Zobacz wątek - Cięcie Frezowanie 3D modelowanie CNC spawanie TIG MIG MAG
NAS Analytics TAG

Cięcie Frezowanie 3D modelowanie CNC spawanie TIG MIG MAG

Części, odzież i akcesoria motocyklowe - kupię, sprzedam, zamienię
_________

Cięcie Frezowanie 3D modelowanie CNC spawanie TIG MIG MAG

Postprzez cncopole » 7/12/2008, 18:26

Firma Q. Optics specjalizuje się w produkcji najwyższej jakości komponentów mechanicznych wykonywanych we wszystkich rodzajach stali, mosiądzu, miedzi oraz brązie. Ponadto oferujemy projektowanie oraz wykonanie form wtryskowych, form do termo formowania jak również znakowania i cięcia w materiałach takich jak: drewno, szkło, akryl, pleksi, metal anodowany, korek, papier, karton, kamień (marmur), guma, silikon, porcelana i innych. Obróbka odbywa się na frezerskich centrach obróbczych CNC z zakresem obrabianego materiału 2500/2000/200mm. Produkcja odbywa się według wzorów i dokumentacji powierzonych przez Klienta jak również posiadamy własne studio projektowania. Firma specjalizuje się również w spawaniu metodą TIG MIG/MAG we wszystkich rodzajach stali, stali nierdzewnych, mosiądzu, miedzi, aluminium oraz brązie. W naszej ofercie polecamy również piaskowanie elementów małogabarytowych. Posiadamy również własny sklep Internetowy w którym można dokonać zakupów materiałów takich jak frezy druty do cięcia termicznego, imadła, przystawki skanujące, wrzeciona, osie obrotowe, noże oscylacyjne jak i kompletne centra frezarskie CNC . w Naszym sklepie można również dokonać zakupów płaskorzeźb 3D czernionych i wykonywanych w gipsie.
zapraszamy do odwiedzenia naszej strony
www.cnc.opole.pl
cncopole
Świeżak

Postprzez oskaarek » 8/12/2008, 19:25

o widze ze moj fach hehe. Tez smigam na frezarkach CNC. Fajnie sobie móc wszystko dorobic. Pozdro
oskaarek
Świeżak

Postprzez cncopole » 9/12/2008, 05:31

Ja dopiero zaczynam co prawda bo od 1 miesięca mam centrum Frezarskie, moze jakaś wspólpraca kolego . Ja mam stół 2500/2000/200mm
cncopole
Świeżak

Postprzez oskaarek » 9/12/2008, 17:24

cncopole napisał(a):Ja dopiero zaczynam co prawda bo od 1 miesięca mam centrum Frezarskie, moze jakaś wspólpraca kolego . Ja mam stół 2500/2000/200mm
na jakim oprogramowaniu ta twoja maszynka? i jaka nazwa maszyny, co zamierzasz robic na niej bo stol masz konkretny. Ja smigam na mniejszej ale w firmie sa tez duze i skacze raz z tej raz na druga hehe. Ogolnie smigam juz 4 lata na CNC, wiec troche juz umiem hehe. Jaka wspolprace masz na mysli?
oskaarek
Świeżak

Postprzez gumis » 9/12/2008, 23:54

Panowie ale takie rozmowy na gg lub PM. To nie miejsce na takie pogawedki.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Ogłoszenia drobne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê