Zobacz wątek - złe zachowanie motocyklistów doprowadziło do wypadku
NAS Analytics TAG

złe zachowanie motocyklistów doprowadziło do wypadku

O wszystkim
_________

Postprzez herbatkowy » 22/11/2008, 14:45

Ja tam nie chce nikogo oceniac, ale linka na szyji wzbudza we mnie chyba wszystkie uczucia na raz. Po co on zaklada ta linke na swoja szyje? Nie nam to oceniac, moge jedynie powiedziec ze ja linki na szyje bym sobie nie zalozyl, prawdopodobienstwo ze podczas wypadku wyladujesz na wozku albo w piachu wcale nie jest takie duze, no chyba ze faktycznie czyjas predkosc srednia to 260km/h. Mnie tam bardziej jara przycisniecie co jakis czas niz ciagla jazda na wariata. Wg. mnie jazda z linka na szyji to zbyt cienka linia i zbyt duze ryzyko, nigdy niewiadomo co sie stanie na drodze, a tak czy siak glupio by bylo wybrac sie na tamta droge podczas byle szlifu...
Ostatnio edytowano 22/11/2008, 14:47 przez herbatkowy, łącznie edytowano 1 raz
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez mahomet84 » 22/11/2008, 14:46

Traperoso napisał(a):
mahomet84 napisał(a):
gelo007 napisał(a):A potem lekka parkingówka i kolo nie żyje :lol:.

Moim zdaniem to taki koleś z linką na szyi to jeździ już x lat i pewnie bardzo dobrze śmiga i parkingówki to nie dla niego,ale pewnie jakby przy 150/h miał szlifa to i tak by z niego nic nie zostało,a tak chce sobie tylko pomóc ...:wink:

W d*** mamy Twoje zdanie, tak robią tylko pojeby niepozytywne. Szkoda motocykla dla takich *^^%$@#$% Obejżyj sobie filmy lepiej, wiele gleb wcale nie kończy się śmiercią tylko ew. roz*** maszyną i obdartym staffem nawet przy 150km/h ... no comment

Tej gościu po jaki chu się sapiesz zły dzień masz czy okres się zbliża?Czy ja powiedziałem ,że pochwalam taką linkę na szyi?A gdzie widziałeś te filmy ze przy 150 klientowi nic nie jest? Przeglądałem w sieci filmy z wypadkami i takie co nic im nie było widziałem może ze 3 ale to się nazywa FART.I nie wypowiadaj się za wszystkich bo każdy ma swoje zdanie... :evil:
mahomet84
Świeżak

Postprzez zadzior » 22/11/2008, 14:48

Może niektórzy za dużo młodych wilków i tym podobnych verb się nasłuchali... :lol:
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Invi » 22/11/2008, 15:19

herbatkowy napisał(a):Jak nie kumasz to nie wlaczaj sie w dyskusje. Lat mam 17. A nsr juz na mnie wrazenia nie robi mialem na mysli prawdziwy motocykl, np gs500, zebyscie nie krzyczeli ze sie zabije na 600. Jesli nie rozumiesz czemu nie wsiade na gs500 prze takich ludzi to naprawde nie wypowiadaj sie. Ochoty nie mam na glupie gadanie.

Motocykl - jednośladowy pojazd samochodowy bez nadwozia, posiadający dwa (lub więcej) koła jezdne, wyposażony w silnik spalinowy o pojemności powyżej 50 cm3.
Jak nic NSR się mieści. I na gs500 chyba 18 lat wystarczy nawet w myśl hipotetycznych przepisów, które i tak raczej nie będą obowiązywać tak szybko żeby 17-latek nie zdążył zrobić prawka.
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MARTINEZ » 22/11/2008, 16:00

Co do kopania w puszki sam mam nie raz chęć sprzedać laczka ;) lub nawet zsiąść i dać klapsa.
co do linki to chyba tez se jebnę taką antrapę to ludzie będą mieli o czym pisać gadać. :) (może w sklepach są ze śmiesznymi rzeczami ?)
co do poważnej rozmów to tez podoba mi się mówienie o tym jak to miejsca niebezpieczne trzeba jak najszybciej przejechać by najkrócej w nich być :)
o tym ze hamulce są dla tchórzy a amortyzator skrętu jest dla dziewczynek :)

a kierowco puszki jak zobaczysz motocyklistÄ™ zjedz mu z drogi nie wiadomo co za zjeb kryje siÄ™ pod kaskiem ;)

pozdro
BMW-BOKIEM, CBR-NA KOLE
POZDRO
MARTINEZ
Świeżak

Postprzez falconiforme » 22/11/2008, 17:52

ProszÄ™ bardzo linka na szyjÄ™.
http://www.systembank.pl/?stronka=6&kat ... 968&id=231
Czy zawód fotografa jest aż tak niebezpieczny?
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MARTINEZ » 22/11/2008, 18:56

linka sie nada :) pozdro
BMW-BOKIEM, CBR-NA KOLE
POZDRO
MARTINEZ
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê