziewczyna ma srebrne kozaki, a powinna mieć czerwone.

Oświetlenie jest w stylu półmrocznym, co pomysłem jest niezłym POD WARUNKIEM, że się weryfikuje jak to wychodzi W TRAKCIE sesji. Tutaj wyszło dziwnie, żeby nie powiedzieć słabo.

Motocykl jest absolutnie straszny i nie nadaje się na sesję. Tutaj właśnie wychodzi ta tradycja: motocykl albo nie pasuje do dziewczyny albo do jej stroju. Tutaj nie pasuje do niczego.
Było wziąć Ducati albo znowu VFR.

Wnętrze jak wnętrze... przy takiej ilości metalu trzeba było dziewczynę ubrać w latex, bo tło się za bardzo świeci... Satyna nie jest zła, ale światło inaczej trzeba ustawić.

A i ten: mocniej oko modelce trzeba zrobić, cień, te sprawy...
<br><hr>fv
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/12/2008, 12:12

Kobietka fajna jakość zdjęć kiepska a te jej buty lipa kompletnie nie pasują .Aby do wiosny.<br><hr>Piotrek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/3/2010, 08:29

powinien byc tytul w stylu LESBA na scigaczu<br><hr>mm_lublin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/6/2010, 00:46

pani nic spec podobnie jak motor<br><hr>pat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê