ŚŚŚŚŚŚŚcigaczowy sssylwester
nie łódź tylko UĆ
a jakoś trafisz, my z sepem już mamy opracowany nowy model GPSu który robi się samodzielnie
skład:
1. Gelo,
2. 2x telefon komórkowy,
3. mapa łodzi,
4. latarka.
sposób montażu:
1. wsadzić gelosława do bagażnika, wręczyć mu 1 telefon komórkowy, mapę łodzi i latarkę.
2. drugi telefon komórkowy umieścić w uchwycie na desce rozdzielczej, włączyć w nim pokaz slajdów.
3. kazać modułowi GPS (w postaci gela) zadzwonić do nas,
odebrać nadchodzące połączenie, włączyć głośnik, wysłuchiwać instrukcji podawanych przez nawigację i cierpliwie czekać aż dojedziemy do celu
edit:
jakby to jeszcze połączyć z paralizatorem, którym raziłoby się moduł GPSu, za każdym razem gdy się pomyli, to byłby to idealny GPS

skład:
1. Gelo,
2. 2x telefon komórkowy,
3. mapa łodzi,
4. latarka.
sposób montażu:
1. wsadzić gelosława do bagażnika, wręczyć mu 1 telefon komórkowy, mapę łodzi i latarkę.
2. drugi telefon komórkowy umieścić w uchwycie na desce rozdzielczej, włączyć w nim pokaz slajdów.
3. kazać modułowi GPS (w postaci gela) zadzwonić do nas,
odebrać nadchodzące połączenie, włączyć głośnik, wysłuchiwać instrukcji podawanych przez nawigację i cierpliwie czekać aż dojedziemy do celu

edit:
jakby to jeszcze połączyć z paralizatorem, którym raziłoby się moduł GPSu, za każdym razem gdy się pomyli, to byłby to idealny GPS

Ostatnio edytowano 29/12/2008, 18:49 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
nie wąsko
jak sie wQrfie to poprostu kupie gypysy i nara, ile można żerować na cudzym dobrobycie haha xD
Patrycjo i Macieju, prosba do Was. Wezcie dokładnie obczajcie trase na Łódź z Wrocławia. Bo to będzie sprint ogólnie, my z Poznania z Chatte wyjezdzamy koło 13.30... max 14 bo do 14 pracuje. Także 5 tigerów i pełen laczek w kierunku na Wrocław.
Znów w sumie mogłem to napisać osoboscie do Was na gg no ale zapomniałem

Patrycjo i Macieju, prosba do Was. Wezcie dokładnie obczajcie trase na Łódź z Wrocławia. Bo to będzie sprint ogólnie, my z Poznania z Chatte wyjezdzamy koło 13.30... max 14 bo do 14 pracuje. Także 5 tigerów i pełen laczek w kierunku na Wrocław.
Znów w sumie mogłem to napisać osoboscie do Was na gg no ale zapomniałem

-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Turbo, Meciek ma wypas GPS w komorze wiec nie ma problemu;) Dzisiaj wieczorem napisze na GG do twojej lubej gdzie sie ustawiamy we Wro.
Flow, dzieki wielkie za zastaw, jak tylko dojedziemy to oddamy siano gotowka.
Rocca, ja mam pilne zamowienie - wez ze 2 2l Sprite do drinkow dla mnie, ok? Bede bardzo wdzieczna!!!
Flow, dzieki wielkie za zastaw, jak tylko dojedziemy to oddamy siano gotowka.
Rocca, ja mam pilne zamowienie - wez ze 2 2l Sprite do drinkow dla mnie, ok? Bede bardzo wdzieczna!!!
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
nooo to dobrze Patryszjo, ulżyłaś mi ekhm tzn ulżyło mi xD haha - wiadomo o co chodzi.
Rocca pamietaj ze ja tez ubiegałem się o Sprita. Także kupcie... jeszcze wiecej
Rocca pamietaj ze ja tez ubiegałem się o Sprita. Także kupcie... jeszcze wiecej

-
Alkohol we własnym zakresie. Dziwki, kokaina, cylocypki, gogo girls, kulki analne, użytkowanie komory do masturbacji, przyrządy do cyber-seksu - w cenie.
-
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Psilocybe Cubensisy, potocznie cylocypki, psylocypki
http://tryptamind.com/images/psilocybe_cubensis.jpg
słyszałem że Rocca dorzucił je do grzybowej podczas wigilii !
http://tryptamind.com/images/psilocybe_cubensis.jpg
słyszałem że Rocca dorzucił je do grzybowej podczas wigilii !

-
cycu_rsko napisał(a):Ja mam nadzieje ze moja i Adama (narazie tylko Adama xD) kasa wplynie na konto Rocci a nie rozplynie sie w powietrzu xD Wydychanym powietrzu xD
chyba Rocca nie? xD
dobra kupimy duzo sprite

juz sie doczekac nie moge wy brudaski moje koffane

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
a ja bym prosil o coca-cole dla mojego przyjaciela Johnego walkera. I mam pytanko odnośnie spania, mamy brać śpiwory? Napewno to wiem żeby wziąść pas cnoty.
Ostatnio edytowano 29/12/2008, 21:23 przez Meciek, łącznie edytowano 1 raz
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Ponczek musi załatwić. MUSI.
Własnie jak tam ze spaniem ? Jacol moge sie Tobą przykryć ? Czy nie wypada tak w towarzystwie ? W sumie to kocyk chyba przywioze , moze kołderke... hmmm kurna ogolnie to moze wyro sobie wezme ? : -(
Ja do Johnnego wolę własnie Sprita.
Własnie jak tam ze spaniem ? Jacol moge sie Tobą przykryć ? Czy nie wypada tak w towarzystwie ? W sumie to kocyk chyba przywioze , moze kołderke... hmmm kurna ogolnie to moze wyro sobie wezme ? : -(
Ja do Johnnego wolę własnie Sprita.
-
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe