Maszyny dla ogarniajacych
• Strona 2 z 2 • 1, 2
@ Fenek16
NiomŚ, myślę, że nie będzie problemu. Jeżeli chcesz to Ci mogę zarejestrować na hulajnogę, albo wrotki. Zgłoś się do dziki_wonrz@neostrada.zsrr.
PoZdRoFfFkI ;*
NiomŚ, myślę, że nie będzie problemu. Jeżeli chcesz to Ci mogę zarejestrować na hulajnogę, albo wrotki. Zgłoś się do dziki_wonrz@neostrada.zsrr.
PoZdRoFfFkI ;*

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
-
Kvj - Świeżak
Coś czuję, że po dwóch sezonach na moim litrze (i ogólnie 8 lat na moto) i tak pewnie uczyłbym się tego sprzęta cały sezon. .....ale to dlatego, że mam złe nawyki
Jakby tak zaraz po kursie na to wsiąść to pewnie po tygodniu bym latał jak ten, no .. Walentoninio Riczczi xD
Albo inny diobeł

Albo inny diobeł
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
Albo nie przymierzając Roger Pereiro albo Artur Borubar. Ale ogólnie to miałem już to kupować, ale kumpel z wioski powiedział że to w ogóle nie jedzie więc szukam dalej. Zresztą Rs 125 z naklejkami szmocy i tak pójdzie więcej.
Albo SUZUKI, albo nic...
-
RedShadow - Świeżak
RedShadow napisał(a):Albo nie przymierzając Roger Pereiro albo Artur Borubar. Ale ogólnie to miałem już to kupować, ale kumpel z wioski powiedział że to w ogóle nie jedzie więc szukam dalej. Zresztą Rs 125 z naklejkami szmocy i tak pójdzie więcej.
jestem tego samego zdania
po co wydawac tyle kasy jak można kupić naklejki szmocy za 10zl i bedzie plus pińćset KUNI wiecej?
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
te migajace lampki w wentylach tez podobniez daja 10koni wiecej...ale do konca nie wiem bo mowil mi to syn mechanika z parzymiechów dolnych , i podobniez ten mechanik kiedys nawet ścigaczem jechał, no wiec chyba sie zna nie...
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości