Shoei Multitec na Gsx-r"a 600????
• Strona 1 z 1
Shoei Multitec na Gsx-r"a 600????
witam
:) mam pytanie odnosnie kaskow shoei:):) dokladnie chodzi mi o szczekowca mulitec!! Mam Gsx-ra i nie wiem czy da rade !! mysle o szczekowcu bo nosze okulary i kazde zdejmowanie integrala mnie "lekko" denerwuje !!!! Mysle ze szczekowiec moglby dac rade !! Tylko czy sie nadaje na sporta:):)

Suzuki Gsx-r 600 k8
- adamm82
- Świeżak
Uwazam ze spokojnie sie nada.
Na dniach otwartych Suzuki jezdzilem w Multitecu GSR'a 600 i bylo niesamowicie cicho i bez efektu napierania kasku na twarz, aerodynamika jest bez zarzutu... a jesli tak bylo na golasie, to na gsx-r'ce mozesz byc zupelnie spokojny.
Na dniach otwartych Suzuki jezdzilem w Multitecu GSR'a 600 i bylo niesamowicie cicho i bez efektu napierania kasku na twarz, aerodynamika jest bez zarzutu... a jesli tak bylo na golasie, to na gsx-r'ce mozesz byc zupelnie spokojny.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Ja tez mam szczękowca ze względu na okulary . I sprawuję się świetnie co prawda mam bandita ale jeździłem w tym kasku na gsx-r 750 i było w miare cicho bez szumów ( czego np nie moge powiedzieć o nitro którego miałem a to integral przez szybke wiało masakrycznie ) . Myśle że następny kas to będzie właśnie multitec lub schoubert . Dla mnie akurat szczękowce maja nieocenione zalety i do integrala już napewno nie wrócę .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Zwroc tylko uwage na to,ze jesli zalozysz kask i usiadziesz za sterami GiXa to gorna krawedz pinlocka moze przeszkadzac bo znajduje sie na linii horyzontu i obraz jakby miga bo raz patrzysz przez pinlocka a raz przez szybke.
Czaisz?
Ja dlatego nie jezdze w okularach choc powinienem.
Jesli siedzisz prosto na turystyku to okulary czy pinlock nie przeszkadzaja a jesli siedzisz na scigu to ta wymuszona pozycja moze sprawiac klopoty z widzeniem przed siebie.
Przymierz kask i usiadz na motorze w normalnej pozycji,w ktorej jezdzisz.
Czaisz?
Ja dlatego nie jezdze w okularach choc powinienem.
Jesli siedzisz prosto na turystyku to okulary czy pinlock nie przeszkadzaja a jesli siedzisz na scigu to ta wymuszona pozycja moze sprawiac klopoty z widzeniem przed siebie.
Przymierz kask i usiadz na motorze w normalnej pozycji,w ktorej jezdzisz.
-
Pawcio415 - Świeżak
Miałem przyjemność testować taki kask ( w Koszalinie mamy taką firmę co można wszystkie Shoeie przetestować ) - uważam że kask jest zajeb...., bryle mieszczą się bez problemu , jest wygodny i nie świszczy przy większych prędkościach , polecam na 100%
- dezerter72
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości