50 NKD
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Szkoda, że "śmigaczo podobnym pierdunkiem z automat.." dyma seryjne (odblokowane) Derbi Sende, Aprilie SX itp. :] Z wymienionym tłumikiem jedzie 100km/h. Ma schowek na kask, ładnie wygląda i do miasta jest poręczniejsza, niż te wszystkie "motocykle" 50ccm za dyche, gdzie do 60km/h trzeba conajmniej 5 biegów zmienić (hahahaha).
-
wikples - Bywalec
wikples napisał(a):Szkoda, że "śmigaczo podobnym pierdunkiem z automat.." dyma seryjne (odblokowane) Derbi Sende, Aprilie SX itp. :] Z wymienionym tłumikiem jedzie 100km/h. Ma schowek na kask, ładnie wygląda i do miasta jest poręczniejsza, niż te wszystkie "motocykle" 50ccm za dyche, gdzie do 60km/h trzeba conajmniej 5 biegów zmienić (hahahaha).
Co nie zmienia faktu,ze i tak jest to badziew,mutant i kij wie co.RS,tzr itp leca sete z oryginalnym wydechem,a ze w enduro czy krosie do 60 km/h cza zmienic conajmniej 5 biegów to sie nie dziwe,w koncu w terenie liczy sie przyspiecha i moc a nie V-max.DNA jest dla precli co sa za leniwi biegi zmieniać.Albo za malo kumaci xD
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Dobra panowie relax. Nie ma sensu się sprzeczać.. W ogóle jak się smiga 50 cm3 (przynajmniej jak ja śmigałem) to zawsze wychodziłem z założenia, że to tylko 50 cm, ani to osiągów jakiś nie ma, ani ładnego dźwięku, i tyle, to raczej moto typowo do nauki od 0, albo ktoś tak jak w moim przypadku potrzebował legalnego środka transportu i tyle.
-
Movi - Moderator
Dobra Preclu,jak se tam chcesz.Dna to i tak szit,tak samo jak twoja cbr
Z tą róznicą,ze DNa to krzyzówka piździka z klopem,a twoja cbr piździka z rowerem.Nara,bo zeby z toba gadać musialbym sie znizyc do twojego poziomu,ale jakoś po obiadku nie mam na to ochoty PRECLU
.

-
Do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć poprostu, widać, że jesteś niedojżałym, mającym problem ze sobą dzieckiem.
DNA to fajny sprzęt i każdy dłuższy użytkownik się ze mną zgodzi. Tak samo CBR, myślisz że co? Nie mogłem sobie kupić nowej RS 125? Mogłem, tylko poco kupować kolejne drogie piździółko na rok, żeby się jarać tak jak ty, jak taki niedojżały bachor, albo koffany krejfzol, ło że mi jedzie 150km/h, a nie 125km/h? CBR jest tylko przejściówką na 600ccm. To tak jeśli o mnie chodzi. Poza tym popatrz na swój poziom, intelektualny, oraz poprawnej polszczyzny. Naucz się pisać oraz dorośnij to pogadamy. Co do NKD, to jeszcze są skutery
Edit:
No dzięki, potwierdziłeś moją tezę, że jesteś niedojżałym dzieckiem. Potrzebujesz motocykla, żeby lansować się przed laskami. Brawo! Tak trzymać.

Edit:
No dzięki, potwierdziłeś moją tezę, że jesteś niedojżałym dzieckiem. Potrzebujesz motocykla, żeby lansować się przed laskami. Brawo! Tak trzymać.

Ostatnio edytowano 16/11/2008, 13:13 przez wikples, łącznie edytowano 1 raz
-
wikples - Bywalec

Ja wiem przeciez,ty jestes duużym chlopczykiem,jestes fajny,masz cbr,laski na to lecą i wogóle jestes taki cacy super...

-
Jescze jednego warna proszę od Gumissia H.UJA jeba.ego co innych obraża, ale sam sobie warnów nie przyznaje! Czekam jeszcze na kolejnego warna = bana, za spam. I co gumiss h*uju, zadowolony?! Ha, pewnie skasujesz tego posta bo jesteś idiotą!
Chciałem, zauważyć, że to Koval125, pierwszy mnie obraził. Wiec gumiss siij mi lache!
Chciałem, zauważyć, że to Koval125, pierwszy mnie obraził. Wiec gumiss siij mi lache!
-
wikples - Bywalec
wikples napisał(a):Szkoda, że "śmigaczo podobnym pierdunkiem z automat.." dyma seryjne (odblokowane) Derbi Sende, Aprilie SX itp. :] Z wymienionym tłumikiem jedzie 100km/h. Ma schowek na kask, ładnie wygląda i do miasta jest poręczniejsza, niż te wszystkie "motocykle" 50ccm za dyche, gdzie do 60km/h trzeba conajmniej 5 biegów zmienić (hahahaha).
no nie wiem, ja jechałęm na równo z taką gilerą która miała sportowy wydech

z golasów to najładniejszy derbi- silnik derbi mocniejszy niz minarelli am6(ma większy gaznik i nikasil więc nia ma bata zeby am6 mu dorównał:P)
-
miku - Świeżak
miku napisał(a):no nie wiem, ja jechałęm na równo z taką gilerą która miała sportowy wydechz tym ze ja jechałem w 2 osoby
nie no może ta gilera akurat taka zajechana była...
z golasów to najładniejszy derbi- silnik derbi mocniejszy niz minarelli am6(ma większy gaznik i nikasil więc nia ma bata zeby am6 mu dorównał:P)
No ja widziałem wyścigi na własne oczy (moi znajomi), tylko ta DNA była zadbana. Zgodzę się z tym, że Derbi najładniejszy i najmocniejszy

Nawet w klasie 125 na 1 miejscu na świecie jest Derbi, a nie Aprilia.

Żegnam kolege. ICID.

-
wikples - Bywalec
Wilkles.. łajzo pospolita, ciota to ty możesz na kolegów mówic... więc bądź tak łaskaw i przymknij buśkę swoją nie wyparzoną ok?? bo ja tobie ani nic złego nie zrobiłem ani nic.. a to że lama jesteś i przykładny motocyklista od dawna to widac . więc stól pysk... młodziaku...
szanuj innych bo jak tak dalej będzie.. to i od innych nie będziesz miał szacunku... możesz nie lubic, nie nienawidzić, ale szacunek musi byc...
szanuj innych bo jak tak dalej będzie.. to i od innych nie będziesz miał szacunku... możesz nie lubic, nie nienawidzić, ale szacunek musi byc...
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Kurde idę na pielgrzymkę do Częstochowy
Bosti napisał sensownego posta haha
Nie no tak na poważnie to szacunek to podstawa, nawet jak macie "ale" do kogoś to szacunku odrobinę chociaż, warto pamiętać, że zawsze to my możemy nie mieć racji w danej sprawie..
A co do pogody, to dzisiaj pośmigałem z godzinę ale wiało jakoś i w ogóle nie za ciekawie to wróciłem :p

Bosti napisał sensownego posta haha

Nie no tak na poważnie to szacunek to podstawa, nawet jak macie "ale" do kogoś to szacunku odrobinę chociaż, warto pamiętać, że zawsze to my możemy nie mieć racji w danej sprawie..
A co do pogody, to dzisiaj pośmigałem z godzinę ale wiało jakoś i w ogóle nie za ciekawie to wróciłem :p
-
Movi - Moderator
ja nasmigałem kolejne 50km;d a wiało że uu ale warto było ;d fajnie sie jeździło tylko dziadzina gdzies lewe powietrze łapie jak wieje mi z prawej strony trace obroty;/ a z 2giej strony jak wracalem;d szła jak szlaona 80 z palcem w d..;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Zrób tak: poczekaj, rok się kończy, więc w przyszłym roku możesz robić A1, zrób je bo A ma wejść już niebawem od 24 lat więc Ci się przyda i kupuj 125 cm3. Olej 50, szkoda kasy bo będziesz zmieniał na koniec przyszłego sezonu..
-
Movi - Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm