KMX na supermoto.
• Strona 1 z 1
KMX na supermoto.
Siema, co myślicie o przeróbce KMX na Supermoto...chodzi mi głównie o zmiane felgi z przodu, załozeniu wiekszej zębatki(nawet dużo wiekszej) zrobieniu stelaża i pośmiganiu cos na kole. Ale teraz chodzi mi mianowicie o samą pprzeróbke, jaką felge 17 cali moze ciut wieksza mógłbym założyc do tego moto. Pasowała by od Sendy, albo rieju? Pozdrawiam
- Smoli
- Świeżak
Zeby zrobic dobre sm potrzebowałbyś inne kola(najlepiej oba 17 cali),lepsze heble i usztywnić zawieche 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Jak zalejesz gęstszy to tak,bedzie sztywniejsze,ewent można wymienić spręzyny ale tego nie robilem i nie wiem.a kola to nie wiem,najlatwiej by bylo z innej kawy,najlepiej SM(jak znajdziesz).
-
No w sumie można,byle w miejscach z których nie wytarga go razem z ramą xD
-
Jeśli chcesz moto tylko do stuntu to kup tylko szosowe opony.
Jezeli dasz z przodu 17" to przód ci opadnie ibędzie nie ciekawie wyglądac nie wspominając o konsekwencjach prowadzenia sie moto- zeby to jakos wyglądało i jezdziło musiałbys miec z przodu wyzsze zawiecho.
Jezeli chcesz zmieniac oba koła to musisz liczyc sie z ksoztami takie zabawy: dotaczanie tulejek, pasowanie tarcz i zębatek. Co do stelaza to lepiej zeby był przykręcony do ramy w kilku miejschach zeby nie uszkodzic ramy.
Jezeli dasz z przodu 17" to przód ci opadnie ibędzie nie ciekawie wyglądac nie wspominając o konsekwencjach prowadzenia sie moto- zeby to jakos wyglądało i jezdziło musiałbys miec z przodu wyzsze zawiecho.
Jezeli chcesz zmieniac oba koła to musisz liczyc sie z ksoztami takie zabawy: dotaczanie tulejek, pasowanie tarcz i zębatek. Co do stelaza to lepiej zeby był przykręcony do ramy w kilku miejschach zeby nie uszkodzic ramy.
-
miku - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości