[biblioteka] Piraci drogowi w reklamach?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[biblioteka] Piraci drogowi w reklamach?
Dyskusja na temat: Piraci drogowi w reklamach?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Piraci drogowi w reklamach?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Piraci drogowi w reklamach?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Polsce jesteśmy traktowaniu po macoszemu i dlatego takich reklam prędko nie zobaczymy... :/ Za granicą jest zupełnie inna kultura... wiem, bo dużo jeżdżę na zachodzieKomentatorzy napisał(a):Jezus Maria przydałoby się trochę takich spotów u nas w TV...<br><hr>Gołąb<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie najbardziej szokujące są 2 pierwsze reklamy, zwłaszcza druga. Za każdym razem jak je oglądam to przechodzą mnie straszne ciary
Powinni u nas zrobić coś podobnego, te reklamy które dotychczas pokazywali w Polsce wg mnie są do **** i wogóle nie dociarają<br><hr>Krzysiek951
Powinni u nas zrobić coś podobnego, te reklamy które dotychczas pokazywali w Polsce wg mnie są do **** i wogóle nie dociarają<br><hr>Krzysiek951
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Lecimy 190 i czuję się super. Podziwiam widoki, czerpię przyjemność z pędzenia Michaśką i zbierania kolejnych szybkich łuków...." Zgadnijcie na jakim portalu pisze się takie teksty. Tak więc już wiecie kto reklamuje piratów.<br><hr>k5-też pirat.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a): Za granicą jest zupełnie inna kultura... wiem, bo dużo jeżdżę na zachodzie<br><hr>Bart3z
za granica - w niektorych krajach nie jest lepiej niz w PL ( pod wzgledem pokazywania reklam czy takowych kampani.... wiem, bo duzo ogladam TV i duzo jezdze na zachodzie.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Piraci drogowi są dla mnie niczym, niczym bracia<br><hr>TraperosoKomentatorzy napisał(a):"Lecimy 190 i czuję się super. Podziwiam widoki, czerpię przyjemność z pędzenia Michaśką i zbierania kolejnych szybkich łuków...." Zgadnijcie na jakim portalu pisze się takie teksty. Tak więc już wiecie kto reklamuje piratów.<br><hr>k5-też pirat.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czym innym jest kolego pędzenie 190 po pustej autostradzie i czerpanie z tego przyjemności - nie powiem, bo jest to super sprawa. A czym innym jechanie po naszych dziurawych i zatłoczonych drogach z taką przyjemnością - jak dla mnie znikomą. Jakbyś przeczytał cały tekst, to byś wiedział o co w nim chodzi. Jak dla mnie artykuł jest świetny i daje do myślenia. Sam czasem wolę przychamować za wcześnie niż przydzwonić za późno...<br><hr>WojtasKomentatorzy napisał(a):"Lecimy 190 i czuję się super. Podziwiam widoki, czerpię przyjemność z pędzenia Michaśką i zbierania kolejnych szybkich łuków...." Zgadnijcie na jakim portalu pisze się takie teksty. Tak więc już wiecie kto reklamuje piratów.<br><hr>k5-też pirat.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czym innym jest kolego pędzenie 190 po pustej autostradzie i czerpanie z tego przyjemności - nie powiem, bo jest to super sprawa. A czym innym jechanie po naszych dziurawych i zatłoczonych drogach z taką przyjemnością - jak dla mnie znikomą. Jakbyś przeczytał cały tekst, to byś wiedział o co w nim chodzi. Jak dla mnie artykuł jest świetny i daje do myślenia. Sam czasem wolę przyhamować za wcześnie niż przydzwonić za późno...<br><hr>WojtasKomentatorzy napisał(a):"Lecimy 190 i czuję się super. Podziwiam widoki, czerpię przyjemność z pędzenia Michaśką i zbierania kolejnych szybkich łuków...." Zgadnijcie na jakim portalu pisze się takie teksty. Tak więc już wiecie kto reklamuje piratów.<br><hr>k5-też pirat.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powinno się prowadzić więcej akcji jak ta PZU o wariatach drogowych, a inne firmy też niech idą tym tropem. Jeśli dzięki działaniom pzu chociaż u kilku kierowców wzrosło poczucie odpowiedzialności na drogach, to już jest duży sukces. <br><hr>qrek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam się - nasza KRBD wydaje pieniądze w nieznany mi sposób a jeśli widzimy ich działania to nie działają na wyobraźnie tak jak te zza granicy<br><hr>moskittieroKomentatorzy napisał(a):Jezus Maria przydałoby się trochę takich spotów u nas w TV...<br><hr>Gołąb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nasi psychiatrzy to po prostu DEBILE i kropka !!! Co do tych reklam Stop Wariatom Drogowym uważam, że była to chyba najlepsza kampania - w tym kraju bynajmniej. I to była bardzo delikatna , ale jak zwykle jak to w Polsce zawsze się znajdą jakieś pie.... debile których coś będzie obrażać uczucia religijne, duchowe, czy zawodowe. Tacy kur.... nadwrażliwcy jeb.....i !!!
To jak ta k.... co w tej bajce o hefalumpach dla dzieci doszukała się jako jedyna na świecie sexu odtylniego-oralnego i to u młodocianych homosexualistów w bajce dla dzieci. Niestety im dłużej mam doczynienia z Polakami tym bardziej mogę stwierdzić , że coraz większa część tej społeczności to po prostu DEBILE !!!
Wszyscy będą oficjalnie mówić, że nie popierają piratów drogowych, ale jak np. pada pomysł zwiększenia mandatów względem zarobków jak to jest na przykład w krajach skandynawskich, to zaraz większość się jerzy , że to niezgodne z konstytucją, prawem, wolnością człowieka - czemu - bo sami tak kut.... sy jeżdżą. I tylko się słucha takich debili, że przepisy sa nie realne bo jak można w mieście jeździć 50 km/h a poza nim 90 czy 110 ? Przecież realne to na miasto 100-150 a poza nim 150+. Ch... im wszystkim w ich je..... tępe zadufane w sobie 4 litery.
Polacy to niestety w większości tępe ćwoki. Jedyną radą aby coś zmieniło się w tym Państwie w kwestii zasad surowych i przestrzeganych w ruchu drogowym jest to , że będzie jak za dawnych lat - czyli - polska zostanie przejęta przez Niemców i rządzić będą Polakami , Niemcy. Wtedy od razu porządek się zrobi. Bo Niemiec w przeciwieństwie do Polaka nie będzie się pier... i słuchał głupich gadek i rozważał latami tyko ustali twarde zasady, a jak ktoś ich nie będzie przestrzegał to wpie..... ol. I spokój.
Wystarczy popatrzeć na programy w TVN Turbo. Uwaga pirat itp. Tyle debilnych tłumaczeń co w tym programie to chyba w żadnym kraju , może poza jeszcze bardziej durną ameryką, nie słyszeli.
Za same niektóre komentarze to na miejscu policjanta wyjął bym pałę i zaje.... kolesia który naraził życie innych uczestików drogi, a potem się tak się tłumczy. A już na pewno za tłumaczenie jakiegoś debila w stylu "a bo mi się spieszyło czy spieszy". Po takim tłumaczeniu policjant z automatu powinien przyje.... takiej osobie pałą.
Bo trzeba se było ch.... lub ci.... wsiąść w samolot a nie samochodem jechać jak ci się spieszy.
Żeby chociaż spieszyło się osobie bo np. jedzie do szpitala do umierającego pacjenta itp.
A skąd praktycznie każdy przypadek polega na tym, że spieszy ludzią się do :
- przedszkola po dziecko
- na zakupy
- do kosmetyczki
- na wakacje
i na k... cmentarz.
I o ile to że jakiś debil się rozpierdoli sam to średnio człowieka wzrusza - bo przecież zrobił to na własne rzyczenie - o tyle zawsze wkur... mnie jak przy okazji przez takiego debila giną jego pasażerowie czy osoby postronne jak piesi czy inni kierowcy.
Dlatego moim zdaniem policja każdego pijaka za kierownicą powinna jeb... ć pałami ile tylko im sił starczy, potem rekwirować pojazd. Każdego kto się tłumaczy głupio np. "bo mu się spieszyło" co najmniej jeden porządny wpie... pałą przez łeb. A do tego sprawcy wypadków z rannymi czy śmiertelnymi osobami postronnymi kiedy wypadek będzie ewidentnie z ich winy bo byli debilami na drodze , zabranie prawa jazdy, zakaz prowadzenia pojazdów dożywotnio, rekwirowanie pojazdu, oraz dożywotnia renta dla rodzin pokrzywdzonego/-ych.
I tylko taki system dał by w tym kraju jakieś efekty.
Bo jak się większość Polaków nie trzyma za przysłowiową mordę to dobrowolnie nic nie zrobią i do niczego się nie zastosują.
Tylko będą pier... że mamy demokracje, myląc ją stale z Anarchią.
Robić to na co się ma ochotę wszędzie i bez żadnych ograniczeń to można w ANARCHII a nie w DEMOKRACJI. W Demokracji obowiązują prawa ale i obowiązki.
I na zakończenie proponuję zmienić hasło CHWDP, obraźliwe dal niektórych policjantów którzy dobrze wykonuja swoją prace na :
CHWDWDITKIBIP
czyli :
Ch... w du... wariatom drogowym i tym którzy ich bronią i popierają !!!
Pier.... ich wszystkich.
<br><hr>jacek30
To jak ta k.... co w tej bajce o hefalumpach dla dzieci doszukała się jako jedyna na świecie sexu odtylniego-oralnego i to u młodocianych homosexualistów w bajce dla dzieci. Niestety im dłużej mam doczynienia z Polakami tym bardziej mogę stwierdzić , że coraz większa część tej społeczności to po prostu DEBILE !!!
Wszyscy będą oficjalnie mówić, że nie popierają piratów drogowych, ale jak np. pada pomysł zwiększenia mandatów względem zarobków jak to jest na przykład w krajach skandynawskich, to zaraz większość się jerzy , że to niezgodne z konstytucją, prawem, wolnością człowieka - czemu - bo sami tak kut.... sy jeżdżą. I tylko się słucha takich debili, że przepisy sa nie realne bo jak można w mieście jeździć 50 km/h a poza nim 90 czy 110 ? Przecież realne to na miasto 100-150 a poza nim 150+. Ch... im wszystkim w ich je..... tępe zadufane w sobie 4 litery.
Polacy to niestety w większości tępe ćwoki. Jedyną radą aby coś zmieniło się w tym Państwie w kwestii zasad surowych i przestrzeganych w ruchu drogowym jest to , że będzie jak za dawnych lat - czyli - polska zostanie przejęta przez Niemców i rządzić będą Polakami , Niemcy. Wtedy od razu porządek się zrobi. Bo Niemiec w przeciwieństwie do Polaka nie będzie się pier... i słuchał głupich gadek i rozważał latami tyko ustali twarde zasady, a jak ktoś ich nie będzie przestrzegał to wpie..... ol. I spokój.
Wystarczy popatrzeć na programy w TVN Turbo. Uwaga pirat itp. Tyle debilnych tłumaczeń co w tym programie to chyba w żadnym kraju , może poza jeszcze bardziej durną ameryką, nie słyszeli.
Za same niektóre komentarze to na miejscu policjanta wyjął bym pałę i zaje.... kolesia który naraził życie innych uczestików drogi, a potem się tak się tłumczy. A już na pewno za tłumaczenie jakiegoś debila w stylu "a bo mi się spieszyło czy spieszy". Po takim tłumaczeniu policjant z automatu powinien przyje.... takiej osobie pałą.
Bo trzeba se było ch.... lub ci.... wsiąść w samolot a nie samochodem jechać jak ci się spieszy.
Żeby chociaż spieszyło się osobie bo np. jedzie do szpitala do umierającego pacjenta itp.
A skąd praktycznie każdy przypadek polega na tym, że spieszy ludzią się do :
- przedszkola po dziecko
- na zakupy
- do kosmetyczki
- na wakacje
i na k... cmentarz.
I o ile to że jakiś debil się rozpierdoli sam to średnio człowieka wzrusza - bo przecież zrobił to na własne rzyczenie - o tyle zawsze wkur... mnie jak przy okazji przez takiego debila giną jego pasażerowie czy osoby postronne jak piesi czy inni kierowcy.
Dlatego moim zdaniem policja każdego pijaka za kierownicą powinna jeb... ć pałami ile tylko im sił starczy, potem rekwirować pojazd. Każdego kto się tłumaczy głupio np. "bo mu się spieszyło" co najmniej jeden porządny wpie... pałą przez łeb. A do tego sprawcy wypadków z rannymi czy śmiertelnymi osobami postronnymi kiedy wypadek będzie ewidentnie z ich winy bo byli debilami na drodze , zabranie prawa jazdy, zakaz prowadzenia pojazdów dożywotnio, rekwirowanie pojazdu, oraz dożywotnia renta dla rodzin pokrzywdzonego/-ych.
I tylko taki system dał by w tym kraju jakieś efekty.
Bo jak się większość Polaków nie trzyma za przysłowiową mordę to dobrowolnie nic nie zrobią i do niczego się nie zastosują.
Tylko będą pier... że mamy demokracje, myląc ją stale z Anarchią.
Robić to na co się ma ochotę wszędzie i bez żadnych ograniczeń to można w ANARCHII a nie w DEMOKRACJI. W Demokracji obowiązują prawa ale i obowiązki.
I na zakończenie proponuję zmienić hasło CHWDP, obraźliwe dal niektórych policjantów którzy dobrze wykonuja swoją prace na :
CHWDWDITKIBIP
czyli :
Ch... w du... wariatom drogowym i tym którzy ich bronią i popierają !!!
Pier.... ich wszystkich.
<br><hr>jacek30
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fakt faktem reklamy sa przydatne i wazne zarowno dla motocyklistow jak i dla kierowcow aut, ale niektorzy ludzie i tak maja i beda mieli podejscie typu "to i tak wina motocyklisty" chodzby przed chwila to zauwazylam jak pokazalam ten artykul mojej mamie... na koniec stwierdzila "jakby ci na motorach jezdzili normalnie to nie byloby tylu wypadkow"... poprostu bez komentarza...<br><hr>Domynycza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajne filmiki, pośmialiśmy się, popłakali - fajnie że komuś się chce.
Ale koledzy motocykliści - jedna prosta zasada:
Umiesz liczyć - licz na siebie.
Nikt nam na drodze nie pomoże dojechać z A do B.
<br><hr>Ford Sumtang
Ale koledzy motocykliści - jedna prosta zasada:
Umiesz liczyć - licz na siebie.
Nikt nam na drodze nie pomoże dojechać z A do B.
<br><hr>Ford Sumtang
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wg mnie to powinni te filmy u nas w TV puszczać http://www.joemonster.org/filmy/10108/Ku_przestrodze
To chyba reklama towarzystwo ubezpieczeniowego ale daje do myślenia.
To chyba reklama towarzystwo ubezpieczeniowego ale daje do myślenia.
-
patryk83 - Bywalec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości