Kaski Tornado - czy naprawde są najwyższej jakości?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kaski Tornado - czy naprawde są najwyższej jakości?
Oto opis ze strony firmy Tornado:
Witajcie na stronie TORNADO.
Przez ponad 25 lat TORNADO dąży do perfekcji w produkcji kasków motorowych i jest jedną z niewielu rozpoznawalnych polskich marek kasków kojarzonych z najwyższą jakością wykonania i bezpieczeństwem.
Prosimy o obejrzenie naszej strony w celu zapoznania się z naszymi produktami i technologią.
Dziękujemy za odwiedzenie naszej strony.
Jacek Suchecki
(założyciel i właściciel)
lol
tu są pokazane poszczególne modele kasków -> http://www.kask-tornado.pl/produkty.html
wyglądaja jak komunistyczne skorupy używane przez milicjantów
ale czy naprawde sa najwyzszej jakosci?
Witajcie na stronie TORNADO.
Przez ponad 25 lat TORNADO dąży do perfekcji w produkcji kasków motorowych i jest jedną z niewielu rozpoznawalnych polskich marek kasków kojarzonych z najwyższą jakością wykonania i bezpieczeństwem.
Prosimy o obejrzenie naszej strony w celu zapoznania się z naszymi produktami i technologią.
Dziękujemy za odwiedzenie naszej strony.
Jacek Suchecki
(założyciel i właściciel)
lol

tu są pokazane poszczególne modele kasków -> http://www.kask-tornado.pl/produkty.html
wyglądaja jak komunistyczne skorupy używane przez milicjantów

ale czy naprawde sa najwyzszej jakosci?
-
KawiarzErPiontacz - Świeżak
On powinien pojsc jednak nie do handlu ale do polityki, tam za klamanie lepiej placa lol .
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Haha xD super opis... bez jaj gość ma fantazje, przypuszczam że podobny poziom ochrony zapewnia zimowa czapka xDD
Swoją drogą normy bezpieczeństwa muszą być niesamowite skoro takie coś jest dopuszczone do sprzedaży jako kask który ma na celu chronić głowę.
Swoją drogą normy bezpieczeństwa muszą być niesamowite skoro takie coś jest dopuszczone do sprzedaży jako kask który ma na celu chronić głowę.
-
Rocca - Świeżak
ergonomiczna struktura
wykonany z materialu termoplastycznego (ABS)
doskonala ochrona odcinka szyjnego
doskonala ochrona w przypadku jakiegokolwiek uderzenia
spelnia wszystkie normy europejskie
doskonala wentylacja
lakierowany
dozywotnia gwarancja na skorupe!!
i to wszystko za 60 pln!
a ja glupi kupilem SHOEIA na ktorym pisza ze nie ochroni mnie przed kazdym udezeniem i ze trzeba go wymienic po 5 latach. No coż, w takim razie za 4 lata se kupie 40 tornad i bede codziennie jezdzil w innym kolorze
wykonany z materialu termoplastycznego (ABS)
doskonala ochrona odcinka szyjnego
doskonala ochrona w przypadku jakiegokolwiek uderzenia
spelnia wszystkie normy europejskie
doskonala wentylacja
lakierowany
dozywotnia gwarancja na skorupe!!
i to wszystko za 60 pln!
a ja glupi kupilem SHOEIA na ktorym pisza ze nie ochroni mnie przed kazdym udezeniem i ze trzeba go wymienic po 5 latach. No coż, w takim razie za 4 lata se kupie 40 tornad i bede codziennie jezdzil w innym kolorze

CBR 600 F4i sport
-
Abonic - Świeżak
-
KawiarzErPiontacz - Świeżak
Był to mój pierwszy w życiu ochraniacz głowy, szkoda że jak upadł to się poobijał, nie licząc świszczenia od 30km/h i miękkiej skorupy. Oraz otwierającej się powyżej 80km/h szybki.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Co wy chcecie od tornado? Są to super kaski! Super bezpieczne! Super lekkie! i super tanie!
Czego chcieć więcej?:D Eh głupi byłem że kupiłem kilogramowego airoha jak tornado jest lżejsze tańsze i lepsze
Czego chcieć więcej?:D Eh głupi byłem że kupiłem kilogramowego airoha jak tornado jest lżejsze tańsze i lepsze

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
O jedną cyfrę za dużo napisałeś
Tej jedynki nie powinno być.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Hehe miałem to coś i cudem sprzedałem za 70zł (dałem 100). Normalnie Kask 1 klasa nie ma co xD Szybka mega paruje, świsty nieziemskie, MADE IN CHINA, wloty odpadają, styropian sie sypie szkoda gadać.......
......::::Tuning::::......
- Arek-R
- Świeżak
hehe czeski zawodnik sie zgodzi latac w tym w motocrosowy. Pewnie tylko okleja jakis dobry kask napisami tornado dla bezpieczenstwa 

- Załączniki
-
- Jiri-Bittner.jpg (49.84 KiB) Przeglądane 13615 razy
-
bast - Bywalec
Ja tam bym wolal w durszlaku jezdzic
Przynajmniej by sie ludzie smiali <_<
A o czym to swiadczy? Ze przy 1 dzwonie beda mieli 1 zawodnika mniej

bast napisał(a):hehe czeski zawodnik sie zgodzi latac w tym w motocrosowy. Pewnie tylko okleja jakis dobry kask napisami tornado dla bezpieczenstwa
A o czym to swiadczy? Ze przy 1 dzwonie beda mieli 1 zawodnika mniej
Ostatnio edytowano 14/2/2009, 09:11 przez Konio, łącznie edytowano 1 raz
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
ale wielkie też ryzykoPawcio415 napisał(a):A ja się z tych kasków nie śmieję bo sam od nich zaczynałem....wtedy każdy grosz ładowało się w moto żeby tylko pojeździć...a śmigało się w dresie,adidasach,Tornadzie lub Tigerze i była radocha

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
10 lat temu jak jezdzilem simsonem,rowniez mialem Tornado... ,na takie pierdzidło wystarczało,pozatym wtedy rodzice byli sponsorami wiec cieszylem sie i z Tornado
Ale kiedys zapomnialem kasku z domu,a w garazu lezał tornado,wiec aby przejechac Suzą pod blok nie łamiąc przepisów.... nigdy wiecej
,od 100km/h mialem takie efekty specjalne ze ŁOHOHO 

Ale kiedys zapomnialem kasku z domu,a w garazu lezał tornado,wiec aby przejechac Suzą pod blok nie łamiąc przepisów.... nigdy wiecej

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe