Zmiana licznika w ER5
• Strona 1 z 1
Zmiana licznika w ER5
Witajcie koledzy i koleżanki.
Wie ktoś może jaki licznik zamiast seryjnego można by do kawy ER5 wsadzić bez wielkich przeróbek? Te solniczki są jakieś takie odpychające, a już nie wspomnę o tym, że podczas szlifu uszkodziłem je dosyć poważnie
Ma ktoś jakiegoś pomysła?
BTW, używany licznik do er5 ze wskaźnikiem paliwa ok 1300zł na allegro stoi, a do ER6 600zł. No i gdzie tu, panowie szlachta, do ch*** sprawiedliwość? ER5 taki popularny model i takie drogie części?!
No ale mniejsza o to. Jak już mówiłem zegary w solniczce i tak są brzydkie.
Czekam na jakieÅ› typy od Was bracia.
Pozdrawiam.
Wie ktoś może jaki licznik zamiast seryjnego można by do kawy ER5 wsadzić bez wielkich przeróbek? Te solniczki są jakieś takie odpychające, a już nie wspomnę o tym, że podczas szlifu uszkodziłem je dosyć poważnie

Ma ktoś jakiegoś pomysła?
BTW, używany licznik do er5 ze wskaźnikiem paliwa ok 1300zł na allegro stoi, a do ER6 600zł. No i gdzie tu, panowie szlachta, do ch*** sprawiedliwość? ER5 taki popularny model i takie drogie części?!
No ale mniejsza o to. Jak już mówiłem zegary w solniczce i tak są brzydkie.
Czekam na jakieÅ› typy od Was bracia.
Pozdrawiam.
- pijaczek
- Świeżak
Tylko jakieś uniwersalne. Niestety ja montowałem zawsze oryginał, jest zima i lekko po sezonie tak więc szukaj i negocjuj cenę (cena zależy od ilości dostępnych sztuk zegarów), lepiej poszukaj całego ER5 na części z dobrymi zegarami.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości