[Aktualności] Cyrkle tyłem - Zoltan i pierwsze...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Cyrkle tyłem - Zoltan i pierwsze...
Dyskusja na temat: Cyrkle tyłem - Zoltan i pierwsze switchback circle wheelie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cyrkle tyłem - Zoltan i pierwsze switchback circle wheelie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cyrkle tyłem - Zoltan i pierwsze switchback circle wheelie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
jak zobaczyłem tytuł po myślałem sobie że wykonuje cykle jadąc motocyklem w przeciwnym kierunki i już w myślach wyobrażałem sobie jak to jest możliwe. Po przeczytaniu i zobaczeniu filu trochę byłem rozczarowany bo widzi działem zoltana na żywo próbującego wykonać ten trik a nawet nie wiem czy go nie wykonał przy mnie na treningach (nie pamiętam dokładnie) Ogólnie spoko że ciągle się rozwija i podnosi poprzeczkę coraz wyżej
<br><hr>Ron

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pogjęło Cię czy co? na wstecznym miał to robić? A Ty co sobą reprezentujesz że jesteś roczarowany? Potrafisz lepiej?<br><hr>evilKomentatorzy napisał(a):jak zobaczyłem tytuł po myślałem sobie że wykonuje cykle jadąc motocyklem w przeciwnym kierunki i już w myślach wyobrażałem sobie jak to jest możliwe. Po przeczytaniu i zobaczeniu filu trochę byłem rozczarowany bo widzi działem zoltana na żywo próbującego wykonać ten trik a nawet nie wiem czy go nie wykonał przy mnie na treningach (nie pamiętam dokładnie) Ogólnie spoko że ciągle się rozwija i podnosi poprzeczkę coraz wyżej<br><hr>Ron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Technika stuntera pewnie robi wrazenie, ale w moim odczuciu popierdywanie MZ-ki zarejestrowane na filmie razczej wywoluje zwyczajny usmiech.. Moze wykonanie tego tricku na prawdziwym sprzecie ma szanse na zdobycie powszechnego uznania. <br><hr>Janusz Z750
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nowe triki są dla tego nowe że jeszcze nikt do tej pory na to nie wpadł więc takie cykle na wstecznym to dopiero byłby kosmosKomentatorzy napisał(a):jak zobaczyłem tytuł po myślałem sobie że wykonuje cykle jadąc motocyklem w przeciwnym kierunki i już w myślach wyobrażałem sobie jak to jest możliwe. Po przeczytaniu i zobaczeniu filu trochę byłem rozczarowany bo widzi działem zoltana na żywo próbującego wykonać ten trik a nawet nie wiem czy go nie wykonał przy mnie na treningach (nie pamiętam dokładnie) Ogólnie spoko że ciągle się rozwija i podnosi poprzeczkę coraz wyżej<br><hr>Ron<br>
Komentatorzy napisał(a):pogjęło Cię czy co? na wstecznym miał to robić? A Ty co sobą reprezentujesz że jesteś roczarowany? Potrafisz lepiej?<br><hr>evil<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stunt będzie się rozwijał jak jazda na deskorolce. Na początku przecież było tylko parę trików a potem np taki Tony Hawks wymyślił ich ze 20 ;D<br><hr>Madej95
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kwestia sprzętu może mieć znaczenie tylko dla takich lamusów GOŚĆ JEST KOZAK<br><hr>evilKomentatorzy napisał(a):Technika stuntera pewnie robi wrazenie, ale w moim odczuciu popierdywanie MZ-ki zarejestrowane na filmie razczej wywoluje zwyczajny usmiech.. Moze wykonanie tego tricku na prawdziwym sprzecie ma szanse na zdobycie powszechnego uznania. <br><hr>Janusz Z750<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taaa etz 150 fajnie jezdzi gosc pozdro ;]<br><hr>v4ld3zKomentatorzy napisał(a):Czy ten sprzet to przypadkiem nie etz150?<br><hr>rysiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeszcze większy kosmos byłby gdyby zamiast kół miał dwa latające komiczne.<br><hr>tomekKomentatorzy napisał(a):jak zobaczyłem tytuł po myślałem sobie że wykonuje cykle jadąc motocyklem w przeciwnym kierunki i już w myślach wyobrażałem sobie jak to jest możliwe. Po przeczytaniu i zobaczeniu filu trochę byłem rozczarowany bo widzi działem zoltana na żywo próbującego wykonać ten trik a nawet nie wiem czy go nie wykonał przy mnie na treningach (nie pamiętam dokładnie) Ogólnie spoko że ciągle się rozwija i podnosi poprzeczkę coraz wyżej<br><hr>Ron<br>
Komentatorzy napisał(a):pogjęło Cię czy co? na wstecznym miał to robić? A Ty co sobą reprezentujesz że jesteś roczarowany? Potrafisz lepiej?<br><hr>evil<br>Komentatorzy napisał(a):Nowe triki są dla tego nowe że jeszcze nikt do tej pory na to nie wpadł więc takie cykle na wstecznym to dopiero byłby kosmospomarzyć zawsze można
<br><hr>Ron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości