Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> BMW 450X?
NAS Analytics TAG

[Aktualności] BMW 450X?

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] BMW 450X?

Postprzez Åšcigacz » 27/11/2008, 22:40

Dyskusja na temat: BMW 450X?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW 450X?
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2008, 22:40

Hmm, szczerze to średnio wygląda, zobaczymy co pokaże w terenie, osobiście nie widzę nic szczególnego i mam nadzieję że ta maszynka mnie zaskoczy.<br><hr>finger
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/11/2008, 17:32

Komentatorzy napisał(a):Hmm, szczerze to średnio wygląda, zobaczymy co pokaże w terenie, osobiście nie widzę nic szczególnego i mam nadzieję że ta maszynka mnie zaskoczy.<br><hr>finger<br>
Rajd Dakar to specyficzny rajd. DLatego motocykle muszą w nim wyglądać specyficznie. Tradycyjne rozwiązania i konstrukcje się nie sprawdzają
<br><hr>Tomek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez andy7 » 28/11/2008, 19:41

Komentatorzy napisał(a): Rajd Dakar to specyficzny rajd. DLatego motocykle muszą w nim wyglądać specyficznie. Tradycyjne rozwiązania i konstrukcje się nie sprawdzają
<br><hr>Tomek

Widze, ze scigacz. pl zawsze poinformowany lepiej. Z tego co pamietam, to w zes´zlym roku mial byc organizowany po raz ostatni, pozyjemy zobaczymy,

:wink:
kuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videos
andy7
Moderator

Postprzez Lovtza » 28/11/2008, 20:29

andy7 napisał(a):
Komentatorzy napisał(a): Rajd Dakar to specyficzny rajd. DLatego motocykle muszą w nim wyglądać specyficznie. Tradycyjne rozwiązania i konstrukcje się nie sprawdzają
<br><hr>Tomek

Widze, ze scigacz. pl zawsze poinformowany lepiej. Z tego co pamietam, to w zes´zlym roku mial byc organizowany po raz ostatni, pozyjemy zobaczymy,

:wink:

Rajd Dakar zostanie kontynuowany pod taką nazwą, tyle że organizatorzy zmienili miejsce jego rozgrywania. Zapewne nie będzie to już to samo. Rajd odbędzie się w Argentynie i Chile. Wystartuje tam aż czterech Polaków z Orlen Teamu: http://www.scigacz.pl/ORLEN,Team,Polacy ... ,7878.html
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2008, 09:58

Komentatorzy napisał(a):Hmm, szczerze to średnio wygląda, zobaczymy co pokaże w terenie, osobiście nie widzę nic szczególnego i mam nadzieję że ta maszynka mnie zaskoczy.<br><hr>finger<br>
Komentatorzy napisał(a):Rajd Dakar to specyficzny rajd. DLatego motocykle muszą w nim wyglądać specyficznie. Tradycyjne rozwiązania i konstrukcje się nie sprawdzają
<br><hr>Tomek<br>
Komentatorzy napisał(a): Dakar to juz przezytek w zszlym roku byl poraz ostatni, pozatym, z tego co sie orietuje, to 450 - tki wogole w nim nie startuja :mrgreen: :wink: <br><hr>andy7<br>
To się najpierw poorientuj zanim zaczniesz cokolwiek pisać. Nie ma to jak wypowiadać się w sprawach o których ma się mgliste pojęcie. Po pierwsze - w zeszłym roku Dakar został odwołany z przyczyn politycznych i nie odbył się w ogóle, a po drugie to 450 radzą sobie w nim świetnie - np. Yamahy WR. KTM-y jakie jeżdżą to raczej większe pojemności - exc 530 czy LC4. Wszystko oczywiście po dużych przeróbkach. Ciekawi mnie też jaką formułę rywalizacji uważasz za interesującą skoro uważasz dakar za przeżytek. To tak naprawdę walka z samym sobą. Oczywiście - maszynę trzeba mieć niezawodną i opanowaną w 100 % ale nie mając przy tym pewnych cech charakteru można odpuścić sobie start w tej imprezie. To nie jest impreza dla wyżelowanych przystojniaków tylko pot, ból i piach (tudzież kamienie).
pozdrawiam<br><hr>lc4-wro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê